اگه مشكلي نداره منم ميخوام براي توضيحات پ.خ زدم
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه مشكلي نداره منم ميخوام براي توضيحات پ.خ زدم
من ميخوام
دامنه روي
persiadnl.co.cc
باشه
ايميلم:
ali.h1374@gmail.com
در پيام خصوصي ايميل و دامنه را ذكر نكرديد
---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------
اولا عزيزم آنهايي كه درست دامنه و ايميل داده اند تا به حال سه نفر بوده اند و بقيه يا براي دعوا و مغلطه آمده اند يا براي تخريب
دوما براي چي من بايد بقيه را فريب دهم ؟؟؟؟؟؟ دليلي نداره كه من كه از كسي پول نميگيرم فوقش اگر زير حرفم بزنم كسي ضرر نميكنه كه !! فزيب به كار بعضي ها ميگن كه بياييد فلان سرويس با پشتيباني قوي و..... ولي در آخر چي فقط پول ميگيرند
انشالله به مشتريانمان كه از ما سرويس رايگان ميگيرند هم شماره تلفن جديد و هم آدرس جديد را ميدهم
شما هم بهتره اينقدر حرص نخوري زود پير ميشي
H+r
بزودی می ثبتم بزار 25 اسفند بشه
اصلا یه دامنه دیگه براش پ.خ می کنم
عزیز یه دامنه جدید برا تون می فرستم
سلام
اقا اگه میشه به منم بدید
دامنه:
www.kral1.co.cc
ایمیل:
khadem.mehrdad@gmail.com
:)) اين عصر نت هم چه حرفهايي ميزنه مگر من بيكارم بيام براي بالا نگه داشتن تاپيك پست بزنم
واقعا سطح فكرت در اين حده ؟؟؟ خودت رفتي يك تاپيك زدي به اسم مبارزه با فريب افکار عمومی توسط alibaba :71:و بعد هر چي دلت ميخواهد به من ميگي ؟ خوب چي ميشه تا 25 صبر كني ؟ چرا اينقدر داري دست و پا ميزني ؟ كه چي بشه ؟ من كه نه پول ميگيرم و نه ادعايي دارم فقط براي تبليغات شركتم دارم همچين كاري ميكنم . فقط هم به مشتريانم آدرس و شماره تلفن ميدهم . اگر هم شماره ثبت شركت خواستند در خدمتشون هستم . من دليلي نميبينم كه به امثال تو اطلاعات شركتمو بدم چون تو قصدت يك چيز ديگه اي هست . سعي كن تا 25 آروم باشي :101:
آقاییون آروم باشید . با آرامش می تونید حقیقت رو مشخص کنید ...