پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezadiamond
سرعت دانلود روی هر سرورتون چقدر هستش؟
متوسط سرعت دانلود هر سرور XLHost پورت 100 مگابایت در ساعات شلوغی 6 و در ساعات خلوت تا 12 مگابایت سرعت دانلود داریم.
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
یک عدد آفر ویژه سرور XLhost موجود هست :
XL - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 100Mbps
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
این آفر با 100 گیگابایت هارد اضافه با همان قیمت تحویل داده میشود.
با 300 گیگابایت 40 هزار تومان
با 400 گیگابایت 50 هزار تومان.
سپاس
یک عدد از این آفر فروش رفت و به جناب النصار تحویل داده شد.
یک عدد با 100 گیگابایت هارد اضافه و قیمت 40 هزار تومان موجود هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
اسپم هستش!
امشب کلا روی تاپیک ما مردم اسپم شروع کردن زدن!
مدیران یه بررسی کنید!
جسارتا فکر نمیکنید باید به اون تاپیک جواب بدید؟ :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
ما اون بخش رو برای برطرف کردن مشکلات فروشندگاه و خریداران گذاشتیم،اگر جواب ندید که نمیشه :) از طرفین میخوام توی همون تاپیک بحث کننن و این تاپیک پاکسازی میشه :)
پینوشت: اگر جواب بدید مسئولیت پذیر بودن خودتون رو نشون دادید! برای خودتون بهتره :)
آقای سعید مهر تایید میشن. از هر نظر. حتی شده تا 4 صبح کار منو انجام داده و یک هفته بعد پول گرفته. خودشون در جریان سایت من هستن که فقط منابع میخوره :d همه جا ساس شده بودم. سرورم لینک دانلودی که میدم روزی 50000 تا دانلود داره. تا الان ( نزدیک به 3 ماه ) کوچکترین افت سرعت و قطعی نداشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vampaste
آقای سعید مهر تایید میشن. از هر نظر. حتی شده تا 4 صبح کار منو انجام داده و یک هفته بعد پول گرفته. خودشون در جریان سایت من هستن که فقط منابع میخوره :d همه جا ساس شده بودم. سرورم لینک دانلودی که میدم روزی 50000 تا دانلود داره. تا الان ( نزدیک به 3 ماه ) کوچکترین افت سرعت و قطعی نداشتم
ممنون جناب غفاری! شما روی چشم ما جا داری!
ما انجام میدیم هر چی از دستمون بر میاد !!!!
سپاس بابت تاییدت حمید جون!
تایید میشوند
ار همکاران خوب ماهستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
تایید میشوند
ار همکاران خوب ماهستند
تشکر مجید جان!
سپاس بابت تاییدت! :53:
من همیشه از این سایت vps میخرم خیلی خوبه حرف نداره پشتیبانی عالیی هم داره در سریع ترین زمان ممکن مشکلتو درست میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hidden-2013
من همیشه از این سایت vps میخرم خیلی خوبه حرف نداره پشتیبانی عالیی هم داره در سریع ترین زمان ممکن مشکلتو درست میکنن
ممنون ایلیا جان!!
شما لطف داری به ما!
سپاس بابت تایید!