-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
WebMoney دارین من میخوام100$
-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
WebMoney دارین من میخوام100$
با سلام،
خیر متاسفانه، به دلیل تلورانس های شدید بازار و همچنین احتمال پایین آمدن شدید نرخ دلار بعد از مذاکرات (که به لطف خدا مثبت باشه) فعلا موجودی نداریم، اما کماکان حواله های بانکی، وسترن یونیون و صدور کارت های اعتباری امکان پذیر هست.
ارادتمند / بیگی
-
سلام
ما هم میتونیم کارت اعتباری بگیریم؟ از چه نوعی؟ gold هم میشه گرفت؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
سلام
ما هم میتونیم کارت اعتباری بگیریم؟ از چه نوعی؟ gold هم میشه گرفت؟
با تشکر
بله، چرا که نه.
Gold و Business هم امکان پذیر هست، اما از 10 الی 30 روز زمان لازم هست تا از طریق پست پیشتاز به شما ارسال بشه.
ارادتمند
-
با سلام،
جناب این کارت ها به حساب بانکی هم متصلند؟ تو کدوم کشور؟ مدارک + هزینه ی صدور؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_arian
با سلام،
جناب این کارت ها به حساب بانکی هم متصلند؟ تو کدوم کشور؟ مدارک + هزینه ی صدور؟
با تشکر
نقل قول:
جناب این کارت ها به حساب بانکی هم متصلند؟
هم بله و هم خیر، در چند نوع هست، تراول ها حساب بانکی ندارند ولی از کلاسیک تا پلاتین حساب بانکی دارن.
از رویال بانک آذربایجان.
اسکن پاسپورت با وضوح بالا، فیش واریزی مبلغ کارت.
بسته به نوع کارت از 150 هزار تومان تا 750 هزار تومان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
هم بله و هم خیر، در چند نوع هست، تراول ها حساب بانکی ندارند و لی از کلاسیک تا پلاتین حساب بانکی دارن.
از رویال بانک آذربایجان.
اسکن پسپورت با وضوح بالا، فیش واریزی مبلغ کارت.
بسته به نوع کارت از 150 هزار تومان تا 750 هزار تومان.
داداش فک نمیکنی هزینش یکم زیاده ؟
پلاتینیومش را دارن میدن 350 شما کودوم را میدی 750 !!!!
بعد تازه اذربایجان که من شنیدم 100 تا مشکل داره برا انتقال پول به سایر کارت ها درسته !؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Only4U
بعد تازه اذربایجان که من شنیدم 100 تا مشکل داره برا انتقال پول به سایر کارت ها درسته !؟
اره من هم شنیدم بانک رویال آذربایجان خیلی مشکل داره هم از لحاظ اعتبار هم از لحاظ هزینه های جانبیش. بانک دیگری رو پشتیبانی نمی کنید؟
-
نقل قول:
از آنجایی که ما این بازار رو به عنوان یک استراتژی کوتاه مدت نمی بینیم و اهداف بلند مدت داریم، و همینطور ساپورت واقعی داریم ارائه می کنیم، خیر.
هیچ ارزانی بی دلیل نیست، ما هزینه کیفیت کارمون به علاوه مسئولیت هایی که به عهده داریم هم یک هزینه میدونیم. تجارت این نیست که بگیم ما 10 تومان خریدیم 10.5 می فروشیم و 0.5 تومان سود کردیم پس. در یک تجارت موفق همیشه موارد و ریسک ها هم هزینه هستند.
نقل قول:
کارت 750 هزار تومانی ما پلاتینیوم هست.
ابتدا بفرمایید که پلاتینیومی که شما می فرمایید چه امکاناتی داره، بسته به امکانات قیمت فرق میکنه. لطفا به صورت مشخص و نکته به نکته بفرمایید تا بنده عرض کنم.
نقل قول:
اگر منظورتون این هست که کارت به کارت از طریق اینترنت بانک در این کارتها امکان پذیر نیست، درست می فرمایید. اما اگر منظور این هست که این کاتها مشکل دارند اون موقع هست که باید به عرض شما برسونم اشتباه به عرضتون رسوندند. گواه این موضوع مشتریانی در این تاپیک فعلی هستند که ما به اونهاگیفت کارت تقدیم کردیم و اونها رو در یک حساب پیپال آمریکایی هم اتچ کردند.
ارادتمند
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_arian
اره من هم شنیدم بانک رویال آذربایجان خیلی مشکل داره هم از لحاظ اعتبار هم از لحاظ هزینه های جانبیش. بانک دیگری رو پشتیبانی نمی کنید؟
از لحاظ اعتبار هیچ مشکلی نداره. این بانک زمانی مشکل دار بود که با آتا بانک آذربایجان پارتنر بودند و از آنجایی که مستر کارت های بانک آتا مشکل داشت به این بانک هم صدمه زو. حالا این دو بانک کاملا مجزا از یکدیگر هستند و به لطف ما ایرانی ها بسیاری از کمبود ها به خصوص در مورد اینترنت بانک رو برطرف کردند.
اگر منظورتون از هزینه های جانبی درصد کارمزد این بانک هست، بله ما قبول داریم، درصدش نسبت به خیلی از بانک ها زیاده، اما آیا ببنیم بانک های دیگر هم ساپورتر فارسی دارند؟و بسیاری از امکانات که این بانک رو برای ما ایرانی ها تقریبا امن کرده.
-
این درصد کارمزدش و کلیه ی هزینه هاش رو لطف می کنید بفرمایید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_arian
این درصد کارمزدش و کلیه ی هزینه هاش رو لطف می کنید بفرمایید ؟
بله، خواهش می کنم.
از 0.5 الی 2.5 درصد متفاوت هست و بسته به کشوری که شما به اون پرداخت دارید فرق میکنه. ما از طریق پیپال با این کارتها پرداخت 1000 دلاری داشتیم که 25 دلار کم کرده، پرداختی هم داشتیم که 8 دلار کم کرده. اما ما برای همیشه از 2.5 درصد صحبت کردیم تا حرفم ما دو تا نشده باشه.
هزینه های دیگری نداره.
-
منظور بنده همون انتقال کارت به کارت از طریق اینترنت بود ، چون این بخش از اهمیت بیشتری برا من برخورداره !
در هر حال ممنون از پاسختون و
امکانات کارت ها را هم میزارم تو همین پست فردا صبح اگه فراموش نکنم
بازم سپاس
-
با درود
بنده در مورد کارمزد سئوال دارم مثلاً در روسیه
برداشت از ATM کارمزدش میشه : 2 درصد کسر می کنید + 1.5 درصد هم بانک روسیه که از خودپردازش استفاد می کنم = یعنی میشه 3.5 درصد
و
اگر ارز که دلار هست رو هم تبدیل کنم کارمزدش میشه 1.5 درصد شما کسر می کنید + 2 درصد هم بانک روسیه که از خودپردازش ارز رو Exchange کردی = یعنی میشه 3.5 درصد
یعنی 100 دلار از خودپرداز مسکو بخوام بگیرم و به روبل روسیه تبدیل کنم
7 درصد کارمزد کم میشه یعنی از حسابم 107 دلار کسر میشه ؟ درسته ؟
آخه می خوام از الان بدونم که بعداً سو تقاهم پیش نیاد
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jingol
با درود
بنده در مورد کارمزد سئوال دارم مثلاً در روسیه
برداشت از ATM کارمزدش میشه : 2 درصد کسر می کنید + 1.5 درصد هم بانک روسیه که از خودپردازش استفاد می کنم = یعنی میشه 3.5 درصد
و
اگر ارز که دلار هست رو هم تبدیل کنم کارمزدش میشه 1.5 درصد شما کسر می کنید + 2 درصد هم بانک روسیه که از خودپردازش ارز رو Exchange کردی = یعنی میشه 3.5 درصد
7 درصد کارمزد کم میشه یعنی از حسابم 107 دلار کسر میشه ؟ درسته ؟
آخه می خوام از الان بدونم که بعداً سو تقاهم پیش نیاد
با سلام،
ماکزیمم کارمزد کارت در حالت عادی 2.5 و در حالتی که اکسچنج باشه 3 است(از 0.5 الی 3).
بعضی از سایتها هزینه Hidden دارند که این کارمزد کارت محسوب نمیشه.
کارمزد کارت چه در ATM و چه در Gateway های اینترنتی یکسان است.
اگر سوالی باشه تا جایی که جوابش رو بدونیم پاسخ خواهیم داد.
پ.ن: این یک کارت از نوع هدیه است که در پیپال آمریکا Add شده. هزینه ها مشهوده.
فایل پیوست 6085
ارادتمند / بیگی
-
حداکثر 103 دلار کسر میشه ؟
لطفاً عدد بگید که بهتر حالیم بشه
100 دلار خرید اینترنتی بکنم حداکثر چقدر کم میشه ؟
نمی خوام در مورد کم و زیاد بودنش صحبت کنم یا بگم خدای نکرده تقصیر بانک هست
می خوام بدونم که چقدر شارژ کنم و بعد کم نیارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jingol
حداکثر 103 دلار کسر میشه ؟
لطفاً عدد بگید که بهتر حالیم بشه
100 دلار خرید اینترنتی بکنم حداکثر چقدر کم میشه ؟
نمی خوام در مورد کم و زیاد بودنش صحبت کنم یا بگم خدای نکرده تقصیر بانک هست
می خوام بدونم که چقدر شارژ کنم و بعد کم نیارم
بله، اگر معادل 100 دلار بخواهید از از atm روسیه روبل بگیرید نهایتا 103 دلار از حساب شما کم خواهد شد. البته نرخ اکسچنج بانک ملاک هست.
-
سلام
من می خوام اکانت یکی از اشتراک گذاری فایل رو بخرم. شما انجام می دید؟
-
سلام،هیچ پرداختی رو انجام نمیدید تا بعد مذاکرات؟
ممنون
-
اقا به مستر کارت هم واریز میکنین؟
-
نقل قول:
سلام
من می خوام اکانت یکی از اشتراک گذاری فایل رو بخرم. شما انجام می دید؟
اگر با وبمانی باشه، بله.
نقل قول:
سلام،هیچ پرداختی رو انجام نمیدید تا بعد مذاکرات؟
ممنون
بله، انشاالله بعد از مذاکرات که به امید خدا مثبت باشه، در خدمت دوستان هستیم.
نقل قول:
اقا به مستر کارت هم واریز میکنین؟
بله، حواله به حسابهای شخصی و شرکتی همیشه برقرار است.
======================================
دوستان یک خبر خوش هست که در چند روز آینده اطلاع رسانی خواهم کرد.
ارادتمند / بیگی
-
سلام
اقای اقابیگی قیمت دلار و یورو جدید رو بفرمائید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
اقای اقابیگی قیمت دلار و یورو جدید رو بفرمائید
سلام و عرض ادب،
موجودی تا پایان مذاکرات و اعلام نتیجه نداریم. این اقدام هم به نفع دوستان و هم به نفع ما خواهد بود.
ارادتمند شما
-
5 يا 10 دلار انجام نميديد ؟ قيمت ؟
paypal يا 2co
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
5 يا 10 دلار انجام نميديد ؟ قيمت ؟
paypal يا 2co
با سلام،
فعلا موجودی نیست.
پوزش از همه دوستان.
-
سلام.
در صورتي كه موجودي داريد
قيمت يورو رو اعلام كنيد
-
من هم 300 دلار پی پال نیاز دارم و 200 دلار هم برای مسترکارتم . کی یاهوو انلاین میشین؟
-
نقل قول:
سلام.
در صورتي كه موجودي داريد
قيمت يورو رو اعلام كنيد
نقل قول:
من هم 300 دلار پی پال نیاز دارم و 200 دلار هم برای مسترکارتم . کی یاهوو انلاین میشین؟
با سلام، متاسفانه مذاکرات تمام نشده، و ما به دلیل تراکنش بالای خودمان نگران وضعیت دلار هستیم، امیدوارم از روز دوشنبه هفته آینده بتوانیم هم خبر های خوشمان را عرض کنیم و هم اینکه بتوانیم پرداخت ها را سر بگیریم.
ارادتمند همه شما بزرگواران هستم / بیگی
-
پیگیری و پشتیبانی 20 واقعا ممنون !
حساب پی پال بنده 1 ساعت active شد
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست 97
قیمت دلار پیپال؟
با سلام و عرض وقت بخیر،
از امشب یا فردا موجودی خواهیم داشت، بعد از اینکه حواله رو گرفتیم قیمت رو در تاپیک عرض خواهم کرد.
با پوزش از وقفه ای که در پرداخت ها به وجود آمد، البته این رو می دونم که کاربران حرفه ای و فهیم شرایط بازار ارز رو در ک میکردند. دلار نوسان زیاد داشت و همچنین ما به دنبال ابن بودیم که ریسک نکنیم و کاربران و خودمون رو در خطر نیاندازیم.
ارادتمند / بیگی
-
سلام
یه درخواست شارژ 99 دلاری برای ریسلر کلاب دارم
کسی هست انجام بده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
سلام
یه درخواست شارژ 99 دلاری برای ریسلر کلاب دارم
کسی هست انجام بده؟
بله، پرداخت رو از طریق webmoney انجام میدیم که در پنل رسلر کلاب از شما کارمزدی کم نکنه.
برای پرداخت لطفا تماس بگیرید.
-
سلام
اقا من هم نیاز دارم مسترکارتم را شارژ کنم . هرزمان که تونستید و موجودی داشتید لطفا اعلام کنید .
با تشکر
-
250$ فاکتور بنده در سریعترین زمان ممکن پرداخت شد.
ممنون، لطف کردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dollar
سلام
اقا من هم نیاز دارم مسترکارتم را شارژ کنم . هرزمان که تونستید و موجودی داشتید لطفا اعلام کنید .
با تشکر
با سلام،
برای حواله به حسابهای مسترکارت و ویزا همیشه موجود هست.
========================================
دوستان پس از مذاکرات همانطور که عرض کرده بودیم، پرداخت ها را ادامه می دهیم.
-
من ۱۵ دلار میخوام برام از طریق پی پال پرداخت کنید ... خیلی ساده و بصورت آنلاین .
چقدر برام تموم میشه ؟!
-
بالاخره کدومتون ؟! :71:
من یک خورده عجله دارم ، اگه سریع بهم قیمت بدین (برای ۱۵ دلار) ممنون میشم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
بالاخره کدومتون ؟! :71:
من یک خورده عجله دارم ، اگه سریع بهم قیمت بدین (برای ۱۵ دلار) ممنون میشم .
با سلام،
شناسه یاهو بنده: nasa_eca یا شماره تماس 09147781416 تماس بگیرید تا پرداخت کنیم.
پرداخت به کدام وبسایت یا شرکت است؟
-
ممنون از پرداخت 49 دلاریتون !
-
debit card قابل شارژ هست؟
میزان شارژ اولیه ، تاریخ اعتبار کارت و همچنین میزان کار مزد ماهانه چقدر هست؟