پاسخ : افتتاح حساب پی پال ورفای شده از آمریکا
سلام
شرایط را ارسال کنید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
حساب پی پال ورفای شده از آمریکا - آسیا (پرسونال- پریمایر بدون محدودیت) موجود است.
هزینه افتتاح حساب:
آمریکا: 80000
آسیا: 100000
دوستان قبل از هر گونه سفارش شرایط سرویس در پست اول را به دقت مطالعه بفرمایید.
با احترام - حسین زاده:53:
چرا هزینه حساب آسیا گرونتر از آمریکا هست ؟ و اینکه بهمراه حساب ویرفای شده vps هم میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrouz
چرا هزینه حساب آسیا گرونتر از آمریکا هست ؟ و اینکه بهمراه حساب ویرفای شده vps هم میدید ؟
دوست عزیز این به خاطر متفاوت بودن امکانات حسابها هست ولی سعی میکنیم در آینده نزدیک این اختلاف را به حداقل برسانیم.
خیر برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل آی پی - وی پی اس ... از یوزر دریافت میشود .اما در صورت نداشتن یک عدد آی پی اشتراکی از طرف ما به رایگان ارائه خواهد شد.
با احترام :53:
سلام لطفا شرایط و شماره حساب رو برای من هم پ/خ کنید ممنون
و اینکه من میخوام به پی پال یه سایتی یورو واریز کنم انجام میدید ؟ اگه اره شرایط و قیمت و کلا هرچی که باید بدونم رو لطفا پ.خ کنید ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dreammm
سلام لطفا شرایط و شماره حساب رو برای من هم پ/خ کنید ممنون
و اینکه من میخوام به پی پال یه سایتی یورو واریز کنم انجام میدید ؟ اگه اره شرایط و قیمت و کلا هرچی که باید بدونم رو لطفا پ.خ کنید ممنون
ارسال شد . با تشکر :54:
Re: افتتاح حساب پی پال ورفای شده از آمریکا
دوست عزیز بنده یک حساب پیپال با قبول شرایط شما در پست اول میخوام اما با توجه به این پست:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?p=660963
و ادعایی که در پرشین تولز علیه شما ثبت شده و مسائل مربوطه صرفا پس از دریافت اکانت پیپال و انجام ۴ تراکنش موفق از اون امکان پرداخت وجه رو دارم. اگر این شرایط رو میپذیرید لطفا بهم بگید
لطفا بیشتر توضیح بدید از قیمت و اتصال به پی پال و.و......؟
پاسخ : Re: افتتاح حساب پی پال ورفای شده از آمریکا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
دوست عزیز بنده یک حساب پیپال با قبول شرایط شما در پست اول میخوام اما با توجه به این پست:
http://www.webhostingtalk.ir/f172/65795/post660963/
و ادعایی که در پرشین تولز علیه شما ثبت شده و مسائل مربوطه صرفا پس از دریافت اکانت پیپال و انجام ۴ تراکنش موفق از اون امکان پرداخت وجه رو دارم. اگر این شرایط رو میپذیرید لطفا بهم بگید
خیر متاسفانه امکان پذیر نیست. حسابها 3-5 روز کاری بعد از واریز ریالی تحویل میگردد. :54:(حسابها دارای موجودی 0$ - کاملا" جدید و بدون تراکنش میباشند. )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad_it
لطفا بیشتر توضیح بدید از قیمت و اتصال به پی پال و.و......؟
دوست عزیز شرایط حساب در پست اول نوشته شده اگر سوال خاصی دارید با جزییات بنویسید تا در اسرع وقت پاسخ داده شود.
با احترام :53: