پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
در حال حاضر اکثرا پرداخت ها همراه با ثبت نام و خرید هست.
تایید تلفنی فعلا مقدور نیست.
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
ساعت 18:46 چهارشنبه 18 آبانماه 1390
دلار 1330 و 1% کارمزد
یورو 1880 و 1% کارمزد
درود
سورستون بانک هست یا دلار ها از طریق دیگری به حساب پی پل شما واریز میشند؟
قطعا 1330 تومان نمیتونه Source ـــش بانک باشه....
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
درود
سورستون بانک هست یا دلار ها از طریق دیگری به حساب پی پل شما واریز میشند؟
قطعا 1330 تومان نمیتونه Source ـــش بانک باشه....
سورس ویزا کارت ما متصل به حساب بانکی هست برای پیپال که فعلا تراکنش های پایین رو انجام میدیم.
پرداخت ها هم با ویزا کارت امکان پذیره و فعلا بیشتر با ویزا کارت پرداخت میکنیم.
سلام
دامین می خوام ثبت کنم آدرس رو پخ می کنم قینت بده بریزم به حساب شما واسم پرداخت کنین !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
electronic
سلام
دامین می خوام ثبت کنم آدرس رو پخ می کنم قینت بده بریزم به حساب شما واسم پرداخت کنین !
تماس گرفته شد | با قیمت های Base Slab میتونیم در Directi ثبت کنیم (پنل مستقیم داریم).
Domain Reseller – Domain Registration, Domain Name Reseller program from ResellerClub | ResellerClub
ظاهرا کارتون درسته...
به یک جا پرداخت دارم که قطعا از شما اسکن پاسپورت مالک ویزا کارت رو میخوان... (HugeServer هست و میتونید برای خودشون ایمیل کنید)
مبلغ هم حدود 450 دلار هست
انجام میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
ظاهرا کارتون درسته...
به یک جا پرداخت دارم که قطعا از شما اسکن پاسپورت مالک ویزا کارت رو میخوان... (HugeServer هست و میتونید برای خودشون ایمیل کنید)
مبلغ هم حدود 450 دلار هست
انجام میدید؟
خواهش میکنم، بله میتونیم انجام بدیم.
ما برای پرداخت های زیر 1000 دلار از کارت های هدیه (Visa Gift Card) استفاده میکنیم. برای تایید پرداخت در این مواقع اسکن ویزا کارت + پاسپورت یا کارت عکس دار رسمی (همانند گواهینامه) + امضا فاکتور و اسکن دوباره آن لازم است که تماما توسط ما انجام میشه. چند نمونه ای در این تاپیک داشتیم. بله میتونیم به جناب HugeServer به طور مستقیم مدارک رو ارسال کنیم.
در صورت نیاز هم اکنون در محیط Yahoo آنلاین هستم.
سلام نرخ وب مانی چقدر است امروز
10 تا بزنید برای ما چقدر میشود ؟ به تومان
سلام
ویزا غیرفیزیکی هم صادر نمی شه ؟ همون مجازی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
سلام نرخ وب مانی چقدر است امروز
10 تا بزنید برای ما چقدر میشود ؟ به تومان
سلام، متاسفانه در حال حاضر تا افتتاح وبسایت، اکثرا در ویزا کارت موجودی هست. نرخ روزانه که اعلام میشه برای تمامی سیستم های پرداخت تاکید میشه و صرفا جهت ویزا کارت نیست.
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
سلام
ویزا غیرفیزیکی هم صادر نمی شه ؟ همون مجازی ؟
بله، و فعلا فقط از Visa Gift Card هست.
از ایشون ممنون هستم ، ما یک پرداخت به لایت اسپید داشتیم که کلی به دردسر خوردیم و مشکل گرفتند و ایشون هم مشکل رو با حوصله رفع کردند و یکی از کارت هاشون هم به مشکل خورد ، پرداخت برای بنده بود اما برای تایید پرداخت ایشون همه هماهنگی ها رو انجام دادند باز هم متشکر :53: