پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
شماره سفارش بده دوست عزیز . می دونم همون دامنه ای رو میگین که 3 روز پیش ثبت شده
کد سفارش: #635
خیر ثبت نشده
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
کد سفارش: #635
خیر ثبت نشده
خوب شما دامنه iraniha.net رو درخواست ثبت دادین در تاریخ
04/01/2014
که بلاخره در تاریخ 08/01/2014
به ایمیل ما پاسخ دادین تا دامنه شما با مقدار جدید جایگزین بشه و امروز 09/01/2014 هست تا جایی که من می دونم دیروز اینترنت شرکتی که خدمات اینترنت میگیریمقطع بود امروز ثبت میشه . دلیل نیست دیرکرد خودتونو به ما ارتباط بدین .
|
|
در ضمن دوستان عزیز هر کسی مشکل داره دلیل نیست اینجا پست بده . اگر فکر میکنین که اینجا پست دادن باعث میشه ما سفارش دوستان رو ارجعیت قرار بدیم مطمئن باشید اشتباه محض می کنن. اگر هم فکر میکنن مدیران این وبسایت کارشونو حل می کنن بهتره به این دوستان پیغام بدن
شما اینی که ما دوروزه خریدیم را تحویل بدین من بازم سفارش میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
شما اینی که ما دوروزه خریدیم را تحویل بدین من بازم سفارش میدم
ما سفارش ثبت نشده نداریم تو سیستممون .
چرا شماره پیگیری و همه چیزو دارم.دامنه هم nex3da.com هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
چرا شماره پیگیری و همه چیزو دارم.دامنه هم nex3da.com هست
دوست عزیز
Nex3dA.com WHOIS, DNS, & Domain Info - DomainTools
Created:
2014-01-09
شما لطف کنین قبل مراجعه به ما whois از دامنه خودتون بگیرین و ایمیل هاتونو بررسی کنین بعد برای پیگیری مشکلات ایراد اتهام کنین
خداشاهده هیچ ایمیلی برای من نیومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
دامنه ای که یک هفته ثبت نشده و ایمیل رو جواب نمیدن و یا میگن تا فلان ساعت ثبت میشه ولی ثبت نمیشه خودتون رو بزارید جای ما !
چه فکری با خودمون میتونیم بکنیم؟
دوست عزیز پست قبلی مارو بخونین . شماره بانک رو ارسال کنین برگشت وجه داده بشه . شما بهتره جای دیگه دامنه تهیه کنین. وقت ما و دوستان رو هم نگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
دامنه ای که یک هفته ثبت نشده و ایمیل رو جواب نمیدن و یا میگن تا فلان ساعت ثبت میشه ولی ثبت نمیشه خودتون رو بزارید جای ما !
چه فکری با خودمون میتونیم بکنیم؟
طى شماره حواله ۸۰۱۸۷۰ انجام گرديد .
تاريخ ۱۳۹۲/۱۰/۲۰ زمان ۱۹:۱۱:۲۷ |
|
ما مشتری مثل شما رو قبول نمیکنیم . خودتون میدونین دلایلش رو . بهتره در وب سایت ما دیگه وارد نشین و به وبسایت ما سفارش ندین