پاسخ : سرور فرانسه با پورت ۱ گیگ و هارد ssd و رم ۲ گیگ ماهیانه ۱۵ هزار
اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
اتفاقا اونی که باید بن بشه تویی که دیگه سر کاربرای وب هاستینگ تالک کلاه نذاری ، امثال تو هستن که فضای انجمن خراب میکن و مردم و رو بی اعتماد میکنی نسبت به آفر های انجمن ، اینجا یه فضای آموزشی نه کلاهبرداری
من نزدیک ۱۰۰ تا مشتری وی پی اس دارم که اکثرا بچه های اینجان شما نیاز نیست تعیین تکلیف کنی. من دیگه جواب پست هاتو نمیدم چون خیلی کار دارم. خدا نگهدار
آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.
خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
آره چند نمونه رو در صفحه قبل دیدم سروشو دان کرده بودی ، بقیه هم که بخوان حرف بزنند طبق بند 9 سرورشون کنسل میکنید همونطوری که منو تهدید کردی که تو انجمن صحبت نکنم.
خیلی رو میخواد پول ملتو بخوری بعد با پررویی تمام بیای جواب هم بدی یعنی واقعا داریم به کجا میریم طرف پولمو ***یده بعد تو روی من مونده داره با من کل کل میکنه به همین راحتی
تایید میشه منم که اصلا راضی که نبودم هیچ امروز شکایت فرستادم فتا هرچیم که ترتیب اثر ندن اما من کار خودمو میکنم ! از یکی شکایت زباد بشه حتما رسیدگی میکنن،شمام بفرست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
تایید میشه منم که اصلا راضی که نبودم هیچ امروز شکایت فرستادم فتا هرچیم که ترتیب اثر ندن اما من کار خودمو میکنم ! از یکی شکایت زباد بشه حتما رسیدگی میکنن،شمام بفرست !
دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.
منم شکایت رو امروز فرستادم ، شده چند میلیون هم خرج کنم نمیزارم امثال این آقا سر اعضای انجمن کلاه بزارند ، مگه میشه روز روشن سر مردم کلاه گذاشت بعد راست راست تو انجمن آفر داد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
دوست عزیز نت اسکن کردی آیپی مارو بلاک کردی بعد میگی راضی نبودی؟ عجب ...
مشکل شما کیفیت سرویس نیست مشکل شما عدم توانایی استفاده از اونه. معلوم نیست چه بلایی سرو ویندوز آوردی بعد انتظار داری ما مشکل رو برات حل کنیم. بعدم که گندش درومد از سرور چه استفاده ای کردی. حالا هم تهدید میکنی که به پلیس فتا گزارش میدی؟ دستت درد نکنه کار مارو راحت میکنی.
سلام
اول از همه عذر خواهی میکنم دخالت میکنم تو بحث شما
من این همکارمون رو نمیشناسم اصلا کی هستند و یا هرچی
ولی رو به مشتری هایی که مثل شما ابیوز های مثل پورت اسکن و... میاد ، سعی کنید سرویستون رو امن نگه دارید ! به خصوص ویندوز سرور 2003 ای ها ! و اونهای که تو کار فروش وی چی ان هستند ! اونهایی که فایروال روشن نمیکنند ! یک بد افزار که به صورت پنهاتی میتونه به راحتی کار شمارو مختل کنه و همه نوع سو استفاده از سرویستون کنه !
Ddos
port scan
spam
...
با تشکر از نوین عزیز آقا در مورد پولی که خورده شد و وی پی اسی که تحویل داده نشد هم یک توصیه به اعضای انجمن بکنید
ما چیکار کنیم اینجوری سرمون کلاه نره...
سعید تهدید هم میکنی ما خبر نداریم ؟ :))
1 فایل پیوست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...1-31-36-pm-jpg
نه تهدید ،شما اصلا اینجا تهدید میبینی ، خودشم تاکید کرده من تهدید نمی کنم...