-
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doracel
سایتتون هم 2 روزی هست دان شده
وی پی اس فارس - پشتیبانی
سایت از صبح که آپ هست..! چی داونه؟
-
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doracel
سرور آلمان 4 روز هست قطع هست ...
تو سایت تیکت کردم ...
سایتتون هم 2 روزی هست دان شده
سلام
سایت و سرورهامون مشکلی نداره
شاید وی پی اس شما دچار مشکل شده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
نه بالا میاد نه پینگ میده !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سایت و سرورهامون مشکلی نداره
شاید وی پی اس شما دچار مشکل شده است
چند روز پیش که سایت بالا میومد گفتید سرور ها مشکل پیدا کرده ...
الانم نه سایت بالا میاد نه وی پی اس نه پینگ میده !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doracel
چند روز پیش که سایت بالا میومد گفتید سرور ها مشکل پیدا کرده ...
الانم نه سایت بالا میاد نه وی پی اس نه پینگ میده !!
سایت مشکلی نداره دوست عزیز
--- PING vpsfars.net (5.9.195.180) 56(84) bytes of data. ---
64 bytes from 5.9.195.180: icmp_req=1 ttl=59 time=0.540 ms
64 bytes from 5.9.195.180: icmp_req=2 ttl=59 time=0.342 ms
64 bytes from 5.9.195.180: icmp_req=3 ttl=59 time=0.377 ms
64 bytes from 5.9.195.180: icmp_req=4 ttl=59 time=0.418 ms
ping.eu
اینجا ادرس سایت رو پینگ بگیرید متوجه میشید سرور ما آنلاین هست
با این حال آیپی وی پی استون رو و رمز عبور رو برام پیغام خصوصی کنید تا بررسی کنم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser43050
سایت بالا نمیاد
دوست عزیز مشکلی نداره :-؟
-
نمیاد بالا 20 بار تست کردم نشد که نشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser43050
نمیاد بالا 20 بار تست کردم نشد که نشد
دی ان اس هاتون رو روی این تنظیم کنید
4.2.2.4
8.8.8.8
برای من و کاربرانی که همین الان سفارش و تیکت داده اند مشکلی نداره
-
میشه یع id یاهو بدید
من مشتری تون هستم می خوام سروسم تمدید کنم نمیشه سایت بالا نمیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser43050
میشه یع id یاهو بدید
من مشتری تون هستم می خوام سروسم تمدید کنم نمیشه سایت بالا نمیاد
shayan.asgarpour
اگر نبودم با من تماس بگیرید
۰۹۱۱۱۹۵۷۹۸۵
-
سلام،
من از جایی که سرویس میگیرم اخیرا خیلی مشکل داره یعنی 2-3 روز یک بار سرور هنگ میکنه. ترافیک ماهانه هم فعلا حدود 30 گیگ بیشتر نیست. به نطر شما سرورتون جواب کار مارو میده؟ ممنون:77:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanco
سلام،
من از جایی که سرویس میگیرم اخیرا خیلی مشکل داره یعنی 2-3 روز یک بار سرور هنگ میکنه. ترافیک ماهانه هم فعلا حدود 30 گیگ بیشتر نیست. به نطر شما سرورتون جواب کار مارو میده؟ ممنون:77:
اگر سرعت پورت و پایداری سرور مهمه براتون از سرور های انگلیس استفاده کنید
-
مرسی یک گزینه مناسب دیدم توی سایتتون.
مسئله مهم دیگه اینه که دیشب (وقتی خواب بودم) بیشتر از 8 ساعت سرور کار نمیکرده صبح متوجه شدم تیکت زدم پشتیبانی تازه ریست بشه. شما سیستم کنترلی دارید که آپتایم رو گارانتی کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanco
مرسی یک گزینه مناسب دیدم توی سایتتون.
مسئله مهم دیگه اینه که دیشب (وقتی خواب بودم) بیشتر از 8 ساعت سرور کار نمیکرده صبح متوجه شدم تیکت زدم پشتیبانی تازه ریست بشه. شما سیستم کنترلی دارید که آپتایم رو گارانتی کنه؟
برای ریست و خاموش و روشن کردن پنل تحت وب هست
-
کد فروش ویژه اتگلیس فقط تا فردا اعتبار دارد
-
این هفته سرور های آمریکا فروش ویژه گزاشته شده اند
کد تخفیف :
usa
-
-
قیمت ها تغییری نکرده ؟!
همونیه که تو صفحه اول درج شده 1؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
قیمت ها تغییری نکرده ؟!
همونیه که تو صفحه اول درج شده 1؟!
بله همونی هستکه توی صفحه اول مشاهده میکنید
-
نارضایتی از سرویس و پشتیبانی vpsfars.net (وی پی اس فارس)
این پست صرفا جهت اطلاع همکاران و کاربرانی است که قصد خرید سرویس از ایشون و vpsfars.net رو دارند ارسال شده.
بنده حدود 10 روز پیش از ایشون سرویس گرفتم . سه تا سایت با بازدید صفر رو هم منتقل کردم. بعد از دو روز متوجه شدم سایت ها بالا نمیاد و سرویس در دسترس نیست. بعد از تیکت گفتند که سرویس بخاطر دریافت 25 Abuse ساسپند شده.
در صورتی که بنده هیچ کاری با این سرور انجام ندادم و حتی یک ایمیل هم ارسال نکردم. همون موقع بلافاصله درخواست ارسال ابیوز ها رو کردم که هیچ جوابی نگرفتم .و بعد از اون دو بار دیگه درخواست دادم که گفتند دیگه به ابیوز ها دسترسی ندارند!
همچنین متوجه شدم پسورد پنل بنده هم عوض شده و نمیتونم لاگین کنم. درخواست ریست پسورد دادم که گفتند 1 ساعت سرور داون خواهد شد و بنده هم گفتم مشکلی نداره. بگذریم که این داون بودن الان بیشتر از 7 روز شده!
در آخر هم متهم شده به حمله از طریق این سرور اون هم بدون ارایه هیچ دلیل ! بدون ارایه هیچ ابیوز و هیچ لاگی! و الان هم که نه سرور بالا میاد و نه به چیزی دسترسی دارم.
یکی از دوستان قدیمی این انجمن در جریان تمام این جریانات هست. هر کدام از کاربران و یا مدیران انجمن هم مایل بودند بنده مدارک لازم رو در اختیارشون میذارم.
صرفا خواستم اطلاع رسانی کنم برای کسانی که برای خودشون و پولشون ارز قائل هستند.
اما سخنی با آقای شایان عسگرپور:
شما میخواهید در این مارکت کار کنید. مطمئن باشید خیلی بیشتر از پولی که از بنده گرفتید رو از دست خواهید داد.
-
پاسخ : نارضایتی از سرویس و پشتیبانی vpsfars.net (وی پی اس فارس)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranizi
این پست صرفا جهت اطلاع همکاران و کاربرانی است که قصد خرید سرویس از ایشون و vpsfars.net رو دارند ارسال شده.
بنده حدود 10 روز پیش از ایشون سرویس گرفتم . سه تا سایت با بازدید صفر رو هم منتقل کردم. بعد از دو روز متوجه شدم سایت ها بالا نمیاد و سرویس در دسترس نیست. بعد از تیکت گفتند که سرویس بخاطر دریافت 25 Abuse ساسپند شده.
در صورتی که بنده هیچ کاری با این سرور انجام ندادم و حتی یک ایمیل هم ارسال نکردم. همون موقع بلافاصله درخواست ارسال ابیوز ها رو کردم که هیچ جوابی نگرفتم .و بعد از اون دو بار دیگه درخواست دادم که گفتند دیگه به ابیوز ها دسترسی ندارند!
همچنین متوجه شدم پسورد پنل بنده هم عوض شده و نمیتونم لاگین کنم. درخواست ریست پسورد دادم که گفتند 1 ساعت سرور داون خواهد شد و بنده هم گفتم مشکلی نداره. بگذریم که این داون بودن الان بیشتر از 7 روز شده!
در آخر هم متهم شده به حمله از طریق این سرور اون هم بدون ارایه هیچ دلیل ! بدون ارایه هیچ ابیوز و هیچ لاگی! و الان هم که نه سرور بالا میاد و نه به چیزی دسترسی دارم.
یکی از دوستان قدیمی این انجمن در جریان تمام این جریانات هست. هر کدام از کاربران و یا مدیران انجمن هم مایل بودند بنده مدارک لازم رو در اختیارشون میذارم.
صرفا خواستم اطلاع رسانی کنم برای کسانی که برای خودشون و پولشون ارز قائل هستند.
اما سخنی با آقای شایان عسگرپور:
شما میخواهید در این مارکت کار کنید. مطمئن باشید خیلی بیشتر از پولی که از بنده گرفتید رو از دست خواهید داد.
دوست عزیز فقط وقتی بنده رومحکوم کنید که توی بخش مربوطه تاپیک بزنید و من هم فقط همون موقع بامدرک جوابتون رو میدم
به هرحال موفق باشید
-
سلام
آقا شایان چرا سایتتون با آیپی فرانسه باز نمیشه؟فکر کنم دوستان دیگه مه سایت براشون باز نمیشد همین مشکل علتش بوده باشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashki1373
سلام
آقا شایان چرا سایتتون با آیپی فرانسه باز نمیشه؟فکر کنم دوستان دیگه مه سایت براشون باز نمیشد همین مشکل علتش بوده باشه!
توی سایت تیکت بدید تابراتون مشکل رو پیدا کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashki1373
سلام
توی سایت تیکت بدید تابراتون مشکل رو پیدا کنم
-
-
سایتتون دانه
سرویس های منم قطعه(آلمان)
-
سلام ، آقا Down کامل شدیم رفت ... سایت خودتون هم DNS نداره اصلا انگار http://lolo.ir/dl/ArMin_KhAn/1.gif
-
سلام
درحال بررسی مشکل هستیم
ممنون میشم صبور باشید تا لحظاتی دیگر سایت بالا میاد و از طریق سایت پیگیر باشید
-
من مدتیه از ایشون چندتا سرور دارم، پشتیبانیشون خیلی ضعیفه البته به این دلیل که آقا شایان تنها کار می کنن و ساعاته زیادی رو نیستن!
کیفیت سرور امریکاشون هم پایینه چندین بار هم تلفنی بهشون گفتم، هر بار گفتن دیگه پیش نمیاد اما درست نشده، الانم که می بینین پست زدم به این دلیله که از صبح (حدودای ساعت 10*) سرور امریکاشون قطعه!! سایتشونم قطعه!! تلفنشون رو هم جواب نمی دن!!!
البته یه سرور از یه موقعیت دیگه پیششون دارم اون بد نیس.
-
سلام
کی سرور امریکا درست می شه؟
-
سرور هتزنر هم قطعه سايتشونم بالا نمياد سرور آمريكام قطعه خلاصه وضعي شده
-
یعنی همه سرویس ها از آمریکا و آلمان قطعه؟! نکنه زبونم لال داستان ovh برای شمام اتفاق افتاده!؟
-
-
سایت بالا اومده و تعدادی از سرور ها روشن شده
ممنون میشم از طریق سایت پیگیر باشید
-
به شرط اینکه شما هم پاسخگو باشید.
کی سرور امریکا بالا می آید؟
سرویس های ما همه خوابیده اند..................... ما هم باید پاسخگو باشیم
-
هیجکس میداند کی قراراست سرور امریکا درست شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایتشان بالا آمده اما آنجا هم کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
دوست عزیز
حواله هامون هولد شده
به دست دیتاسنتر آلمانی رسیده و تعدادی از سرور هامون باز شده
سرورآمریکاهم دوباره حواله کردیم
تا 1ساعت دیگه سرور آمریکا هم آنلاین میشه
شرمنده صرافی بودم
-
سرورفرانسه تا پایان امشب سالانه فقط 100 هزارتومان رم 1گیگ
-
عزيزم شما برو اول اون سرور آلمان رو درست كن كه يك روزه قطعه بعد بيا آفر بده!!!