لطفا دوستان خودشان قضاوت کنند در رابطه با اقای moen7000
ایشون فقط در تاپیک فروش پیگیر میباشند :D در صورتی که داخل تیکت هیچ اطلاعی در رابطه با فوری بودن ارائه داده نشده!
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا دوستان خودشان قضاوت کنند در رابطه با اقای moen7000
ایشون فقط در تاپیک فروش پیگیر میباشند :D در صورتی که داخل تیکت هیچ اطلاعی در رابطه با فوری بودن ارائه داده نشده!
دوست گرامی اون 8500 تومن هیچ ارزشی برام نداره ولی خدایی بگو حق با من هست یا نه؟
الان عکس از پیام خصوصی های بین من و خودت میزارم که چی خواستم و چی پاسخ دادی!
ادم باید مرد باشه و وقتی یه کاری رو نتونست سر موقع انجام بده بیاد واقیت رو بگه و عذر خواهی کنه و یا توضبح کامل بده تا طرف قانع شه
حالا که دیدی تاپیک رو بی خیال نیستم اومدی و داری جواب میدی
از اول میتونستی درست منو قانع کنی تا این بحث ها پیش نیاد
تا چند دقیقه دیگه تموم عکس ها و تاریخ های مکالمات رو میزارم تا همه بیان و قضاوت کنن
مگر اینکه قبول کنی که تاخیر داشتی و عذر خواهی کنی که به کار من رسیدگی نکردی .در این صورت تمام پستهام رو ویرایش میکنم
ضمنا من افرت رو اینجا دیدم و از اینجا سفارش دادم .برای همین از اینجا پیگیر کارم.چون هنوز به من سرویسی ندادی که من درخواست پشتیبانی توی سایت بدم
دوست عزیز شما بفرمایید به من بگویید که بنده چگونه میتوانم تشخص بدهم شما با چه نام کاربری داخل سایت ثبت نام کردید و سفارش زدید؟ تا بتوانم سفارش شما را فوری تحویل دهیم؟
ایا شما در رابطه با فوری بودن داخل سایت تیکتی زدید یا فقط داخل انجمن پیگیری نمودید که کاملا از دست ما خارج میباشد.
من روز به چندین مشتری سر و کار دارم شما بفرمایید چگونه میتوانم تشخیص دهم؟
برای همین میگوییم فقط پشتیبانی داخل سایت
با این حال باز هم به شما میگوییم پشتیبانی داخل سایت میباشد اما شما تا آلان نیز به حرف ما گوش نکرده اید
برای پیگیری فقط داخل سایت از این پس به شما پاسخ داده خواهد شد، در صورتی که نتیجه نگرفتید بخش انتقادات میباشد زیر نظر مدیریت انجمن
تاپیک فروش مکانی برای انتقاد یا پشتیبانی نمیباشد
موفق باشید
در حال جمع اوری عکس ها هستم
شما گفتید
داخل سایت توی تیکت گفتم که سرور امریکا تحویل بدید چرا نمیدید؟نقل قول:
(سرویس آمریکا خالی میباشد چند عدد)
اینم عکسش
فایل پیوست 10220
ضمنا همین پست برانون تیکت شد تا بهانه ای نداشته باشید
با تشکر از شما
منتظر سرویس هستم
موفق باشید
Server ba windows jadid tahvil gereftam....:111:
khoda kheyresh bede
vali man ye chiz ro tajrobe kardam.
kasaee ke shomarashoon ro nemidan mamooolan bad az ye modat dige service nemidan....B-)hala baziya shomarashoon ro midan vali javab nemidan,ina az oon daste nistan....:100:
inshala ke kareshoo dorost hast va bashe...
درود
منم اومدم یه سرویس بخرم که خطا میداد
تیکت هم زدم
لطفا رسیدگی کنید.ممنون:111:
سلام ,
سرویس 512 کانادا که پیش فروش هست , کی تحویلشون شروع میشه ؟!