پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masi892
سلام خسته نباشید.
دو شب پیش سفارش سرور دادم هنوز تحویل ندادید. فرموده بودید زیر 24 ساعت تحویل میدید. عذرخواهی میکنم اینجا پست گذاشتم. چون به تیکت پاسخی داده نشد.
سلام
پاسخ شما داده شد
شما متوجه پاسخ ندشدید ظاهرا ! زمان پاسخ اپراتور نگاه کنید!
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehranpp
این سرور ما آماده نشد ؟ شما همین الانم سرور رو تحویل بدید ! دیگه به کار ما نمیاد ، دیره ... تیکت رو هم جواب ندادید که دیگه ! ... چیکار کنیم ؟ یه جواب درست حسابی به ما بدید :) رو حساب حرفی که زدید تا شب تحویل میدم خرید کردم ! ولی الان 2 روز شده !؟ :|
سلام جناب مهران عزیز!
1) سرور قبلی شما با اعتبار خودمان که سرورتان با پهنای باند محدود خریداری کردید شارژ شده
2) سرور 1ساعت تا 72 ساعت ارائه میشه
3) دیگه همه در جریان مشکل ای پی دیتاسنتر ها و درخواست و گرفتن ای پی که کمی اذیت میکنند هستند
4)جواب درتی دریافت نکردید؟ شما تماس تلفتی با بنده داشتی + مسنجر
5) می تونید سفارشتون کنسل کنید و هزنیه شما تمام و کمال خدمت شما عودت داده بشه
6) عذر خواهی میکنم اگر قول دادم ولی بخاطر مشکلات دیتاسنتر ایران بدقول شدم و نتونستم بهتر و بیشتر در خدمتتون باشم که شخصا و قبلا نمیخواستم و طبق قوانین از این به بعد 1تا 72 ساعت به کاربران اعلام میشه
و هیچ شرایط خاصی رو دیگه قبول نمیکنیم که سرور قبل خاموش شده یا کاربرانم بهم فشار اوردن و..
این شرایط خاص ها و دلسوری ما این 2-3تا پست ایجاد شده !
بازم شخصا عذرخواهی میکنم
همیشه پایدار باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
لطفا در تاپیک فروش بنده دخالت نکنید جناب :reza
شما که در هیچ مورد اطلاع ندارید چطور نظر میدید؟؟؟؟؟
شما که حتی پست ها رو نخوندید چطور نظر میدید ؟
شما در طول صحبت های ما بودید؟
شما الان نقش صلح دارید یا نقش تخریب؟
هدفتون؟
مشکلتون با ما؟
ارزوی موفقیت لطفا در تاپیک فروش بنده شرکت نکنید ! با سپاس
جالبه فقط یک سوم از کل پست رو جواب میدید . :d:68:
فکر کنم بعد از توهین ، فرستادن دنبال نخود سیاه (شکایت) و جواب ندادن به ایشون ، کم ترین واژه ای که میشد به کار برد همون کلاه_بردار باشه . کلا بحث روی شخصیت پشتیبان شماست که خودتونم قبول کردید برخورد درست نبوده اما باز حمایت میکنید !
در مورد قسمت پایانی که میفرمایید در تاپیک بنده شرکت نکنید ، اگر حال و حوصله ی جواب دادن به کاربر ها رو ندارین یا احساس میکنید مقام و شخصیتتون بیشتر از افراد حاضر در انجمن هست ، به جای ایجاد تاپیک میتونید از بنر تبلیغاتی استفاده کنید .
موفق و پیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
سلام جناب مهران عزیز!
1) سرور قبلی شما با اعتبار خودمان که سرورتان با پهنای باند محدود خریداری کردید شارژ شده
2) سرور 1ساعت تا 72 ساعت ارائه میشه
3) دیگه همه در جریان مشکل ای پی دیتاسنتر ها و درخواست و گرفتن ای پی که کمی اذیت میکنند هستند
4)جواب درتی دریافت نکردید؟ شما تماس تلفتی با بنده داشتی + مسنجر
5) می تونید سفارشتون کنسل کنید و هزنیه شما تمام و کمال خدمت شما عودت داده بشه
6) عذر خواهی میکنم اگر قول دادم ولی بخاطر مشکلات دیتاسنتر ایران بدقول شدم و نتونستم بهتر و بیشتر در خدمتتون باشم که شخصا و قبلا نمیخواستم و طبق قوانین از این به بعد 1تا 72 ساعت به کاربران اعلام میشه
و هیچ شرایط خاصی رو دیگه قبول نمیکنیم که سرور قبل خاموش شده یا کاربرانم بهم فشار اوردن و..
این شرایط خاص ها و دلسوری ما این 2-3تا پست ایجاد شده !
بازم شخصا عذرخواهی میکنم
همیشه پایدار باشید
با تشکر ! تمام گفته های شما تایید میشه ! اگه میدونستم این ای پی دادن زمان میبره ! واسه سرور قبلیم پهناباند میخریدم ! در هر صورت ممنون :)
بنده با مدیریت آریا سنتر در بخش کاربری سایتشون صحبت کردم همه چیز حل شد
و ایشون با برخورد بسیار محترمانشون وجه بنده رو کامل برگشت زدند.
تمام سوع تفاهم ها با صحبت به طور کامل رفع شد.
از مدیران خواهش میکنم درصورت امکان تاپیک ایشون رو به حالت قبل برگرداند.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sat2they
بنده با مدیریت آریا سنتر در بخش کاربری سایتشون صحبت کردم همه چیز حل شد
و ایشون با برخورد بسیار محترمانشون وجه بنده رو کامل برگشت زدند.
تمام سوع تفاهم ها با صحبت به طور کامل رفع شد.
از مدیران خواهش میکنم درصورت امکان تاپیک ایشون رو به حالت قبل برگرداند.
با تشکر
ممنون بابت اطلاع رسانی.
پایان فروش سرورهای مجازی ایران با پهنای باند نامحدود!
کاربران و همکاران گرامی در صورت خرید می توانند پیش خرید کنند و سفارش 1هفته نهایت تا 10 روز اینده تحویل داده خواهد شد
جهت سفارش پیش خرید 15% تحفیف ویژه ارائه میشه!
به زودی سرور جدید با آفرهای ویژه فوقالعاده ارائه خواهد شد!
جهت اطلاعات بیشتر بخش فروش تیکت کنید
با توجه به اینکه استارتر تاپیک بن هستند تا خارج شدن ایشون از این حالت و دسترسی مجدد ایشون به انجمن تاپیک بسته میشه !
سلام
سال نو شما مبارک باشه
لازم میدونم از مدیر جناب:53: : http://www.webhostingtalk.ir/images/...er-offline.png بابت زحماتشون تشکر کنم
و همینطور مدیر سابق جناب:53: reza *
آفرها به روز شدند و در صفحه نخست همین تاپیک قرار گرفتند.
کد تخفیف فعلی : IR-93
صفحه اول تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f15/96427/
افرهای سایت اریاسنتر
سرور مجازی ایران :
سرور مجازی انگلیس ICE COLO
سرور مجازی کانادا
سرور مجازی امریکا
سرور مجازی هلند
سرور مجازی آلمان
سرور مجازی فرانسه
کلی محصولات دارای پنل مدیریت + منابع اختصاصی + تضمین کیفیت و پورت و سخت افزار همراه با پشتیبانی تحت تیکت 7/24 می باشد