پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
پاسخ مدیران چی بود نسبت به این عمل کرد؟
پاسخ : ارزانترین سرور مجازی|فقط 14 هزارتومان= رم 1 گیگ| پهنای باند نامحدود| پورت 1 گیگ || تخفیف ویژه در ماه اول
vps هم فعلا قطع است-زنگ هم میزنیم تلفن را یکی دیگه جواب میده
سایتشون هم واسه ارسال تیکت down است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baghebahar
vps هم فعلا قطع است-زنگ هم میزنیم تلفن را یکی دیگه جواب میده
سایتشون هم واسه ارسال تیکت down است
من چکار کنم پول خودم را نمیده
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevin_n
جوابشون چی بود؟
شاید سندی واسه اثبات نداشتید اگر رسیدگی نکردن
من مدارک دارم کامل از فردا برای مدیران سایت هم می خوام بفرستم اقا این نمی خواد پول خودم را بده 120 تومان براش پول واریز کردم بعد از 3 روز سرور ارایه نکرد گفتم سرور نمی خوام پول را پس بدید الان هم نمیدن چکار کنم یک را هی برام پیداکنید مدیرا کاربران سایت کجا شکایت کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speed
من چکار کنم پول خودم را نمیده
---------- Post added at 03:28 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------
من مدارک دارم کامل از فردا برای مدیران سایت هم می خوام بفرستم اقا این نمی خواد پول خودم را بده 120 تومان براش پول واریز کردم بعد از 3 روز سرور ارایه نکرد گفتم سرور نمی خوام پول را پس بدید الان هم نمیدن چکار کنم یک را هی برام پیداکنید مدیرا کاربران سایت کجا شکایت کنم
چون تعداد پست هاتون کمه برای یکی از مدیران مدارک رو ارسال کنید
اگه حق با شما بود فکر میکنم یه تاپیک توی بخش مربوطه برای پیگیری ایجاد میشه
اقای عسکری امید به اپ شدن هست یا نه ؟
آقای عسکری کلا غیب شده یه ip سرکاری هم به ما داد و غیبش زد :))
الان اینجا چند نفر شاکی هستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
الان اینجا چند نفر شاکی هستن؟
فکر کنم 5 نفری اینجا تاپیک زدن که سرشون کلاه رفته
لطفا هر اتفاقی افتاد ما رو هم مطلع کنید که حداقل ازین مسائل پیش گیری بشه و واسه عموم عبرت بشه
متاسفانه توی ایران راحت میشه اینجور کلاهبرداری کرد و هرچند پلیس سایبری هم مدتیه فعال شده اما هنوز فرهنگ ارتباطات تجاری صحیح اینترنتی جا نیفتاده . حتی درمورد خیلی از شرکت های ثبت شده هم من همینو می بینم چه برسه به کسی که خودش شخصا واسطه باشه و سرور بگیره و مجازی کنه و بفروشه