پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
منافع سازمانی ؟!
یک نگاه به امضات بنداز...
خیلی دور نیست;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
حالا نگفتی چکار هستی در این تاپیک.. دوما همه را مثل خودت نگاه نکن... اون خاموشی که نوشتی ... برای خودت کاربرد داشته و در حال حاظر هم هست .. کافر همه را به کیش خود پندارد ... هنوز بچه هستی با من کل کل کنی ... یادت هست ازت خرید نکردم اخرش دست به ناسزا کردن کردی .. =))=)):67:
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
یک نگاه به امضات بنداز...
خیلی دور نیست;)
عجب ! هر روز با اصطلاحات جدید سرو کار داریم خوب شد یاددآوری فرمودید واقعا سپاسگزارم !;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....;)
زیاد به این چیزی که به من گفتی افتادی ... از هیمن حالا ناسزا گفتن شروع شد .. ببین بچه هستی// جلوی اینه بشین و خودت نگاه کن ببین چه نظری درباره خودت داری.. اون نظری که درباره من داری باید ضرب چند کنی یا به توان چند برسانی که خودت ببینی ///
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
عجب ! هر روز با اصطلاحات جدید سرو کار داریم خوب شد یاددآوری فرمودید واقعا سپاسگزارم !;)
شرمنده عزیز...
لیسانس مدیریت و استفاده از واژه علمی و صحیح...
امیدوارم مفید بوده باشه...;)
کسی از دوستان سرورشو گرفته؟
آقا کسی تمدید می کنه؟
چی شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
الان دقیقا چی شده؟
هیچی ایشون نمایش مشخصات: pishva_ghazi - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران مثل اینکه از جنگل دربستی گرفته مستقیم به انجمن و خواستم بگم واقعا چه دل خجسته یی دارند دوستانی که با این مدل آدما سرو کار دارند خدا بهشون صبر بده انشالا غم آخرتون باشه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
الان دقیقا چی شده؟
هیچی یه اختلاف کوچیک بود که به سلامتی ختم به خیر شد !
عزیزان با یکدیگر دست بدید;)
این بنده خدا یه جورایی الان مال باختست
یکم عصبیه
شما به دل نگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
هر چند هیچی نمیگم ... ادب رعایت میکنم و.لی دلت تیکه میخواهد.. یک بار دیگر چیزی بگی تیکه بارونت میکنم ... حال خود دانی ... چرا اومدی اینجا .. نمیدانم چکار هستید تو این تاپیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
هر چند هیچی نمیگم ... ادب رعایت میکنم و.لی دلت تیکه میخواهد.. یک بار دیگر چیزی بگی تیکه بارونت میکنم ... حال خود دانی ... چرا اومدی اینجا .. نمیدانم چکار هستید تو این تاپیک
رادیاتورت داغ کرده بود انسانیت حکم میکرد بادبزن دستمه بیام کمک حالت که یاتاق نزنی خرجت چند برابر شه حالا بیا خوبی کن !/:):71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
رادیاتورت داغ کرده بود انسانیت حکم میکرد بادبزن دستمه بیام کمک حالت که یاتاق نزنی خرجت چند برابر شه حالا بیا خوبی کن !/:):71:
وای که چقدر شما خلاقی ! =)):-o
فروشنده عزیز بهتره این کل کل کردن ها رو تمام کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
بزار مدیریت سرور تصمیم بگیر... و این بحث اون تموم کنه.. من چیزی نمیگم .. و به حرف دوستان گوش میدم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
بزار مدیریت سرور تصمیم بگیر... و این بحث اون تموم کنه.. من چیزی نمیگم .. و به حرف دوستان گوش میدم ..
باتشکر از شما
شماها خجالت نمی کشید؟
به موضوع تاپیک نگاه کردید؟
این چه وضعشه؟
سر چی دعوا می کنید اخه...
آقا سروراتون چی شد؟
تاپیک این بنده خدا شده بچه بازی خجالت داره ! از بچه هم بچه تر هستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shayanzez
تاپیک این بنده خدا شده بچه بازی خجالت داره ! از بچه هم بچه تر هستید.
از نظر من کسی باید خجالت بکشه حق و حقوق دیگران میخوره .. و خودش ساکت میکنه و جواب گو هم نیست .. اقا نمیگه اسپم داده ... میگم یک بار نشون بده ای پی من از طرف دیتا سنتر اسپم داده.// یا بک اپ چی شد //خجالت باید کسی بکشه ببخشید با شما نیستم .. سرور از ایشان خریداری نکرده. .. میاد نظر میده و خودش فروشنده هست و اینجا که اون مربوط نیست چیزی مینویسه...//
با توجه به تمامی پست ها ، بنده جزء خریداران سرورهای ایشون بودم اونم 2 سرور ( علتش این بود سرور شماره 1 در هفته اول بیش تر از اون چیزی که فکر میکردم کارمو راه مینداخت ) خلاصه به هر علتی سرور شماره 1 در همون پایان هفته اول از دسترس خارج شد و ... و سرور دوم هم بعد از گذشت 3 روز غیر قابل استفاده ! من اطلاعات کاملی در مورد اورسل و دستکاری در منابع سرور ندارم گرچه تیتر همین تاپیک خودش وسوسه انگیزه و کلاً انسان موجودیست طماع ( غیر اینه ؟ ) در هر صورت به این نتیجه رسیدم سرورهای مجازی جدیدی از فروشنده معتبر تهیه کنم و حقیقت امر باید بگم از ماست که بر ماست . هیچ چیز بی دلیل ارزان نیست و هیچ چیز بی دلیل گران ! این آقا خوب یا بد فروشندس اما یکم ازش دلخورم چون با مشتری رو راست نیست من تازه کار نیستم بخش قابل توجهی از سرورهای irc ایران دست منه و کلاً با تماس ها و ارتباط با دیتا سنتر آشنا هستم ، حد اقل در 3 سال فعالیت جدی اینو خوب فهمیدم هیچ دیتا سنتری نمیاد اول کار 1 ماه سرور رو ساسپند کنه ! اینطور باشه همشون از نون خوردن میوفتن و باید کاسه گدایی بگیرن دستشون گاهی با خودم فکر میکنم شاید این آقا سرویس تست میگیره و مثلاً 48 ساعته یا 72 ساعته تحویل بعضیامون میده و کلاً منابعش بسیار محدوده و نا چاره از یه ترفندی همه مشتریا رو حتی برای گرفتن پول ماه اول نگه داره !!! هستند خیلی ها از این کارا انجام میدن اما من قصدم اتهام نیست. در هر صورت مشکلی که من می بینم عدم تعهد فروشنده نسبت به مشتری و پشتیبانی ضعیف و سرویس غیر قابل استفادس ( موفق و پیروز باشید )
تاپیک قفل شد.
به زودی با کاربران متخلف برخورد خواهد شد.