ممنون بابت پشتبانی شما
واقعا همینجا اعلام میکنم سر 2 دقیقه داخل سایت پشتیبانی جواب میداد واقعا عالی بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون بابت پشتبانی شما
واقعا همینجا اعلام میکنم سر 2 دقیقه داخل سایت پشتیبانی جواب میداد واقعا عالی بود.
احساس مسئولیت شما قابل ستایش و تحسینه با درک این موضوع که گاهی در زمان مشکلات اینچنینی کاری از دست نماینده داخلی بر نمیاد اما بازهم اطلاع رسانی و پاسخ بموقع شما آرامش خاطر رو برای اینجانب بوجود آورده و مطابق اطلاعیه شما وجود raid 10 بروی سرورها باعث حفظ اطلاعات گردیده که این ندبیر شما نیز قابل سپاس می باشد . موفق و پیروز باشید%
سلام دستت درد نکنه خدا قوت
بقیه سرورها (از جمله سرور ما) کی درست میشن؟
ممنون بله ما خودمون در مواردی این چنینی که کاری از دستمون بر بیاد مسئول میدونیم و هیچ وقت شونه خالی نمیکنیم ما به این شغل به طور حرفه ای نگاه میکنیم تا تفریحی
بازم ممنون از صبری که کردید
سرویس شما هم مشکلش حل شد و در حال بالا امدن هست سرور میزبانی شما
آقا اینقدر سرورهاتون هاردش سرعتش پایین بود که بنده پول دو ماه رو دادم اما کمتر از یک ماه هم استفاده نکردم و همین هارد شما اینقدر سرعتش پایین بود که کلا mysql نمی تونست هیچ اطلاعاتی رو روی هارد بنویسیه و چند بار کرش کرد و نهایت یک جور کرش کرد که پس از چند روز و با حذف کردن چند جدول تونستیم دیتابیس رو برگردونیم!
دو نفر از افراد عضو در این انجمن که جزء وبهاستینگ های معتبر هستند تست کردند و همین مطلب رو فرمودند. در صورت لزوم اسم خواهم برد.
من این همه گفتم مشکل از هارده شما میگفتید نه! آخر سر هم که هاردتون سوخت!
کلی پول کانفیگ دادیم و چندین روز معطل انتقال به سرور شما شدیم آخر سر هم سرویسی که گرفتیم نهایت دو هفته استفاده کردیم. دوباره مجبور شدیم از سرورهای شما بریم و پول کانفیگ و سرور جدید بدیم و تازه کلی هم توی گوگل افت کردیم
حداقل بقیه پول سرویس ما رو برگشت بدید!
سلام
ما با اسامی کار نمیکنیم دلیل سوختگی هارد سرورهای ما به علت معیوب بودن آن نبوده بلکه به علت :
در هر صورت بنده نمیدونم شما کدم مشتری هستید اما مطمئن باشید مشکلات کیفیتی سرویس هارو حاضریم حل کنیمنقل قول:
سلام
امروز متوجه قطعی در برخی از سرورهای هلندی ما که در دیتاسنتر ه evoswitch هلند قرار دارند شدیم که طبق بررسی چند ساعته موردی عجیب اعلام شده از طریق یکی از اعضای تیم ما در کشور هلند که به طور حضوری جویای وضعیت سرورها شده بودند متوجه شدیم که در دیتاسنتر به طور اشتباه اتفا حریق فعال شده و سیستم آن طوری طراحی شده که ظاهرا ورود هوا رو برای کنترل حریق با مشکل مواجه میکنند که نتیجه ی انجام این عمل خسارات سنگینی به سرورهای زیادی خواهد شد که متاسفانه فقط و فقط 2 سرور ما به این مشکلات گریبانگیر شدند که به خاطر این اختلال در ورود و خروجی هوا این 2 سرور ما به مشکل برخوردند و در حال حاضر به هیچ کس اجازه ی ورود به این قسمت برای تعمیر سرورها را داده نشده ، که در نتیجه فعلا کاری از دست ما بر نمیاد تا زمانی که واسط ما که یکی از اعضای تیم نوین وی پی اس می باشند در هلند بتوانند موضوع رو سریعتر حل کنند و همچنین برای اینکه دوستان پیش خودشون فکر نکنند که ما ازبهانه جویی میکنیم در باره قطعی سرور میزبانی نظر شمارو به اکانت تویتر دیتاسنتر Evoswitch هلند جلب میکنم که در این موارد هم اشاره دادهد
https://twitter.com/EvoSwitch
http://up.vbiran.ir/uploads/0evo_382...8847433934.jpg
هرچند بنده مشکل کیفیتی روی سرورها مشاهده نکردم ( صادقانه میگم ) میتونه مشکل از داخل سرویس باشه حتی اگه 10 بار ویندوز عوض شده باید بررسی بشه
@novinvps.com
اینکه حالا به چه دلیل هارد سوخت بنده قضاوتی نمیکنم.
ادعای من در مورد سرعت هاردتون است. سرعت هاردتون بین 40-50 مگ در ثانیه بود و هم خودم تست کردم اما با توجه به دانش و تجربه کمم دو نفر از مدیران هاستنیگ که هردو این مطلب رو به من گوش زد کردند.
سرعت به قدری پایین بود که mysql نمی تونست چیزی روی هارد بنویسیه و کرش کرد! دیتابیس کلا کرش کرد و مجبور شدیم به سختی و با حذف چند جدول ریکاوری کنیم.
در صورتی که من همون ابتدا گفتم آیا این سرورها با آپلودسنتر عکس مشکلی ندارند و پشتبانی شما گفت نه مشکلی ندارد! اما بعد از کانفیگ متاسفانه به مشکل خوردیم
حالا حداقل هزینه سه چهارم ماه آخر رو برگشت بدید چون واقعا ماه دوم هیچ استفاده ای از سرور نکردم
سلام
ما در قوانین هم قویا تاکید کردیم در مورد شرایط بازگشت هزینه و طبق قوانین تعیین شده پیش میریم
اما شما باید تا اخرین لحظه این مورد رو به پشتیبانی پیگیری میکردید یا اگه حتی رسیدگی نمیکردند در قسمت ارتباط با مدیر
http://up.vbiran.ir/uploads/0quality...1958615768.jpg
مطلع میکردید ، تا نگاهی به وضعیت رسیدگی به سرویستون مینداختیم.
در ضمن در صورتی که سرعت هارد سرویستون اگه 50 مگ در ثانیه بوده ، مطمئن باشید SQL کرش نمیکنه با این سرعت
سرعت هارد بعضی وقتها 10 مگ میشد و کلا خیلی کم بود. در آپلودسنتر ما روزانه حدود 2000 تا عکس باید آپلود بشوند و نزدیک 2000 کانکشن فعال دارد بنابراین استفاده خیلی زیادی از هارد داره.
من این مورد رو به پشتبانی مطرح کردم که گفتند ربطی به هارد نداره و سرانجام گفتند بیا یه وی پی اس دیگه از یه سرور دیگه بگیر که برای من به صرفه نبود مجدد بیام هزینه کانفیگ سرور بدم و معلوم نیست اون سرور چطور خواهد بود.
وقتی پشتیبانی شما قبول نمیکنه و سایت چند روز بود کلا قطع بود بنده نمیتونم ریسک کنم و رفتم یه سرور از جای دیگه گرفتم و دوباره پول کانفیگ و ....
الکسا از 800 به 1400 رسید به خاطر همین قضیه و گوگل هم که بماند!
من با توجه به این تاپیک و به خاطر رید10 که باعث میشه خیالم بابت اطلاعات کاربرانم راحت باشه اومدم از شما سرویس تهیه کردم، در واقع چون اطلاعات کاربرانم برام مهم بود مگه نه میتونستم با قیمت کمتر وی پی اس بدون رید10 تهیه کنم.
در کل بستگی به وجدانتون داره من اینقدر ضرر کردم حداقل کاری که میتونید بکنید بخشی از هزینه ماه دوم رو بهم برگردونید. در این مواقع شما هیچ ضرری نمیکنید اما یه وبمستر کلی هزینه جدید براش بوجود میاد
من در حال حاضر یک vps هلند از شرکت Novinvps تهیه کردم و خیلی سرعت و کیفیت مطلوبی نسبت به جاهای دیگه داشته...
خداروشکر راضی هستم و به دوستانی که سرعت براشون خیلی مهم هست توصیه میکنم...
خواستم همینجا هم از دوستان تشکر کنم...