-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaled007
اقا این سرور که میدی کونفینگ شده هست ؟؟؟؟
من واسه هک مک میخوامش ؟؟؟؟
متاسفانه برای هک مک سرویس نمیدیم!
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با سلام به دوستان من از این فروشنده عزیز یک سرور 512 فرانسه خریداری کردم.که از نظر کیفیت و ساپورت باید بگم عالی عالی هست.سرعت نت که جای خود داره! :d
فقط از موضوع ندادن پنل vsphere کمی گلایه مندم که با پشتیبانی خوبشون جبران کردند.
با تشکر از
itjavani
ممنون!
-
سلام
چرا توی سایت میخوام ثبت کنم یمزنه تمام شده؟
-
پلن مورد نظر را به بخش فروش ارسال نمایید تا بعد از بررسی سفارش شما بصورت دستی ثبت گردد
-
سلام من تا فردا عصر این ویپی اس باید فعال کنم اگر بتونید اینکار بکنید خیلی عالیه
فقط یک گله ای دارم ازتون که بخش انلاین فعال میکردین بتونیم پرداخت کنیم
حالا شما تا ایمیل چک کنید بگین شماره حساب و... کلی وقت میگیره فردا صبح منم نیستم فردا عصر این ویپی اس من باید آماده کررده باشم
توی ایمیل نوشتم لطفا در اسرع وقت رسیدگی کنید
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
اقا رویت شد
شماره حساب
بانک ملی به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 0337351665003
شماره کارت : 4140 9320 9911 6037
بانک پاسارگاد به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 1-10209450-7000-3501
شماره کارت : 0606 0758 2910 5022
بانک ملت به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 3435153677
شماره کارت : 4669 5308 3370 6104
بانک صادرات به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 0327126951002
شماره کارت : 4824 1995 6911 6037
بانک سامان به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 1-1349603-800-9441
شماره کارت : 1569 0182 8610
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran2010
سلام من تا فردا عصر این ویپی اس باید فعال کنم اگر بتونید اینکار بکنید خیلی عالیه
فقط یک گله ای دارم ازتون که بخش انلاین فعال میکردین بتونیم پرداخت کنیم
حالا شما تا ایمیل چک کنید بگین شماره حساب و... کلی وقت میگیره فردا صبح منم نیستم فردا عصر این ویپی اس من باید آماده کررده باشم
توی ایمیل نوشتم لطفا در اسرع وقت رسیدگی کنید
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
اقا رویت شد
شماره حساب
بانک ملی به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 0337351665003
شماره کارت : 4140 9320 9911 6037
بانک پاسارگاد به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 1-10209450-7000-3501
شماره کارت : 0606 0758 2910 5022
بانک ملت به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 3435153677
شماره کارت : 4669 5308 3370 6104
بانک صادرات به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 0327126951002
شماره کارت : 4824 1995 6911 6037
بانک سامان به نام :محمد مسعودی
شماره حساب : 1-1349603-800-9441
شماره کارت : 1569 0182 8610
ظاهرا کل سایت رو درست رویت نکردید
ما درگاه نیز داریم!باید سفارش بدید تا درگاه رو ببینید
ایمیل شما پاسخ داده شد
-
خوب سفارش نمیشه داد خطا میداد دیگه خوب ویپی اسی که ما میخوایم رو لطفا قیمتش بفرستید براتون ایمیل کردم ممنون از پاسخ گویی سریع
-
من یکی دیشب سفارش دادم رم یه گیگ هزینه رو هم واریز کردم و تایید شد گفتید تا 24 ساعت دیگه حاضره
تا چند ساعت دیگه 24 ساعت تموم میشه ;)پیلیزی زودتربدید ممنون
-
کیفیت مناسب بود یه زمانی!!!
الان به قدری یکی از سرور ها شلوغ شده که سهمیه ما با دانلود منجر به حداکثر سرعت 5 مگابایت میرسیم!
لینک دانلود هم تست شده با سرعت 80 مگابایت از سرور دیگه دانلود می داد.
به هر صورت پورت شلوغی دارن سرعت مثل قبلا نیست.
-
سلام
آیا شما هنوز این سرویس ها رو به همین مبلغ های پست اول ارائه میکنید ؟
من یه رم 1 گیگ میخوام .
البته من یه رم 1 گیگ از شما خریدم 20 تومن ، منتها اون سرور فرانسه بود و میخوامش .
ولی هم پشتیبانیتون خوبه هم سرعت و کیفیت .
مرسی
-
متاسفانه سرعت هارد به شدت پایین آمده.سرورم رو ریستارت کردم بالا نیومده.پنل ندارم.تلفن هم جواب نمیدن.چه وضعشه آخه؟؟:102::71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
کیفیت مناسب بود یه زمانی!!!
الان به قدری یکی از سرور ها شلوغ شده که سهمیه ما با دانلود منجر به حداکثر سرعت 5 مگابایت میرسیم!
لینک دانلود هم تست شده با سرعت 80 مگابایت از سرور دیگه دانلود می داد.
به هر صورت پورت شلوغی دارن سرعت مثل قبلا نیست.
پاسخ شما داده شده که فکرنمیکنم درست باشه قبل از تست همه چیز بیاید همینطوری اظهار نظر کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
متاسفانه سرعت هارد به شدت پایین آمده.سرورم رو ریستارت کردم بالا نیومده.پنل ندارم.تلفن هم جواب نمیدن.چه وضعشه آخه؟؟:102::71:
فکر میکنم تیکت ارسال کردید و پاسختون هم گرفتید
دوباره تیکت ارسال کردید و در دست بررسی قرار گرفته!
ما نمیتونیم هر ثانیه شما تیکت بدید یک جواب رو تکرار کنیم!این کار فقط وقت بررسی سرویس خودتون رو میگیره و کار خودتون رو عقب میندازه!تیکت ، چت نیست که انتظار داشته باشید هر ثانیه یکی به شما جواب بده!
در تیکت خودتون گفتید سرویس بعد چند دقیقه بالا اومده! خوب اینجا مگه سیستم پشتیبانی هست که همینطوری هر چی از دهنتون در میاد تو تیکت و اینجا نثار ما میکنید!
تلفن هم در ساعت اداری که در سایت قید کردیم هر کسی تماس بگیره پاسخ داده شده مگر آنکه پشت خط بوده باشید.از کسی نمیترسیم که تلفن جواب ندیم!مواظب نگارشتون در تیکت هاتون باشید.انتقاد پیشنهاد و... در بخش انتقادات و پیشنهادات!
-
فقط اینو جهت اطلاع کسانی که قصد خرید دارن و websazha که در مورد پایین بودن کیفیت سرورها صحبت کردن
مدت زیادی نسیت مشتری آقای مسعودی هستم حدود 3- 4 ماهی میشه روی همین سرورها هستم کاملا هم از کیفیت سرورهاشون راضی هستم
اگه راضی نبودم همین 2 ساعت پیش تیکت نمیزدم واسه خرید سرور جدید :53:
-
عزیز من زمانی که سرور رو گرفتم کلی تعریف کردم.چرا نمیخواهید کمی انتقاد پذیر باشید؟؟ سرور من بعد 40 دقیقه بالا اومد که یک تیکت رو بستم و جوابی هم بهم نرسیده!
در مورد تلفن هم عرض کردم زنگ زدم بین همون ساعات گفته شده ولی کسی پاسخ گو نبوده.خوب انتظار دارید وقتی تو تنگنا هستم و یکی از دوستام قول چیزی دادم اینجوری بشه چه واکنشی نشون بدم؟؟
در مورد طرز صحبتم هم اگر بد صحبت کردم معذرت میخوام ولی شما هم اصلا درست نیست با مشتری اینطوری رفتار میکنید.ضمنا اگر علاقه دارید تاپیکتون از این بحث پر بشه ادامه بدهید وگرنه بنده برای همه سوال هاتون جواب دارم.#-o
باتشکر
-
سلام..
این آفرها هنوز موجود هستند؟
سرویس یک گیگ رم میخوام. (از یه گیگ میپره 4 گیگ و دو گیگ نداشت..!!:دی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
عزیز من زمانی که سرور رو گرفتم کلی تعریف کردم.چرا نمیخواهید کمی انتقاد پذیر باشید؟؟ سرور من بعد 40 دقیقه بالا اومد که یک تیکت رو بستم و جوابی هم بهم نرسیده!
در مورد تلفن هم عرض کردم زنگ زدم بین همون ساعات گفته شده ولی کسی پاسخ گو نبوده.خوب انتظار دارید وقتی تو تنگنا هستم و یکی از دوستام قول چیزی دادم اینجوری بشه چه واکنشی نشون بدم؟؟
در مورد طرز صحبتم هم اگر بد صحبت کردم معذرت میخوام ولی شما هم اصلا درست نیست با مشتری اینطوری رفتار میکنید.ضمنا اگر علاقه دارید تاپیکتون از این بحث پر بشه ادامه بدهید وگرنه بنده برای همه سوال هاتون جواب دارم.#-o
باتشکر
رفتار شما اصلا درست نیست! اگر یک روز از تیکتتون گذشت کسی به شما پاسخ نداد بیاید اینجا بلندگو دستتون بگیرید!مطمئن باشید یا پشت خط بودید یا زمانی تماس گرفته بودید که ما شرکت نبودیم و خارج ساعات بود!
تیکتی که خودتون بستید دوست دارید چه جوابی بهتون بدیم؟!تیکتی که بسته شده یعنی مشکل حل شده یا قصد ادامه به اون مبحث رو ندارید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
سلام..
این آفرها هنوز موجود هستند؟
سرویس یک گیگ رم میخوام. (از یه گیگ میپره 4 گیگ و دو گیگ نداشت..!!:دی)
سلام
اگر با دقت مطالعه نموده باشید سرویس 1گیگ میتونیم بهتون ویندوز هم ارائه بدیم ولی 4گیگ خیر! مخصوص هاستینگ هست!
دوگیگ هم داریم به بخش فروش تیکت کنید و اطلاعات زیر را ارسال نمایید تا آفر به شما داده شود.
رم درخواستی؟!
میزان مصرف سی پی یو؟!
تعداد هسته پردازشگر مورد نیاز؟!
سرورتون میخواید از چه کشوری باشه؟!
هارد مورد نیاز؟!
سیستم عامل؟
نوع کاربری از وی پی اس؟!
-
بنده نزدیک ساعت 6 تماس گرفتم.تیکت رو که بستم ، تیکت جدیدی همون جا دادم و گفتم قبلی رو بستم.تو این مورد سو تفاهم شده ولی در مورد تلفن هیچ شکی نیست!!
ممنون از پیگیری تون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
سلام
اگر با دقت مطالعه نموده باشید سرویس 1گیگ میتونیم بهتون ویندوز هم ارائه بدیم
سلام مجدد.
من با دقت مطالعه کردم اما ندیم که بگید فقط 1 گیگ مونده..!
من -- SP Offer 1024 -- را میخوام.
متاسفانه در سایتتون قیمت چیز دیگه ایه.. :d
چیکار باید بکنم و چطور سفارش بدم..
دیتا سنتر هم آمریکا بهتره.
-
با سلام
مدت زمان تحویل سرور بعد از درخواست چند ساعت است؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
carbon7
با سلام
مدت زمان تحویل سرور بعد از درخواست چند ساعت است؟؟
در صورت موجودبودن 24 الی 72 ساعت
با بخش فروش در تماس باشید بازه زمانی تحویل را خدمتتان اعلام میکنند
-
فکر کنم با این پشتبانی اگر پیش برید زمان تحویل سرور 2 الی 3 سال میشه از موقعی که شروع به کار کردید پشتیبانی خوب بود الان واقعا خیلی بده
ابتدا میگفتین 2 الی 24 ساعت بعدش شد 24 الی 48 الان هم 24 الی 72
لطفا پشتبانی را یکم بهتر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
carbon7
فکر کنم با این پشتبانی اگر پیش برید زمان تحویل سرور 2 الی 3 سال میشه از موقعی که شروع به کار کردید پشتیبانی خوب بود الان واقعا خیلی بده
ابتدا میگفتین 2 الی 24 ساعت بعدش شد 24 الی 48 الان هم 24 الی 72
لطفا پشتبانی را یکم بهتر کنید
با سلام
تحویل سرویس چه ربطی به پشتیبانی داره؟!
پشتیبانی ما در همان ساعات مقرر کار میکنه!
تحویل سرویس مربوط به پشتیبانی نمیشه
سرور باید توسط کاربری کنسل و به کاربر دیگری واگذار گردد. در این حین حجم سفارشات نیز بالاست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
با سلام
تحویل سرویس چه ربطی به پشتیبانی داره؟!
پشتیبانی ما در همان ساعات مقرر کار میکنه!
تحویل سرویس مربوط به پشتیبانی نمیشه
سرور باید توسط کاربری کنسل و به کاربر دیگری واگذار گردد. در این حین حجم سفارشات نیز بالاست.
اگر اماده کردن هر سرور 15 دقیقه طول بکشد و اگر 100 سفارش در روز دارید یعنی 25 ساعت طول میکشد تا این 100 سفارش را تحویل دهید
الی اگر ویندوز را برای هر سرور نصب میکنید که کار خیلی تعجب اوری هست :-| این مدت زمانی که گفتین طول میکشد.
24 الی 72 ساعت :-w
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
carbon7
اگر اماده کردن هر سرور 15 دقیقه طول بکشد و اگر 100 سفارش در روز دارید یعنی 25 ساعت طول میکشد تا این 100 سفارش را تحویل دهید
الی اگر ویندوز را برای هر سرور نصب میکنید که کار خیلی تعجب اوری هست :-| این مدت زمانی که گفتین طول میکشد.
24 الی 72 ساعت :-w
آماده کردن سرور 15 دقیقه زمان نمیبره! بیشتر هست!
در ضمن 24 ساعت که ما تحویل سرویس نمیدیم باید در طول روز پشتیبانی بدیم به کاربران!
تحویل تمامی سرویس ها از ساعت 9 شب هست الی 12 شب! البته در صورت موجود بودن سرور و آغاز سرورهای جدید در دو نوبت در روز سرویس ها رو تحویل میدیم!
ساعت تحویل رو به کاربران میگیم! حال فردی که بخواد میخره و فردی که نتونه صبر کنه میتونه از همکاران دیگه خریداری کنه.
مدت زمان تحویل سرویس که اعلام شده 24 الی 72 ساعت آن است که سرور بعضی کشورها بدلیل تراکم سفارش و همینطور کم بودن میزان کنسلی ها باید کاربر منتظر باشد تا سرویسی کنسل بشه در این بازه زمانی تا سرور جدیدی بتونیم بهشون بدیم!
-
ضمن خسته نباشید به جناب itjavani
قصد دیگری نیست اما چندین بار اقدام به تهیه سرویس از جناب itjavani کردیم ولی
به خاطر همین زمان تحویل بیشتر از 24 ساعت و همچنین چند مورد دیگر سعادت همکاری با ایشون رو نداشتیم!
از جمله پیشنهاد سرور مجازی 1 گیگ برای یک سرور دانلود شخصی خیلی کوچک !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
ضمن خسته نباشید به جناب itjavani
قصد دیگری نیست اما چندین بار اقدام به تهیه سرویس از جناب itjavani کردیم ولی
به خاطر همین زمان تحویل بیشتر از 24 ساعت و همچنین چند مورد دیگر سعادت همکاری با ایشون رو نداشتیم!
از جمله پیشنهاد سرور مجازی 1 گیگ برای یک سرور دانلود شخصی خیلی کوچک !
سلام ممنون
بنده هم واقف بر آن هستم که مدت زمان بیش از 24 ساعت ممکنه برای کاربرانی که کمی عجله دارن خب خیلی دیر باشه ولی باید اینور حق بدید حجم تراکم سفارشات بالاست و ما یک vcenter که بیشتر نداریم و نمیتونیم 3نفر روش باشیم مجبوریم برای سفارشات فقط یک نفر با آن کارکنه و خب مسلما اگر سروری نیاز به ریست داشته باشه یا مشکل فنی نیز داشته باشه توسط همان فرد در همان بازه باید انجام بشه خب این ها جز عقب افتادن و زمان بر بودن چیز دیگه ای نیست! گاها برخی افراد فکر میکنند ما از روی تنبلی دیر تحویل میدیم باید بگم خدمتشون که من اصلا و ابدا از پول بدم نمیاد و من و همکارام بیش از 18 ساعت در روز آنلاین هستیم منتها از این سریعتر فعلا مقدور نیست تا خبرهای خوب بعدی .... :دی
-
امروز یک سرور مجازی دیگه هم از آقای مسعودی تهیه کردیم. 6 ساعته بهمون تحویل دادن ( محض اطلاع دوستانی که میگن 48 تا 72 ساعت طول میکشه ! )
در ضمن جا داره از همکار محترم ایشون یعنی آقای احسان پوررضایی هم تشکر ویژه بکنم. آخه ایشون تو پشتیبانی کم نمیذارن !
حدود 8-9 ماه هست که مشتری جناب مسعودی هستم و از سرویسدهیشون رضایت کامل رو دارم. متاسفانه اکثر مواقع من یادم میره تاریخ سررسید سرویسم کی بوده اما ایشون لطف میکنن و سرویسم رو کنسل نمیکنن.
-
بنده یه سرور با آی پی آمریکا از ایشون گرفتم و خیلی هم راضی هستم. پشتیبانی هم خوبه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminreza
امروز یک سرور مجازی دیگه هم از آقای مسعودی تهیه کردیم. 6 ساعته بهمون تحویل دادن ( محض اطلاع دوستانی که میگن 48 تا 72 ساعت طول میکشه ! )
در ضمن جا داره از همکار محترم ایشون یعنی آقای احسان پوررضایی هم تشکر ویژه بکنم. آخه ایشون تو پشتیبانی کم نمیذارن !
حدود 8-9 ماه هست که مشتری جناب مسعودی هستم و از سرویسدهیشون رضایت کامل رو دارم. متاسفانه اکثر مواقع من یادم میره تاریخ سررسید سرویسم کی بوده اما ایشون لطف میکنن و سرویسم رو کنسل نمیکنن.
چه خوش شانسین شما ، بهتون تبریک میگم :دی
خدا به ما هم از این شانسا بده 6 ساعته تحویل بگیریم
... و در کل سرویس دهی خوبی دارند آقای مسعودی ...
با تشکر
-
بالاخره پکیج پشتیبانی 24 ساعته کاملا واقعیـــــــ به سرویس های جوان سرور برای کاربران که به دنبال پشتیبانی 24 ساعته واقعی هستند اضافه شد.
در این پکیج شما با پرداخت ماهیانه به شما یک عدد شماره موبایل پشتیبانی اختصاصی ارائه شده که در هر ساعت شبانه روز میتوانید با پشتیبان مخصوص به خود تماس داشته باشید و مشکلات خود را مطرح سازید.علاوه بر شماره تماس یک عدد آی دی جهت برقراری ارتباط از طریق مسنجر های مربوطه نیز به شما ارائه خواهد شد.مدت زمان فعال سازی پکیج حداکثر 72 ساعت بعد از پرداخت میباشد.با فعال سازی این پکیج ،پشتیبانی برای اکانت شما منظور میشود و نیازی نیست برای هر اکانت جداگانه هزینه پرداخت نمایید.
جوان سرور - پشتیبانی 24 ساعته - مدیریت و کانفیگ سرورهای لینوکسی و ویندوزی
# تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده سرویس به میزان نامحدود رایگان
با گسترش فعالیت و تعدد کاربران و ریسلر های جوان سرور برآن شدیم که پکیج تعویض سیستم عامل نامحدود ماهیانه و سالیانه را آماده نماییم.با فعال سازی این پکیج به صورت ماهیانه و یا سالیانه در بازه زمانی که پکیج فعال میباشد بی نهایت درخواست تعویض سیستم عامل میتوانید به شرکت ارسال نمایید.این پکیج برای افرادی که تعداد زیادی تعویض سیستم عامل در ماه و سال دارند مناسب میباشد.با فعال سازی این پکیج ، تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده برای تمامی سرویس های شما نامحدود رایگان خواهد بود.
سوالی پیرامون پکیج ها بود در خدمتم.
-
لطفا بفرمایید در حال چه سرویس هایی رو ارائه میدید و ازکجا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
لطفا بفرمایید در حال چه سرویس هایی رو ارائه میدید و ازکجا؟
از امریکا و لوگزامبورگ موجود هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بالاخره پکیج
پشتیبانی 24 ساعته کاملا واقعیـــــــ به سرویس های
جوان سرور برای کاربران که به دنبال پشتیبانی 24 ساعته واقعی هستند اضافه شد.
در این پکیج شما با پرداخت ماهیانه به شما یک عدد شماره موبایل پشتیبانی اختصاصی ارائه شده که در هر ساعت شبانه روز میتوانید با پشتیبان مخصوص به خود تماس داشته باشید و مشکلات خود را مطرح سازید.علاوه بر شماره تماس یک عدد آی دی جهت برقراری ارتباط از طریق مسنجر های مربوطه نیز به شما ارائه خواهد شد.مدت زمان فعال سازی پکیج حداکثر 72 ساعت بعد از پرداخت میباشد.با فعال سازی این پکیج ،پشتیبانی برای اکانت شما منظور میشود و نیازی نیست برای هر اکانت جداگانه هزینه پرداخت نمایید.
# تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده سرویس به میزان نامحدود رایگان
با گسترش فعالیت و تعدد کاربران و ریسلر های جوان سرور برآن شدیم که پکیج تعویض سیستم عامل نامحدود ماهیانه و سالیانه را آماده نماییم.با فعال سازی این پکیج به صورت ماهیانه و یا سالیانه در بازه زمانی که پکیج فعال میباشد بی نهایت درخواست تعویض سیستم عامل میتوانید به شرکت ارسال نمایید.این پکیج برای افرادی که تعداد زیادی تعویض سیستم عامل در ماه و سال دارند مناسب میباشد.با فعال سازی این پکیج ، تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده برای تمامی سرویس های شما نامحدود رایگان خواهد بود.
سوالی پیرامون پکیج ها بود در خدمتم.
با تشکر
آقای مسعودی بهتر نبود این هزینه نسبت به تعداد سرورها و یا درصدی از هزینه کل سرورها بود :-?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
با تشکر
آقای مسعودی بهتر نبود این هزینه نسبت به تعداد سرورها و یا درصدی از هزینه کل سرورها بود :-?
بر همین اساس نیز هست
دوستانی هستند که بیش از 10 - 20 -30 سرور از ما دارند که کد تخفیفی برای آنان در نظر گرفتیم که میتونند کدشون رو بزنند و با تخفیف پکیج ها رو سفارش بدند
این پکیج بر روی اکانت شما اکتیو میشه و برای تمامی سرویس های شما خواهد بود حال یک سرویس داشته باشید چه 50 سرویس
مسلما برای افرادی که سرویس زیاد دارند به صرفه خواهد بود
-
نقل قول:
از امریکا و لوگزامبورگ موجود هست
میشه بفرمایید کدوم کانفیگ ها رو الان دارید ؟
-
آقا میشه توضیح واضح بدید که چرا با این قیمت دلار قیمتها رو میشکونید همیشه نباید به فکر خودتون باشید که آقای جوان سرورررررررررر :104:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
میشه بفرمایید کدوم کانفیگ ها رو الان دارید ؟
Plan 512 , 1024 موجود هست
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
overv
آقا میشه توضیح واضح بدید که چرا با این قیمت دلار قیمتها رو میشکونید همیشه نباید به فکر خودتون باشید که آقای جوان سرورررررررررر :104:
متوجه منظورتون نشدم؟!:-?
-
منضورم کاملا واضح است شما با پایین آوردن قیمت فقط کار رو خراب میکنید vps 6000 تومن آخه این چه کاریه :61:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
overv
منضورم کاملا واضح است شما با پایین آوردن قیمت فقط کار رو خراب میکنید vps 6000 تومن آخه این چه کاریه :61:
ابتدا کل تاپیک رو بخونید بعد پست بدید
سرویس افزایش قیمت پیدا کرده و الان سرویسی که شما میفرمایید 10 هزارتومان هست.
-
سلام
مثله اینه که پلن های 256 و 512 هاتون تموم شده!
اضافه می شه؟ قیمتاتون که خیلی عالیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_2
سلام
مثله اینه که پلن های 256 و 512 هاتون تموم شده!
اضافه می شه؟ قیمتاتون که خیلی عالیه.
سلام
ممنون
بله اضافه میشه
سرور جدید از لوکیشن جدید آماده میشه