پاسخ : کی میاد سایت راه بندازیم؟
دوست گرامی پسورد سرورت هک شده تنها چاره همونه که هکر گفته 5 تومن بده پسورد رو بگیر ، اصلا با پلیس تماس نگیری ، هیچکسم با خودت نبر تنها برو ، 5 تومنم داخل کیف بذار ، پسورد رو دیدی و خودش بود ، کیفیت 5 تومن رو تحویلشون بده ، خیلی باید دقت کنی ، تو راه دقت کن هکرا تعقیبت نکنن ، یکم باهوش باشی کارا بخوبی انجام میشه منم به بچه های بالا میگم کمکت کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
کار اشتباهی کردید !
حریم خصوصی رو رعایت کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
ای خدا ..............اقا بیخیال شید تاپیک بسته شه13 پیج تو چند روز
چرا این تاپیک رو من چند صفحش را خوندم همش متلک اندازی و دست انداختنه ؟! فکر کنم باید بسته بشه این همه صفحه هیچ ؟!
نقل قول:
کار اشتباهی کردید !
درسته
نقل قول:
حریم خصوصی رو رعایت کنید !
چجوری ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
دوست گرامی پسورد سرورت هک شده تنها چاره همونه که هکر گفته 5 تومن بده پسورد رو بگیر ، اصلا با پلیس تماس نگیری ، هیچکسم با خودت نبر تنها برو ، 5 تومنم داخل کیف بذار ، پسورد رو دیدی و خودش بود ، کیفیت 5 تومن رو تحویلشون بده ، خیلی باید دقت کنی ، تو راه دقت کن هکرا تعقیبت نکنن ، یکم باهوش باشی کارا بخوبی انجام میشه منم به بچه های بالا میگم کمکت کنن
هکر نگفت 5000بده.پشتیبانی سرور گفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
تو چرا مکالمه خصوصی را منتشر میکنی؟تو اگه الان امریکا بودی.میتونستم ازت شکایت کنم وجریمه بگیرم.به امام حسین.که من راضی نیستم.
لطفا ادامه ندید
مدیران لطفا تاپیک رو ببندن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کامران غلامی
تو چرا مکالمه خصوصی را منتشر میکنی؟تو اگه الان امریکا بودی.میتونستم ازت شکایت کنم وجریمه بگیرم.به امام حسین.که من راضی نیستم.
من آمریکام :">