من 4 ماه میشه که از سرویس هلند استفاده میکنم میخواستم از خدمات خوبشون تشکر کنم. کیفیت سرویس ها بالا و پشتیبانی قوی هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
من 4 ماه میشه که از سرویس هلند استفاده میکنم میخواستم از خدمات خوبشون تشکر کنم. کیفیت سرویس ها بالا و پشتیبانی قوی هست.
سلام
خواهش میکنم انشالله در ادامه ی کار راضی باشید در صورتی که مشکلی داشتید حتما واحد پشتیبانی support@novinvps.net در جریان قرار دهید.
در مورد سرویس های جدید که فعلا با توجه به تکمیل ظرفیت 98% کلیه ی سرورهای ما منتظر دریافت 3 سرور جدید از برند HP هستیم ، قبل از سفارش حتما در سایت یا استعلام بگیرید از واحد فروش و یا حتما چک کنید که stock موجودی هست یا خیر
با تشکر
سلام
تقریبا حدود 5 سرویس میکروتیک با تنظیمات اولیه مناسب برای اینترنت ماهواره ای دوباره در استوک قرار گرفت:
برای سفارش:
نوین وی پی اس - سبد خرید
سرویس دهنده یعنی این
فقط همینو میتونم بگم :دی
منتظر تحولی عظیم در کیفیت سرویس های ارائه باشید !
امضاتون رو اینجوری کنید بهتره :دی البته همین الان هم کیفیت سرور ها به اندازه ی کافی خوب هست ! چه بشه وقتی تحولی هم ایجاد بشه !
سلام
ما خودمون بابت تخلف شما جریمه شدیم به نفعمون هستش که با دریافت جریمه سرویس رو باز کنیم ...
چون اونها جریمشون رو از ما میگیرن
به هر حال منوط به نظر اونهاست
Dear Masoud Moallemy,
Please terminate all activity on the following IP addresses:
که در اینجا لیست ایپیتون بوده که
Because your actions on these IPs, our entire network has been blacklisted.
Please do it within the next 1 hour to prevent suspension of servers.
Kind Regards,
مثلا قرار بود واسه سرویسا ابیوز نیاد !!!!
کی ؟ من ؟!
نه من یه هفته پیش یه میکروتیک خریدم هیچ کاری هم نکردم حتی فایروال همه پورتا و همه چیز بسته بودم اما نمیدونم چی شد که واسه ما ابیوز اومد اونم تو سروری که قرار بود اصلا ابیوز نداشته باشه !!!
دوست عزیز اگه ابیوز نداره چطور این دوستمون می گند سروری که اصلا کاری نداشتند ابیوز گرفته ؟