پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
یک نگاهی هم به این ها بندازید
تاپیک انتقادی 1 ( خودم ) http://www.webhostingtalk.ir/f129/32261/
تاپیک انتقادی 2 : http://www.webhostingtalk.ir/f129/32377/
تاپیک انتقادی 3 که ویرایش شد توسط مدیران : http://www.webhostingtalk.ir/f129/32198/
نمی دونم چنتا از این تاپیک ها باید زده بشه تا مدیران رسیدگی کنند
پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
یعنی چی باز کار کنیم با نه 110 گیگ فایل من توی سرور هست8-| بدبخت میشم اگه اوکی نشه ..
اوکی میشه انشاالله ما هم کار میکنیم انشاالله .. خدا کنه به زودی اوکی شه وگرنه من خودم شخصا میرم شرکت و پولم را میگیرم
البته پولم را که میگم با جریمه میگم چون الان از 20 زوز زیاد هم میشه ما را مسخره کرده :x
میگم که من بک اپ دارم از سرور با اینکه ماله مشتری بود . من دیدم قیمت ارزون هست گرفتم برای یکی از مشتری هام وگر نه ...
مهم ابرو هست که تا به الان ایشون ابروی ما رو بردن همین و بس
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اگر پول من بود حاضر بودم بگزرم بگم به درک ولی پول مشتری هست جدا از پول اطلاعات زیادی روی سرور هست
من با کلی زحمت 120 تا مشتری وی پی اس جمع کردم ولی با کارایی که ایشون انجام میدن آبرو واسه ما نزاشتند
2 سوم مشتری هام پرید!!
سرور هم داینه
مشتری هم هر مشکلی برای سرور پیش بیاد از چشم من میبینه نه طرفی که ازش سرور رو خریداری کردیم
یک تاپیک هم زدیم تو بخش انتقادات ولی مدیران لطف کردن اصلا نگاه هم نکردند!!!!
من اگر سرورم باز بشه قصد انتقال دارم سرور جدید هم سفارش دادم
شما هم همینکارو کنید دوستان
با سپاس
والا من که سرمم بره اصلا سراغ اینا نمیرم چه برسه بخوام باهاشون کار کنم .
جالب اینجاست که میخواستن سخت افزار سرور رو به ما یندازن به قیمت 1200$ فکر کرده ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
8-|والا من هم سرور دارم که اگه حساب کنم 20 تومان هم پوله تلفن شده که فقط با این اقا تماس میگیرم#-oبازم تو خوبی که 1 هفته هست سرور داری :71: منه بدبخت 23 روز میشه شاید هم بیشتر که پول دادم .. بعد 10 روز سرور داد به ما ولی کاش نمیداد:)) روی سرور 29 تا ایپی درخواست داده بودم پولش هم اول داده بودم که ایپی نداد به ما 4 تا هم که به ما داده بود به چند نفر دیگه هم داده بود اونها هم ست کرده بودن من هم این ایپی ها را که نفر یک ساعت استفاده میکردیم =))))و الان هم 3 روز سرور ددان هست که تا 3 ساعت پیش جواب تلفن میداد که داریم سوییچ درست میکنیم 2 ساعت دیگه اوکی میشه #-oالان 2 ساعت شده این ............ که دیگه تلفن هم جواب نمیده سایت هم زیر تشریف داره ..نمیدونم چی کنم .. بخدا کسی نیست به ما بگه چه غلطی کنیم .. والا:-?
شما مگه خودتون ایشون رو تایید نکردید ؟؟؟؟؟؟ تو پست 2 همین تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaWeb.Com
شما مگه خودتون ایشون رو تایید نکردید ؟؟؟؟؟؟ تو پست 2 همین تاپیک ؟؟؟؟؟؟؟
والا من تایید میکردم اما نمیدونم چرا اینجوری شده .. اولا خوب بود ولی الان نمیدونم چرا اینجوری شده
انشاالله که درست میشه ..
دوستان سرور اوکی شد انگاری.. o:-)
ماله شما هم اوکی شده
دوستان در این مورد تک تک شما زنگ زدید و با همکاران من در پایا سرور صحبت کردید .
مشکل سخت افزاری بود که حل شد .
پایا سرور - اطلاعیه ها
مشکل ای پی و دیگر موارد به طور کامل بر طرف شد.
در مورد موارد حاشیه ای که دوستان مطرح کردن دلیلی برای توضیح وجود نداره . اینجا بخش ساپورت پشتیبانی یا انتقاد نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
دوستان در این مورد تک تک شما زنگ زدید و با همکاران من در پایا سرور صحبت کردید .
مشکل سخت افزاری بود که حل شد .
پایا سرور - اطلاعیه ها
مشکل ای پی و دیگر موارد به طور کامل بر طرف شد.
در مورد موارد حاشیه ای که دوستان مطرح کردن دلیلی برای توضیح وجود نداره . اینجا بخش ساپورت پشتیبانی یا انتقاد نیست .
وقتی جواب درست حسابی نمیدی باید اینجا عنوان کرد تا کسه دیگه ای رو نتونی سرشو کلاه بزاری
الان چند روزه دارم میگم پورت سرورم داعونه مثلا 1گیگ دادی؟ اینکه 10 مگ هم به زوز میشه تا حرفی از پورت میزنم اصلا جوابی نمدیدی!!!!
موقع پول گرفتن خوب زرنگید!! میکید بریز اوکی هست ولی وقتتی سرور تحویل میدی هیچ کدوم ازون حرفات درست نیست!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
وقتی جواب درست حسابی نمیدی باید اینجا عنوان کرد تا کسه دیگه ای رو نتونی سرشو کلاه بزاری
الان چند روزه دارم میگم پورت سرورم داعونه مثلا 1گیگ دادی؟ اینکه 10 مگ هم به زوز میشه تا حرفی از پورت میزنم اصلا جوابی نمدیدی!!!!
موقع پول گرفتن خوب زرنگید!! میکید بریز اوکی هست ولی وقتتی سرور تحویل میدی هیچ کدوم ازون حرفات درست نیست!!
به قول محمد فخرایی هر ارزونی بی دلیل نیست :)
یه زمانی میخواستم از یه دیتاسنتر خرید کنم قیمتاش ارزون بود بهش گفتم چطوره؟ گفت نگیر /... گفتم چرا؟ گفت چون ارزونه. :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
به قول محمد فخرایی هر ارزونی بی دلیل نیست :)
یه زمانی میخواستم از یه دیتاسنتر خرید کنم قیمتاش ارزون بود بهش گفتم چطوره؟ گفت نگیر /... گفتم چرا؟ گفت چون ارزونه. :)
گل گفته !
البته. یه وقت به قیمتای من نگاه نکنیدا .. من زیاد روی سرور سود نمیکشم وگرنه میتونم قیمت بالاترم بدم :d