البته اینم بگم نماد اجباریه 1ماه پیش میخواستم آی پی اقتصاد نوین رو عوض کنم گفتن اسمت تو لیست اومده باید نماد بگیری :(
نمایش نسخه قابل چاپ
البته اینم بگم نماد اجباریه 1ماه پیش میخواستم آی پی اقتصاد نوین رو عوض کنم گفتن اسمت تو لیست اومده باید نماد بگیری :(
دوستم از آقای نوری پرسیده بودند که کار ما شارژ هست بازم نیاز به نماد هست گفته بوده نه.
دوستان داستان این نماد چی شد؟کسی تونست بگیره ؟
این نماد آیا فایده ای هم برای فروشنده داره ؟ معلومه که نداره - اگر بحثت اعتماد خریداره راهش این نیست که کل مشخصات شرکت ها رو بگیرند و ... ببینید فکر میکنید الان که سال 1391 هست و خدا رو شکر تمام بخش های دولتی و غیر دولتی به هر حال نرم افزار های کاربردی و به درد بخور و مختص کارشون رو جلو مانیتوراشون دارن میبینند ، آیا نمیشد استعلام بگیرند از ثبت اسناد ؟ هدف واقعی چیزی جز به دست آوردن شرکت های فعال نیستش ! والا میشد لیست همه رو در آورد و به همه نماد داد و تقدیمشون کرد ! همیشه بابت هر چیزی باید بدوویم؟ نفت دم در من زل نخواستیم - نماد رو در ایمیل بدن :دی خودتون رو برای مالیات های سنگین آماده کنید.
گرفتن مالیات احتیاج به نماد نداره! می توانند راحت از بانک استعلام درگاه ها را بگیرند و بفهمند کی فعال هست. من فکر نمی کنم بخاطر مالیات باشه.
داره عزیز احتیاج داره ! کسی که محل کار ( محل تجاری داره ) باید مالیات بده - آیا شما نمیتونی شرکت ثبت کنی و در منزل سرویس بدی ؟ معلومه که میشده و میشه و خواهد شد !
خودشون قانون خودشون رو نمیتونند دور بزنند مگر اینکه عوضش کنند. بخوان مالیات بگیرند نمیتونند از شرکتی که محل و تلفن ثابت و مجوز از اماکن نداره رو مالیات بگیرند. ( شما میتونی شرکت ثبت کنی آدرس منزلتون رو بدید بعدا عوض کنید مگر چک میکنند ؟ به هیچ وجه چک نمیکنند - اینا دیدین شرکت هایی که دارن در اینترنت بیزینس میکنند زیاد شده گفتند بریم سراغشون گوششون رو ببریم !
من نمی دونم چرا بعضی از همکاران نمی خواند قبول کنند.
شما قانون مالیات های مستقیم رو مطالعه کنید ، مالیات دادن حقیقی و حقوقی بودن نداره فقط باید ثابت بشه شما مشغول کار تجاری هستید ؛ که این نماد ثابت می کنه .
همکار گرامی شما هم میدونید کار تجاری نیاز به مکان تجاری داره یا نه ؟ کار در منزل با کار در شرکت فرق داره و آیا میدونید شرکت فعال نمیتونه در مکان تجاری باشه ( قانونا ) اما همه در مکان های با سند مسکونی یا .. مشغول هستند . هدف فقط و فقط مالیات هست - من به شخصه که چون هدفم موندن توی ایران نیست قصد هم ندارم باج بدم . ما ها داریم سرویسی رو ارائه میدیم که از هر لحاظ وابسته ایم به اونور - خود کفایی میبنید شما ؟ دیتاسنتر های مملکت ماهی چند ساعت یا روز داون باشن خوبه ؟ ایام تعطیل رسمی آقا همه تعطیلن - بزار دیتاسنتر هم تعطیل باشه سرور ها هم خنک شن . بیخیال آپتایم.
خودمون رو فریب ندیم - وابسته ایم و داریم با نرخ وحشتناک دلار دستو پنجه نرم میکنیم - حالا چه قیمتی به مصرف کننده بدیم که هم مالیات با اون درصد ( درصدش خوبه به شرطی که پولها خرج مردم بشه نه 3 هزار میلیارد بره تو هوا - خوبه دیگه فراموش کردیم ) و هم سود هم برای خودمون داشته باشه ؟ دقیق فکر کنید میبینید روز به روز داریم فقیر تر و ... میشیم . بگذریم بحث زیاده - تاپیک منحرف نشه .