-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
ma ke raftim jaye Dg sibapal byyyyyy
-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
ma ke raftim jaye Dg sibapal byyyyyy
مگر جایی دیگه ای هم مونده که بهش مهاجرت کنیم؟
اکثرا درگاه های بانکیشون غیرفعاله
-
من سوالی برام پیش اومده
از اسفند ماه که قضیه مسدود شدن درگاههای واسط پیش اومد
آیا اصلا این دوستانی که مالک و مسئول این درگاهها هستند پیگیری هم کردند؟
یا اینکه منتظر نشستن چه اتفاقی می افته؟
اگر پیگیری شد چرا هنوز حتی معلوم نشده به چه دلیل مسدود شدن؟
اگر پیگیری شد حتما یه خبر خوبی باید میومد که مثلا موافقتی اتخاذ شده و درحال طی مراحل مجوز هستند و ...
شخصا فکر میکنم هیچ اقدام مفیدی تا بحال انجام نشده!
درواقع عمر درگاههای واسط به اتمام رسیده و بهتره به دنبال گرفتن نماد و درگاه بانک باشیم و آینده کارمون رو به این درگاهها که تو کار خودشون موندن گره نزنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoster
مگر جایی دیگه ای هم مونده که بهش مهاجرت کنیم؟
اکثرا درگاه های بانکیشون غیرفعاله
http://sayarpal.net/
-
سلام
سایتتون هم دیگه بالا نمیاد
لطفا توضیح دهید موضوع چیست !؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
چرا اکثرا رفتن رو این سایت ؟؟
نکنه اینا ....
-
کسی از دسوتان شماره فعال از sibapal داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr18
نکنه اینا ....
یک به یک همه ***** میشن اصلا جای نگرانی نداره - حتی اونایی که میگفتن ***** نمیشن هم ***** کردن.
به فکر درگاه دیگه ای باشید.موقتا از درگاهی که معرفی شده استفاده کنید و بعد از ***** شدن باز هم مهاجرت کنید.
و یا اینکه به فکر نماد و درگاه اختصاصی از بانک باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
خودش هم تو سایتنوشته ارائه درگاه فقط با یک ثبت نام.
یعنی حتی اونکارت ملی رو هم نمیخوان!!! حالا این رو ***** نکنن؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
شکل و شمایل این سایت بنده رو یاد یک شرکت به نام جی پال انداخت !!!!!!
-
یعنی این درگاه دیگه نمیخواد درست بشه
حداقل ی اعلام وضعیت بکنن
-
از حضور تمامی کاربران گرامی عذرخواهی می نماییم
حجم اتک ها بسیار شدید می باشد و زیرساخت به صورت پی در پی ip های ورودی را محدود می کند و شبانه روزی در حال دیداس هستیم.
همکاران به صورت شبانه روزی در شرکت جهت رفع مشکل حاضر می باشند
ما همواره سعی کرده ایم در بدترین شرایط در کنار کاربرانمان باشیم.
پس لطفا صبور باشید.
-
اگر دیداس دارید سرور رو به خارج کشور انتقال بدید و در دیتاسنتری میزبانی کنید که مشکل رو سریع حل کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
اگر دیداس دارید سرور رو به خارج کشور انتقال بدید و در دیتاسنتری میزبانی کنید که مشکل رو سریع حل کنند.
در حال پیاده سازی روشی دیگر هستیم
در صورت عدم حل مشکل ناچارا انتقال خواهیم داد
به یک سایت ***** شده نیز رحم نمی کنند! به صورت ۲۴ ساعته تحت دیداس های بسیار شدید هستیم
نکته جالب تماس های تهدید آمیز می باشد! با شماره های مختلف با مدیریت تماس میگیرند و تهدید میکنند در صورت عدم فروش مشتریان (!) سایت داون خواهد شد که از طریق مراجع در حال پیگیری می باشیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
به یک سایت ***** شده نیز رحم نمی کنند! به صورت ۲۴ ساعته تحت دیداس های بسیار شدید هستیم
نکته جالب تماس های تهدید آمیز می باشد! با شماره های مختلف با مدیریت تماس میگیرند و تهدید میکنند در صورت عدم فروش مشتریان (!) سایت داون خواهد شد که از طریق مراجع در حال پیگیری می باشیم!
در صورت عدم فروش مشتریان ؟!؟! شماره هاشون معلوم نیست یعنی؟!
-
باسلام
دوست گرامی مقابله با دی داس...
خیلی مشکل نیست
فقطکمی هزینه کنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
دوست گرامی مقابله با دی داس...
خیلی مشکل نیست
فقطکمی هزینه کنید
موفق باشید
سایتشان بر روی سرور ایران است بخاطر *****ینگ و اتک های لایه 4 در دیتاسنتر های ایرانی دفع آنها بسیار سخت , دشوار و تقریبا غیرقابل انجام می باشد.
-
من الان یک مشکلی دارم
الان سایت سیبا باز میشه . لینک تکی از سایت هم به درگاه بانک وصل میشه
ولی تو سایت ما خرابه
مشکل از چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr18
نکنه اینا ....
اکثرا یعنی کی؟
کلا یکی دو نفر رفتن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
پس حالا که اینطور شد شما کیش و مات کنید اون دشمن را که دیگه از این درخاست ها نکنه چطوری !!!!
چرا هاست خود را انتقال نمیدید به انتی دیداس پروتکشن پرو !!!! در ایران فکر کنم فقط این سایت داره تا 100 مگابیت بر 1 ثانیه پاسخگو هست در مقابل دیداس میشه 12/500 گیگ بر ثانیه ایا از 12 گیگ حمله شما بیشتر هست ؟؟؟؟
اسطوره در این ضمینه هست سرورش فوق العاده شاخ
central-hosting.com
یا میتوانید سرور هاست را خارج انتقال بدید که انتی دیداس داره از انور پلان انتی دیداس از سنترال هاستینگ بگرید که dns اینا از سرور اینا لود بشه شاخ تر هم میشه اینطوری خلاصه این 2 راه حل هست
-
بنده درگاه سایتم که به سیباپال متصل بود با error مواجه میشد که تیکت هم زدیم و گفتند شرکت زیرساخت آی پی های خارج کشور رو محدود کرده
فعلا که دو روزه درست نشده و سیستم ما همچنان قطع هست ...
به فکر تغییر درگاه به واسط دیگر باشیم یا تغییر هاست و یا صبر کنیم ؟ تکلیف چیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
بنده درگاه سایتم که به سیباپال متصل بود با error مواجه میشد که تیکت هم زدیم و گفتند شرکت زیرساخت آی پی های خارج کشور رو محدود کرده
فعلا که دو روزه درست نشده و سیستم ما همچنان قطع هست ...
به فکر تغییر درگاه به واسط دیگر باشیم یا تغییر هاست و یا صبر کنیم ؟ تکلیف چیست
هر روز هر نفر یه درگاه جدید معرفی میکنه - هر روز باید کوچ کنید به درگاه دیگه.
ولی اگر امکان دریافتنماد داردی بگیرید تا تکلیف درگاهها مشخص بشه و مجددا استفاده کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibapal
داداش من عزیز من فدات شم قبلا هم عرض کردم برید روی سرور های ovh بنده هم همین مشکل شمارو داشتم الان روی این دیتاسنرم حل شده مشکلم . میخواید روی سرور خودم بهتون دسترسی بدم منتقل کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
داداش من عزیز من فدات شم قبلا هم عرض کردم برید روی سرور های ovh بنده هم همین مشکل شمارو داشتم الان روی این دیتاسنرم حل شده مشکلم . میخواید روی سرور خودم بهتون دسترسی بدم منتقل کنید ؟
مشکل بدون انتقال حل شده است :)
از طریق تیکت در تماس باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
مشکل بدون انتقال حل شده است :)
از طریق تیکت در تماس باشید
درگاه سامان هم حل شد؟
یا پلاگین هاتون رو با همین پارسیان فیکس کردید؟
با احترام..
-
اگر مشکل برطرف شده و درگاه مستقیم نیز موجود هست
بنده درگاه و فعال کنم
چون متاسفانه درگاه سالم دیگه ای به ذهن من نمیرسه
پارسیال پرداخت آخرین درگاه بود که اونم 2 روزی میشه که به مشکل خورده ( نه دی داس نه *****)
الان سایت سیبا پال برای من لود نمیشه
مشکل از منه یا سایته ؟
-
درود
سایت سیبا باز میشه
http://sibapal.ir
موردی نداره
الان مشکل چیست
رفع نشده؟
مدیریت 3 روزه رو هواییم برادرم
فوقش یه انتقالی بدید اخرش همینه دیگه
یکمی خرج میکردید 3 روز کاربراتون هم اینقدر ازتون شاکی نمیشندند
انتقال موقت الان بهترین گزینه میباشد برای شما
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
از حضور تمامی کاربران گرامی عذرخواهی می نماییم
حجم اتک ها بسیار شدید می باشد و زیرساخت به صورت پی در پی ip های ورودی را محدود می کند و شبانه روزی در حال دیداس هستیم.
همکاران به صورت شبانه روزی در شرکت جهت رفع مشکل حاضر می باشند
ما همواره سعی کرده ایم در بدترین شرایط در کنار کاربرانمان باشیم.
پس لطفا صبور باشید.
صبور بیش از 3 روز؟
بخدا من حاضرم از جیب پول بدم سرور بخرید
ولی حاضر نیستم ضرر کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
سایت سیبا باز میشه
موردی نداره
الان مشکل چیست
رفع نشده؟
- - - Updated - - -
صبور بیش از 3 روز؟
ولی حاضر نیستم ضرر کنم
مگه آدرس سایت این نیست ؟
https://sibapal.com/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
سایت سیبا باز میشه
موردی نداره
الان مشکل چیست
رفع نشده؟
- - - Updated - - -
صبور بیش از 3 روز؟
ولی حاضر نیستم ضرر کنم
ما از هیچ هزینه ای برای کاربرانمان دریغ نکرده ایم
شما در جریان مشکلات ما نیستید.
جز دیداس بسیاری از موارد دیگر وجود دارد که ما تنها تحمل کرده ایم و بازتاب نداده ایم.
پس شرایط را درک نمایید
پول همه چیز را حل نمی کند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi1300
چرا یکی از ادرساش هم اینی هست که فرستادید
موردی نداره باز میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
ما از هیچ هزینه ای برای کاربرانمان دریغ نکرده ایم
شما در جریان مشکلات ما نیستید.
جز دیداس بسیاری از موارد دیگر وجود دارد که ما تنها تحمل کرده ایم و بازتاب نداده ایم.
پس شرایط را درک نمایید
پول همه چیز را حل نمی کند.
هر مشکلی باشه توضیح کامل دهید و شفاف سازی کنید تا کاربران بهتر درکتون کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi1300
الان سایت سیبا پال برای من لود نمیشه
مشکل از منه یا سایته ؟
مشکل از خودتونه
سایت باز هست و مشکلی نداره - هم در دامنه ir و هم در دامنه com
ولی محتوای سایت خالی هست برای ورود لینک گذاشته شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
هر مشکلی باشه توضیح کامل دهید و شفاف سازی کنید تا کاربران بهتر درکتون کنند
برخی موارد قابل پابلیک کردن نمی باشد
ما هیچگاه موارد مالی را به کاربرانمان ترجیح ندادیم.
بارها و بارها از جیب هزینه کرده ایم و برای کاربرانمان پلاگین اختصاصی نوشته ایم.
بار ها مشکلاتی که در واقع وظیفه ما نبوده را با هزینه و پول به برنامه نویس های متفرقه حل کرده ایم
حتی برای کاربرانی که در مجموع ۱۰۰۰۰ توان تراکنش نداشته اند!
اگر اقای امیدآران در تاپیک حضور داشتند صداقت صحبت های بنده تایید می گردید.
-
بنده حاظر هستم امکانات و در اختیار بنده قرار بدید
درگاه مستقیم + پشتیبانی + آسان پرداخت مناسب
در صورت وجود پایداری بنده برای این خدمات ماهیانه 50 هزار تومان به صورت ثابت پرداخت خواهم کرد
خیلی مایل هستم به منظور حمایت از شما درگاه و فعال کنم
ولی متاسفانه قابل استفاده نیست و قطعی زیاده داره....
-
لطفآ یک توضیح دقیق در مورد شرایط فعلی درگاه خود ارائه بدید .
تا افرادی که از شما خدمات میگیرن بتونن تصمیمی که به نفعشون هست برای خودشون بگیرن .
الان شما توضیح دقیقی چه از طریق تیکت و چه در سایت وب هاستینگ تالک (که فکر میکنم بیشتر فعالیت شما در این انجمن هست) نمیدید .
این فکر نکنم درخواست بزرگ و غیر ممکن و غیر قابل قبولی باشه .
یک توضیح دقیق و کامل درباره زمان دقیق از ارائه دوباره خدمات .
-
با سلام خدمت کلیه کاربران
چند روزی هست درگاه سیبا پال مشکل داره و در whmcs دکمه پرداخت نداره با خود سیباپال هم که صحبت کردم نوشته درحال رفع مشکل هستن
ولی کسی جوابگوی تلفنی انجام نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
برخی موارد قابل پابلیک کردن نمی باشد
ما هیچگاه موارد مالی را به کاربرانمان ترجیح ندادیم.
بارها و بارها از جیب هزینه کرده ایم و برای کاربرانمان پلاگین اختصاصی نوشته ایم.
بار ها مشکلاتی که در واقع وظیفه ما نبوده را با هزینه و پول به برنامه نویس های متفرقه حل کرده ایم
حتی برای کاربرانی که در مجموع ۱۰۰۰۰ توان تراکنش نداشته اند!
اگر اقای امیدآران در تاپیک حضور داشتند صداقت صحبت های بنده تایید می گردید.
سلام وقت بخیر
گروه سیبا پال واقعا برای حل مشکلات کاربران هزینه های زیادی رو پرداخت کردن چه از لحاظ خرید سرور و چه از لحاظ هزینه برای برنامه نویسی و یا رفع مشکل
پس کاربران گرامی لطفا کم لطفی نکنید این مشکلات ممکنه یک روز برای همه پیش بیاد .
با احترام امید آران
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irdata
با سلام خدمت کلیه کاربران
چند روزی هست درگاه سیبا پال مشکل داره و در whmcs دکمه پرداخت نداره با خود سیباپال هم که صحبت کردم نوشته درحال رفع مشکل هستن
ولی کسی جوابگوی تلفنی انجام نمیده
این نسخه رو تست کنید و نتیجه رو از طریق تلگرام (o_aran) اعلام کنید.
http://up.vbiran.ir/uploads/34181145..._Whmcs_5-6.zip
-
دوست عزیز نسخه whmcs من 6 هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irdata
دوست عزیز نسخه whmcs من 6 هست
با آخرین نسخه 6 تست شده و سازگار هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1991
با آخرین نسخه 6 تست شده و سازگار هست
نلگرام لطفا جواب گو باشد
- - - Updated - - -
بله درگاه پارسیان هم میگن درست شده
اونم خرابه
4 روزه فعلا درگاهتون خرابه؟
سیبا پال عزیز کجایی دقیقا؟
-
اسکریپviprog رو پوشش میدین؟
الان خود من مایلم بیام ممنون میشم اگر پوشش میدین،لطفا پلاگین به روز رو برام قرار بدین