پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
با اون شماره ای که در 2 پست قبل SamaN DL نوشته بود, من تماس گرفتم. ایشون گفتن که سرورهاشونو بی دلیل قطع کردن و قول دادن که دیشب سرورها برگرده, ولی وعدشون عملی نشد. خواهش می کنم از دوستان که به وعدهاشون عمل کنند, من خودم که از این قطع شدن ها خیلی متضرر شدم.
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
salam , man 5sale daram ba sherkat haye mokhtalef kar mikonam , ham shoma ham man midonim k moshtari servero dochare spam mikone va azin jor moshkelat , shoma chikar mikonin bain moshkel poshtibaniton be che sorat mishe..
kheili pish omade avala k moshkeli nist hamechi ok akhlaghkhube bar khorda khube , vali vaghti k bara server moshkel pish biyad spam bezanan , darja adamo javab mikona man mimonamo 300ta user k shabo roz tamas migiran , aya narm afzari hast k az spam jelogirikone?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
............................................
کوروش نگهدارتان باشد.
کوروش نگهدار ما باشد؟
مگه میتونه ؟
:106:
من زنگ زدم آقای صادقی در عرض ده دقیقه کارمو راه انداخت
شما هم زنگ بزن
به من گفت هر کیو میشناسی مشکل داره شماره بده زنگ بزنه...09368818849
علرغم صحبت تلفنی و قول دادن ارسال 2 ساعته اطلاعات برای من هنوز چیزی ارسال نشده است . .
زمان مکالمه : دیروز ساعت حدود 3 الی 4
من 1.5 ماه پیش ازشون سرور گرفتم که واسم کار نکرد و گفتن برگشت میدیم هرموقع هم تیکت میدم میگن شماره حساب بدین بعد از چند روز دوباره میگم چرا به حساب نریختین میگن شماره حساب شرکت بلوک شده چند بار دیگه تیکت دادم گفتن کارمندمونو اخراج کردیم دوباره شماره حساب بدین دوباره بعد از چند روز تیکت میدم میگن سرمون شلوغه و همینطور طول کشید تا 1.5 ماه شد امیدوارم مدیر عزیز پیام منو ببینن و رسیدگی کنن و یک موقع نگن که من قصد زدن تهمت و خراب کردن دارم چون تیکت ها موجود هستش خودشون بهتر میدونند 16 هزار تومان هیچ ارزشی نداره
من 1.5 ماه پیش ازشون سرور گرفتم که واسم کار نکرد و گفتن برگشت میدیم هرموقع هم تیکت میدم میگن شماره حساب بدین بعد از چند روز دوباره میگم چرا به حساب نریختین میگن شماره حساب شرکت بلوک شده چند بار دیگه تیکت دادم گفتن کارمندمونو اخراج کردیم دوباره شماره حساب بدین دوباره بعد از چند روز تیکت میدم میگن سرمون شلوغه و همینطور طول کشید تا 1.5 ماه شد امیدوارم مدیر عزیز پیام منو ببینن و رسیدگی کنن و یک موقع نگن که من قصد زدن تهمت و خراب کردن دارم چون تیکت ها موجود هستش خودشون بهتر میدونند 16 هزار تومان هیچ ارزشی نداره