اره عزیزم کافرم به قول خودت ، گفتم اینجا انجمن اصول دین نیست که بخوای درس اصول دین بدی به ما!
حتما ریگی به کفشت هست که میترسی شکایت کنی عزیز من
نمایش نسخه قابل چاپ
شایان جان عصبانی هستی درست ولی پستت رو ادیت کننقل قول:
این یعنی که ماه بعد خواستی تمدید کنی پول کمتری بدی
ببین من نه خدا میشناسم نه اماماشو و همشونم فوش میدم
برای من قیامت پیامت نکن!
هرچی میکشیم از همون عرب های سوسمار خوره!
لنگش خود شما
اینجا هم انجمن تخصصی وب و هاستینگه ، نه اشتباه اومدی اینجا انجمن اصول دین نیست
اگه این پول خوردنه دلم میخواد پولتو بخورم شاکی هستی برو شکایت کن
همونطور که گفتم خسارت رو همینطوری میتونم بدم
برو شکایت کن تا منم با دلیل مدرک بیام جلو و توی دادگاه پولتو پرت کنم تو صورتت
منتظر شکایتت هستم
بی خیال جواب شدم نمیخوام از سایت به این خوبی بیرون بشم برای همیشه
باشه من بچه !
تو مثلا مردی ؟ یکم جرات نداری بری شکایت کنی :-))
به هرحال جواب شما دیگه داده نمیشه
تنها راه گرفتن خسارت شکایت هست ( البته این فقط برای شما هست که خیلی ادعا میکنید )
والا بخدا من داداش آقا شایان نیستم ،۲ماه بیشتر نیست باهاشون کار میکنم اما برخورد خوبی داشتن،ازشون راضیم خدا وکیلی،هیچ وقتم نیومدم بیام بگم داداش خسارت ما کو پس چون بیشتراز این حرفا کمک کردن،منم ۲روز کارم عقب افتاد اما بخوام بیام اینجا دعوا کنم بیشتر کارم عقب میافته ،حالا اتفاق که افتاده ،تقصیر خودش که نبود بنده خدا ، حالا بکشیش راحت میشی ؟ بیخیال بابا ،انقدر این بنده خدا رو سرزنش نکنین دیگه بابا !!!عجبا
داداش برو شكايت كن پولتو ازش بگير 48 ساعت سركارتون گذاشته تمديد زوري نديده بودم =))
هر هاستينگي بريد وقتي كاربر ناراضي باشه بقيه پولشو پس ميدن
من از پرديس هاستينگ هاست داشتم 8 روز استفاده كردم ناراضي بو.دم پول منو كامل پس دادن دستشون درد نكنه
برو شكايت كن مگه شهر هرته پولتو ندن حتي 1 ريال هم باشه ازش ميگيرن يه چند روزي دادگاه الافش كني ديگه درس عبرتي ميشه براي بقيه تا حق مردومو نخورن
براي همين بود كه در تايپك اولين پست نوشته بود بازگشت پول نداريم چون ميدونسته سروراش كلا بدرد بخور و مطمن نيستن
البته به من مربوط نيست ولي وجدانم اجازه نداد كه يه ادم حروم خور بياد يه به يه بنده خدا زور بگه
سرورت اگه خوب كه يارو ... نيست كه بره و از جاي ديگه بگيره خوب سرورت بدردش نميخوره چون مشكل داره بايد پولشو پس بدي
داداش برو شكايت كن پول 50000 تومانشم باشه زياد مهم نيست ولي به اين ادما حتي 1 ريال هم نبايد بدي و ازشون بگيري تا درس عبرتي براشون بشه تا يه بيچاره ي ديگه رو تور نكنن
شهر هرت نيست كه به مردم زور بگه:-*
نگین این حرفارو،زشته آقا،خجالت بکشین
من مشتری ثابت آقا شایان هستم و 100% از ایشون راضی هستم .
شماها خیلی نامرد هستید که کل 30 روز وی پی اس 11 هزار تومان میدید ولی ایشون برای دو روز قطعی 3500 به همه اضافه کردند و من خیلی ازشون ممنونم.
حتی اگر بهم اعتبار هدیه هم نمیداند باز از ایشون فقط سرور میگیرم.
پشتیبانی قوی و خوبی دارند.
لطفاً دیگر دوستان شلوغ نکنند الکی و جو رو خراب نکنند.
والا
هیشکی نبود به من کمک کنه؟
قبل از قعطی سرورا یه سوال پرسیدم
یک اینکه از این 7 تومنی ها دیگه نیست من تازه کارم میخوام با وردپرس کار کنم اگه میشه یکی از اونا به من بدین ممنون میشم.
دو اینکه میشه با اینا 1 یا 2 هزارتا ایمیل روزی فرستاد؟
آخریشم این که میتونم لیچر برا کارا خودم روش نصب کنم؟ زیاد نیاز ندارم 500 600 تا در روز.
دوستان من هنوز نشده از ایشون وی پی اس بخرم ولی بزودی میخرم و هیچ نسبتی هم با ایشون ندارم ولی واقعا حال کردم باهاشون...همین که خسارت میدن برین حالشا ببرین
واقعا زشته
همچین وی پی اسی را تو کل نت نمیتونید پیدا کنید با این قیمت
اخه یازده تومن واسه یه وی پی اس رم 512 و 60 گیگ هارد چییییه؟؟
اونوقت که استفاده میکردین و حالشا میبردین یادتون رفته....
این قیمت کم حرفی نیییست
میهن وب هاست با اون همه کاربر مدتی پیش همین مشکل پیش اومد واسش...نه خسارت داد نه چیییزی
زشته واقعا
دو سه نفر جمع شدن یکی میگه قیمت هیچی نیست یکی میگه ازش میخرم
عزیز هیچ ارزانی بی دلیل نیست
پورت 100 مگ به قول خودش (شایان ) میگم به سی نفر داده
و دانلود سرور از سه مگ بالاتر نمیره
ولی یک سایتی داره بهت میده از کل اینترنت همون سایت شتاب دهنده قبول داره
دوما دو روز قطعی داشته همه ضرر کردن نه فقط این اقا همه ضرر دیدن به خاطر اشتباه این افراد
..سوما چه نوع خسارتی به طرف میده .. اجبارا باید ازش وی پی اس بگیری تا خسارتت جبران بشه اخر حقه بازی و کلک هستش
نوشته 3500 به من بدهکار است حال میگم روز اضافه کن میگه نمیشه میگم پول واریز کن باز نمیشه
یک راه که خود حقه بازش پیش رو مردم بیچاره گذاشته این هستش که اجبارا باید سرور خرید کنی و به جای سرور که یک روز 7000 بود بعد شد 11000 حال یازده هزار سه و پنصد نمیدی یعنی صد در صد باید خرید کنی تا خسارت جبران بشه
میگن چوب خدا صدا نداره انشالله از یک جای بخوری که هیچ وقت سر مردم کلاه نزاری و به زور سرور نفروشی
1- من چند ماه پیش بهتون گفتم سرور رو شارژ نکنید چرا شارژ کردید؟ میشه بگید؟
2- اون از 7000 تومان شد به 11000 تومان بدلیل گران شدند نرخ ارز بود
3- شما وقتی نون گرون شد به دولت اعتراضی کردی ؟ اینم مثل همونه! برو به کسی که ارز رو گرون کرده بگو برگردونه به حالت قبلی منم قیمتو بیارم پایین اصلا جرات داری پیش اون شکایت کنی؟
4- هنوزم جایی وی پی اس رم 512 ماهی 11000 تومان نمیده
5- هنوزم میگم برو شکایت کن چرا نمیکنی؟
دوستان من این تایپیک رو از اول پیگیری میکردم و کاملا حق رو به آقا شایان میدم و قطعی دو روزه و ناخواسته سرورشون در مقابل این پشتیبانی و پاسخگویی عالی قابل بخششه ایشون جواب همه رو با حوصله دادن و همینطور حتی مشکلات قطعی رو هم صادقانه با ما در میون گذاشتن در صورتی که از اعتبارشون کم میشه ولی باز بعضی دوستان بی مهری میکنن و ناجوانمردانه برخورد میکنن کسانی هم که خیلی کار کردن میدونن که حتی شرکت های بزرگ هم خیلی زمان ها میشه که قطعی دارن و بروی خودشونن هم نمیارنو نمونش همون میهن وب هاستی که دوستمون گفتنه که چند روزی قطع بود و قطعیش همه رو شاکی کرد .
این چرا همش مثل بچه ها میگه برو شکایت کن >:)>:) اخه بچه نه نه کی میری دنبال تو حقه باز .. از خدا و قیامت ترسی نداری .. برم شکایت کنم چی بشه .. همون بهتره اون دنیا جواب یکی مثل منو بدی بای تا قیامت
lol
شایان جان از شما بعیده پا به پای یه کاریر نوفکر و مبتدی تو تاپیکت جرو بحث کنی !
یارو چیز پی ان میفروشه بعد اون دنیا اون دنیا میکنه
جناب pishva_ghazi شما شماره کارتتو بده من 3500 رو میریزم واست ، اون دنیا هم برو باز یقه شایانو بگیر
من نه داداش شایانم نه دوست چند سالش ، اما همین که سرویسی رو که جاهای دیگه باید بخرم 250 هزار تومان رو بهم 170 میده واسم خیلیه
این 3500 تومن صدقه کار خودمو شایان میکنم .
شماره کارتتو بده
واقعاً حسابت ۳۵۰۰ تومنه ؟ من فکر کردم واسه ۲۰۰-۳۰۰ تومن داری کل کل میکنی ،بابا تو دیگه کی هستی ،دامت گرم بابا .به قول fathipours1
شماره حساب بده بریزیم بابا
عزیزان منظور 3500 تومن نیست
نمیدانم چطور به خودتان میگید مسلمان چطور ایمان دارید قیامت هستش و ...
حق ناس یک ریال هم باید پرداخت کنی منظور از این پولها نیست ولی کلا این بحث من این است حق ناس فراموش کردید
باران از قطره ها به وجود امده و سیلاب میشه
حق ناس مردم از ریال به تومن و به ... میکشه
من هم فقط حق خودم خواستم چیزی بدی نگفتم و حرف بدی نزدم
من به هر مشتری سه روز اضافه کردم به دلیل همین قطعی که از جانب یک نفر کم کار به وجود امده
و سه روز نه پشت من خم کرده نه من بیچاره کرده نه چیزی .. حال این اقا شایان که ادعا داره خسارت میده
بهش گفتم این 3500 به روز تبدیل کن مثلا بگو یک روز بهت میدم
من از حق خودم دفاع میکنم نه از پول ..
اقا شایان اومده نوشته جبران خسارت میکنیم .. بله بفرما جبران خسارت .. ولی چرا خسارت به دلخواه شما .. شاید دیگه من نخوام و یا کسی دیگه نخواد با شما کار کنه .. حق این چطور بهش میدی ..
دو راه بیشتر نداره یا روز اضافه کنی به سرور یا پول برگشت بزنی به حسابش
کسی نگفته من صد در صد خسارت میخوام خودشان گفتند و خودشان دین مردم به گرد خودشان انداختن حال باید دل مردم بدست بیاره نه
تمام حرفش پول پس نمیدیم .. همینه که هست . برو شکایت و از این حرفا
فردا کل این بحث ها فراموش میشه با یک خوابیدن ولی حق ناس نزد الله متعال فراموش نمیشه
خدا رو از یاد بردید به پول چسپیدید .. اخرین کلام من خدا رو بیاد بیاورید .. بر چه دینی هستید (اسلام)
شما که پیرو دین هستی چرا چیز پی ان میفروشی ؟ نمیگی طرف میره تو سایت بد بد نگاه میکنه گناهش میوفته گردن تو ؟
یا اون کسی که که میره فیس بوک عکس لختیشو میزاره پای تو گیرا! روز قیامت داغت میکنند ها! انقدر فکر پول نباش فکر قیامتت باش!!! چون تو راهو واسش باز کردی
انقدر الله الله میکنی پرونده خودتم روی خوبی نداره!!!
من هم گفتم خسارت میدم و دارم میدم
شارژ ماه بعدتون رو کم کردم کم کاریه؟ وی پی اس به این ارزونیمیدم دارم به ملت کمک میکنم کم کاریه؟ سود کمتر میکنم تا مردم قدرت خرید بیشتری داشته باشند کمکاریه؟
باز هم میگم چند ماه قبل گفتم شارژ نکن چرا کردی؟ جان مادرت جواب این سوال منو بده
در ضمن مردم خودشون قدرت فکر کردن دارند و قدرت گرفتن حقشون رو دارند شما نیاز نیست به فکر حق الناس باشی به قول خودت! فعلا گیریم خودتو از آب بکش بیرون که روز قیامت پات گیره :-))
نه اون کسی که ازش سرور میگیرم بهم خسارت داده نه کسه دیگه
دارم از جیب خودم میدم
بابا بکش بیرون خواهشا دیگه ،گفت بهت میدم حالا خودت نخواستی مشکل از خودته ،اگر ایشون نمیتونه تعیین کنه چطوری خسارت بده پس شمام نمیتونی ،پس تعیین تکلیف نکن ،شمام نمیخواد حقو ناسو به کسی یاد بدی،همه بلدن
با اینکه خیلی از دوستان تو این قضیه متضرر شدن از جمله خودم اما با صحب های شایان کاملا موافقم
آخه من نمیدونم چرا وقتی کم میاریم پای خدا و پیغمبرو وسط میکشیم؟
متاسفم برای کسایی که هنوط میخوان از احساسات و عقاید مردم سوء استفاده کنن و نظر بقیه رو به خودشون جلب کنن در حالی که دوره این حرفا دیگه گذشته و هم سن و سالای من و شمائی که اینجا جمعیم دیگه با این صحبتا خام نمیشیم
جسارتا از طرف جمع میگم حاضریم همون 3500ی که به اعتبار همه مون اضافه شده از شایان بخوایم بده به شما و به شخصه حاضرم هر مبلغی که شما مدعی هستی خسارت دیدی رو برات کارت به کارت کنم اما دیگه حرف از خدا و پیغمبر نزنی. بسه دیگه خسته شدیم از این ریاکاریا
آقا شایان شما برا سرور انگلیس پیشنهاد دادی اون 10 روز باقیمونده رو حساب کنی و ازم شماره کارت خواستی. منم دیدم آدم با مرامی هستی گفتم فدای سرت. از سرویست راضی بودم.
شما که اینقدر به مشتریهات اهمیت میدی حالا این دوستمون نمیخواد تمدید کنه، یه شماره میگرفتی ازش و تمام. اینترنتی هم که واریز کنی 5 دقیقه بیشتر وقت نمیگرفت.
سرویس هات خیلی هم خوبه، قیمت هات هم عالیه ، مشتری مدار هم هستی، مثل خیلی ها نیستی که قدم از قدم که بر میدارند پول میخواند. من به شخصه تعجب کردم که کار به اینجا رسید با این دوستمون.
بی زحمت پس شماره کارت میدم ۳۰۰۰ میلیارد تومن مارو برامون بفرستین
اگر هرکس دیگه به جزء این آقا بود پولشو میدادم
ولی من چند ماه پیش گفتم دیگه بهش نمیتونم سرویس بدم بدلیل بحثی که باهاش داشتم
ولی این آقا شارژ کرد میخوام بدونم چرا وقتی گفتم سرورو شارژ نکن شارژ کرده؟ این طرف میدونسته که سرویس های من مناسبش نیست چرا دوباره تمدید کرده؟
من چون از قبل بهش گفته بودم و خودش با اختیار خودش دوباه شارژ کرده زیر بار هیچ چیزی نمیرم
ممنون از شما حاج امید
خب چیز پی ان هم مثل چاقو هستش یکی مثبت استفاده می کنه یکی هم میره آدم می کشه :d ناراحت نشی شایان جان:X:*
این از اون حرفا بود .. دین اسلام زوری نیست همین فکر و منطق دارید که جوانان از اسلام کنار کشیدن .. اگر به خود اسلام رجوع کنید
اسلام میگه مشروبات الکلی حرام است نخورید .. به زور دستت نمیگیره .. حال وی پی ان فقط برای سایت بد اخلاقی نیست برای همه چیز هست .. اخبار .. بی بی .. صدا امریک... فیس بوک . سایت های خبری کلا .. سایت فیلم .. ایران پرود که فیلم غیر اخلاقی نداره .. و یوتوب و ... سایت مقالات و ... نه فقط غیر اخلاقی
راستی حاج امید شما که از مشتری های قدیمی ما هستی بگو به همه نظرتو راجب سرور های ما
خداییش با کمترین قیمت نمیگم بهترین اما سرویس خوب اراعه نمیدادم؟ بعد 9ماه یک همچین اتفاقی افتاده بابا آدمشم مریض میشه از پا میوفته اینکه دیگه کامپیوتره!
ماهم بیکار نبودی تمام سعی خودم کردم و درستش کدم حالا هم دارم اینجوری خسارت میدم
یکم حق شناس باشین
پاش هستید هر کسی ادعا داره پول میده من حساب بدم تا ببینم کدوم شما پای حرفتون هستید بفرما ببینم هر کس خواست بهم پیغام خصوصی بده این همه ادعا میکنید بیاد جلو پیغام خصوصی بده
شایان اینجا جدا سرور هم میفروشی یا فقط کلاس احکام برگزار میکنن اینجا برخی از دوستان جدیدا؟
چه بد شد ،من فکر کردم کلاس احکامم دارین اینجا =((
شایان جواب اینکه چرا شارژ کردم .. پیر شدی .. بچه جون.. برو مخ عمل کن .. قرار بود این ماه تمدید نکنم و تمدید هم نکردم// یادت باشه بحث ما سر چی بود .. همین که پول دو باره به حساب واریز شده گفتی نه یک بار .. گفتم چیزی میخوای برای بانک .. گفتی صبر کن تا سال جدید بهت میدم.. گفتم الان لازم دارم .. بعد گفتم بی خیال شدم... پس تمدید نکردم ..
کسی نبود خسارت من که 3500 بود پرداخت کنه یا همش حرف میزنید با عمل هم نشون بدید پای حرفتون هستید منتظر پیغام خصوصی هستم