پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
مثل اینکه تفاوتی حاصل شده و شاهد بهبود کیفیت هستیم ، امید به اینکه زودتر پنل رو به سایت اضافه کنند.
با تشکر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
مثل اینکه تفاوتی حاصل شده و شاهد بهبود کیفیت هستیم ، امید به اینکه زودتر پنل رو به سایت اضافه کنند.
با تشکر
بله هارد به صورت ftp اضافه کردیم و تعدادی از وی پی اس ها روی سرور دیگرمون هاردهاشون میزبانی شده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
بله هارد به صورت ftp اضافه کردیم و تعدادی از وی پی اس ها روی سرور دیگرمون هاردهاشون میزبانی شده
موفق باشید
تفاوتی حاصل نشده به اون صورت ، فقط ریموت بهتر شده ولی برنامه باز کردن واقعا ...
دوستان یه سوال جالب دارم! (با اینکه کلی چیزای دیگه تایپ کرده بودم ولی فعلاً بماند)
اما سوال! کسی که vpsی که 5 روزه تخویل گرفته! آیا این درسته که 2بار سرورش قطع بشه؟!
اولی 1 ساعت، و دومی از ساعت 1 تا الان که ساعت 6:30 هست؟
بعد پشتیبانی بگه شما کوتاهی کردی که رمزت رو عوض نکردی....رمزت رو هک کردن و تنضیماتت رو بهم ریختن؟!
به نظر شما مساله چیه؟؟؟
ایشون قبلا تایید میشدن ولی تازگیا کیفیت زغالی ارائه میدن و باعث بازی با روح و روان آدم میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HIRBODSOFT
دوستان یه سوال جالب دارم! (با اینکه کلی چیزای دیگه تایپ کرده بودم ولی فعلاً بماند)
اما سوال! کسی که vpsی که 5 روزه تخویل گرفته! آیا این درسته که 2بار سرورش قطع بشه؟!
بعد پشتیبانی بگه شما کوتاهی کردی که رمزت رو عوض نکردی....رمزت رو هک کردن و تنضیماتت رو بهم ریختن؟!
به نظر شما مساله چیه؟؟؟
آره داش باهات موافقم چون رمز سرور منم تغییر کرده بود و کیفیت سروراش افتضاح هستن . همش قطع میشه بعد بهونه های مختلفی میاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ara_merlin
آره داش باهات موافقم چون رمز سرور منم تغییر کرده بود و کیفیت سروراش افتضاح هستن . همش قطع میشه بعد بهونه های مختلفی میاره
رمزتون تغییر میکنه چون از پسورد دیفالت استفاده میکنید
این هم بخونید شاید متوجه بشید چرا امروز قطع شدید :
وی پی اس فارس - اخبار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HIRBODSOFT
به نظر شما مساله چیه؟؟؟
http://upcity.ir/images/39144220253485231118.jpg
دلیل قطع شدن شما ابیوز زیر هست
ما تابع دستورات دیتاسنترهستیم
چه ناحق چه با حق وقتی ابیوز بیاد برخورد میشه
من تو یاهوهم گفتم بهتون احتمال میدم که پسورد شما چون دیفالت بوده کسی سرورتون رو خرابکاری کرده
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
http://upcity.ir/images/39144220253485231118.jpg
دلیل قطع شدن شما ابیوز زیر هست
ما تابع دستورات دیتاسنترهستیم
چه ناحق چه با حق وقتی ابیوز بیاد برخورد میشه
من تو یاهوهم گفتم بهتون احتمال میدم که پسورد شما چون دیفالت بوده کسی سرورتون رو خرابکاری کرده
موفق باشید
من که 5 روز بیشتر نیست گرفتم، شریک هم که ندارم پس رمز رو من به کسی 100% ندادم!! این چیز مشخصیه!
حالا اگه شما دادی مسئولیتش باز پای من؟؟ من باید آبروم جلو 40تا کار بر بره؟ واقعاً انقدر بیکارن که بیان 2 بار سرور منو کسی دست کاری کن؟؟؟ کی باورش میشه آخه؟؟؟
بار اول هم که 4ساعت قطع بود حتما باز دستکاری شده بود، جالبه واقعاً
7ماه با شرکت های دیگه کار کردیم هیچ کدومشون اینجوری نبوده....من چه جوری دیگه از شما خواهش کنم آقای...من آبرو داریم...نمیشه که هی قطع باشه.....!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HIRBODSOFT
من که 5 روز بیشتر نیست گرفتم، شریک هم که ندارم پس رمز رو من به کسی 100% ندادم!! این چیز مشخصیه!
حالا اگه شما دادی مسئولیتش باز پای من؟؟ من باید آبروم جلو 40تا کار بر بره؟ واقعاً انقدر بیکارن که بیان 2 بار سرور منو کسی دست کاری کن؟؟؟ کی باورش میشه آخه؟؟؟
بار اول هم که 4ساعت قطع بود حتما باز دستکاری شده بود، جالبه واقعاً
7ماه با شرکت های دیگه کار کردیم هیچ کدومشون اینجوری نبوده....من چه جوری دیگه از شما خواهش کنم آقای...من آبرو داریم...نمیشه که هی قطع باشه.....!!
دوست عزیز شما منظور من رو بد متوجه شدید
ما از یک تمپلت استفاده میکنیم
اینتمپلت برای 1000 نفر داده میشه
یعنی یک سرور از پیش ساخته شده
بهتون گفته بودم پسورد سرور رو تغییر بدید
چون قبل شما روی این ایپی که هستید قبلا به کسه دیگه هم فروخته شده بود با همین مشخصات
و روی رنج ایپی شما نیز همینطور
برای همینم میگم شاید هک شده باشید
پسوردتون 4 رقمی هست که خیلی راحت هست
موفق باشید