پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
قابل توجه این کاربر که در اینجا پست داده اند باید عرض کنم در سرور دی ال هیچ سروری قطع نشده است .
اگر کسی ادعایی از قطعی دارد همینجا با اسکرین شات اعلام کند و با این کارهای کودکانه موضوع تاپیک رو به حاشیه نمی برند .
ظاهرا افرادی هستند که در حال عوام فریبی کاربران باشند .
استقبال در این تاپیک به گونه ای بوده است که بزودی شاهد چند آفر خیلی ویژه در سرور دی ال خواهید بود .
امیدوارم کاربران اگر مشکلی دارند منطقی بیان جلو و عوام فریبی و حاشیه بردن این تاپیک چیزی از کیفیت سرویس کم نمی کند .
با تشکر
مدیریت سرور دی ال
سرور این دوستمون مورد بررسی قرار گرفت
متاسفانه نصب غیر اصولی نرم افزار کریو باعث از بین رفتند نتورک و باز شدن فایروال سیستم شده است !!!
پس نتیجه این هست که مشتریان نباید عدم توانایی خود رو در نصب نرم افزار ها رو به گردن سرور دی ال و تیم فنی که شبانه روز دوستان شاهد هستند در حال تلاشیم باندازند .
شهیار حق پرست
ناظر فنی استان تهران
والا من نه قصد عوام فریبی دارم نه چیز دیگه ای من 3 تا سرور از شما خریدم کاملا هم راضی هستم بار اولم هم نیست که کریو کانفیگ میکنم اتفاقا ویندوز فایروالش خاموش بود یعنی خود شما روی خاموش گذاشته بودید در ضمن من دیروز کریو رو نصب کردم حتی دو سه بار هم ویندوز رو ریست کردم و مشکلی نبود و عالی کار میکرد اما امروز 5 بعد از ظهر سرور Down بود
البته یه چیزی که توی ویندوز شما مشاهده کردم فکر کنم فایروال به طور کامل خاموش نیست چون وقتی روی ویندوز فایروال میرم صفحه فایروال میاد حالا اگه میشه کامل غیر فعالش کنید ممنون
در ضمن همینجا اعلام میکنم که سرورهای شما عالی هستن و هیچ موردی ندارند اگه حرفی هم زدم روی حدس بوده شما یک سو تفاهم حساب کنید و من عذر میخوام
سلام سرور هلند موجود هست هنوز ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
والا من نه قصد عوام فریبی دارم نه چیز دیگه ای من 3 تا سرور از شما خریدم کاملا هم راضی هستم بار اولم هم نیست که کریو کانفیگ میکنم اتفاقا ویندوز فایروالش خاموش بود یعنی خود شما روی خاموش گذاشته بودید در ضمن من دیروز کریو رو نصب کردم حتی دو سه بار هم ویندوز رو ریست کردم و مشکلی نبود و عالی کار میکرد اما امروز 5 بعد از ظهر سرور Down بود
البته یه چیزی که توی ویندوز شما مشاهده کردم فکر کنم فایروال به طور کامل خاموش نیست چون وقتی روی ویندوز فایروال میرم صفحه فایروال میاد حالا اگه میشه کامل غیر فعالش کنید ممنون
در ضمن همینجا اعلام میکنم که سرورهای شما عالی هستن و هیچ موردی ندارند اگه حرفی هم زدم روی حدس بوده شما یک سو تفاهم حساب کنید و من عذر میخوام
بهروز عزیز دوست خوب و عزیز من
من اگر یکم تند رفتم از شما معذرت خواهی می کنم ولی شما خودتون رو بزارید جای من !
وقتی سرور به دلایل کانفیگ و ... قطع می شود و شما این تاپیک رو اینجا می زنید کاربران دیگه فکر می کنند کلا سرور دون هست ! و باز ما تا بیاییم ثابت کنیم واللا بللا مشکل از ما نبوده ... کلی خدشه دار می شه ابرو و سرویسمون .
از اول این تاپیک هر روز سعی کرده اند ما رو بکوبند با اینکه ما از همون لحظه اول گفتیم ما بهترین نیستیم و هیچ ادعاهایی نداریم ولی سعی می کنیم حداقل نرمال باشیم . همین ...
امیدوارم بتونیم نواقص کارمون رو پوشش بدیم من و همکارم جناب مهندس حق پرست 24 ساعته سعی می کنیم در خدمت باشیم .
لطفا اگر مشکلی در زمینه سرور براتون پیش میاد بیایید تیکت بزنید بخدا اینجا مشکلی حل نمیشه ! شما بعد که مشکلتون حل شد فید بک بدید که مثلا ما مشکل داشتیم مشکلمون این بود تیم سرور دی ال بعد از فلان قدر ساعت به ما پاسخ داد و ...
با آرزوی توفیق روز افزون
احسان افشار
بله حق با شماست بازم عذز میخوام:67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__ss
از لوکیشن canada هم ارائه میدین سرویس؟
سلام کلا فعلا ارائه نمی دهیم در کانادا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhost
سلام سرور هلند موجود هست هنوز ؟
سلام
متاسفانه سرویس خالی نداریم .
آقای افشار دیروز تیکت زدم اما هنوز پشتیبانی جواب ندادند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz766
آقای افشار دیروز تیکت زدم اما هنوز پشتیبانی جواب ندادند
سلام
متاسفانه اقاي بهروز تيكتها شما توسط اقاي افشار مستقيم بررسي مي شود
و من دسترسي ندارم ولي شماره تيكت رو پيام خصوصي كنيد من با تمام توان سعي مي كنم بررسي رو انجام بدم
شهيار حق پرست
بخش فني استان تهران
یک دونه سرور 1گیگ آلمان همین الان سفارش دادم
سلام از چه لوکشین هایی الان موجوده ؟