پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
عزیز اینجا فروم هست و جای پشتیبانی نیست...
در ضمن برای چندمین بار عرض میکنم VPs شما لود سی پی یو مارو بسیار افزایش داده به همین دلیل off شده ...
تیکت بدین تا روشن بشه و بک اپ هارو بردارید.
=================================================
ظاهرا اینجا زودتر جواب میدی کافیه پرتال رو چک کنید ببینید 100 بار تابحالگفتم سرور رو بالا بیارید دیگه با چه زبونی باید بگم ؟
سرور رو روشن کنید
سرور رو روشن کنید
سرور رو روشن کنید
تیکت هم دوباره دادم سایت ها رو ساسپند کنید تا لود بالا نره فردا بک اپ بگیریم سرور بگیریم جابجا کنیم
اگه لازمه تیکت هارو عکس بگیرم اینجا بذارم تا دوستان ببینن تیکت دادیم
تلفن هم که بینهایت زدیم چرا دو رو بازی در میارید ؟
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
دوست عزیز بنده ۱۰ بار جواب دادم که سرور روشن شد...
نمیدونم شما که خوذت همکار ما هستی چرا؟
واقعا چرا اینجا تاپیک میدی عزیز... ما نمیتونیم هم اینجا رو ساپورت کنیم و هم سایت رو...
امروز تعداد سفارشات بالا بوود شما هم به ما حق بدین بنده الان ساعت ۱ بامداد است دارم کار مشتری رو راه میندازم.. در حالی که ساعت پشتیبانی تا ۱۱ شب است.
به حمدالله تمام سرویس ها تحویل داده شد... پوزش میخوام بابت تاخیر جزیی که پیش اومد در تحویل سرویس ها ولی به هر حال از پسش بر اومدیم.
اقای قدری هم که شلوغ کرده تاپیک رو seecurity ... امیدوارم مشکلش حل شده باشه... و براش ارزوی موفقیت میکنم.
امیدوارم لیاقت اعتماد شما رو داشته باشیم.
ساعت ۲ بامداد.
کارشون قویه همیشه آنلاین هستند. با تشکر
بنده با بسیاری از هاستینگ ها کار کردم حتی بسیاری از شرکت ها که اسمشون رو نمیارم..ولی وقتی از کولو سرور سرویس گرفتم واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم نه تنها به خاطر کیفیت و پشتیبانی شون بلکه به خاطر اعضای حرفه ای و کار کشته که حتی شده ساعت ۳ نصف شب هم مشکل منو حل کنند. واقعا خوش حال هستم که کولو سرور رو پیدا کردم
سلام بنده هم ازشون خرید کردم و راضی هستم تا الان به امید خدا همکاریمون زیاد باشه با این شرکت .
دانش بسیار خوبی دارن .
تشکر ازتون .
با سلام
با احترام به عرض میرسانیم تمام تخفیف ها فقط تا یک هفته دیگر پابرجاست...
اگر قصد خرید دارید هرچه زودتر اقدام فرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
با سلام
با احترام به عرض میرسانیم تمام تخفیف ها فقط تا یک هفته دیگر پابرجاست...
اگر قصد خرید دارید هرچه زودتر اقدام فرمایید.
بعد از یک هفته قیمتها به چه صورته لابود میشه 2 برابر[-(
خیر برای کاربرانی که الانخرید کنند تا زمانی که سرور رو تمدید کنند قیمت ثابت خواهد بود.
سلام 1 ترابایت هارد اضافه رو پلن سوم چند میدید ؟