من نال شده این سیستم رو دارم ولی کاری که آقای داوری انجام داده و با اون فروش اقساطی نمیشه اصلش رو گذاشت و با ترس و لرز رفت سراغ سیستم نال شده
سیستم آدونیس واقعا کامله .
نمایش نسخه قابل چاپ
من نال شده این سیستم رو دارم ولی کاری که آقای داوری انجام داده و با اون فروش اقساطی نمیشه اصلش رو گذاشت و با ترس و لرز رفت سراغ سیستم نال شده
سیستم آدونیس واقعا کامله .
با عرض سلام خدمت آقای داوری
البته نمیدونم ایشون هنوز دارن به این تاپیک سر میزنن یا نه!
ولی من میخواستم یه چیزی رو بگم.
من حدود 2 ماه پیش با شما صحبت کردم و سر قیمت و اینا هم به توافق رسیدیم. بعدش من مشکل برای سرورم پیش اومد و هاستینگم خلاصه 1 ماه تعطیل بود.
حدود 1 ماه هم سیستم نال شده رو نصب کرئم و باهاش کار کردم تا لم کار دستم بیاد از جمله نوع کد نویسی و ... (البته تو این 1 ماه کلا فکر کنم 15 نفر بازدید کننده داشتم)!!
چون که درسته شما پشتیبانی میدی ولی دیگه برای هر چیزی جزیی که نمیشه مزاحم شما شد. باید یه چیزایی هم خودمون از قالب هاش ، کد هاش و ... بلد باشیم.
به هر حال بنده ایمیلی حاوی اطلاعاتم براتون زدم. امیدوارم که از استفاده ی من از نسخه ی نال ناراحت نشده باشید چون خدا وکیلی اصلا قصدم استفاده از این سیستم نبود و فقط میخواستم کار کردن باهاش رو یاد بگیرم و چون این سیستم زند بود زند آپتیمیزر که رو لوکال هاستم میذارم نمیدونم چرا آپاچی غیر فعال میشه!!! برا همین نصب کردم رو هاست.
بازم عذر میخوام.
اطلاعاتم رو براتون ارسال کردم.
من تقریبا همه ی صفحات رو خوندم و یه چیزی رو لازم دونستم که بگم.
من برنامه نویس نیستم. تجربه ی زیادی هم ندارم(حدود 2 3 سال) فقط ادیت کردم .
حدود 25 30 تا سیستم مرتبط به هاست رو دیدم و کلا عادت دارم همه ی کد ها رو میبینم (برای افزایش اطلاعاتم از برنامه نویسی) کلیه ی کد های آقای داوری نوشته ی خود ایشون هستند و یه رنج خاصی دارن تو نوشتن که من 3 ماهه دارم روش کار میکنم ببینم دقیق این رنج چیه؟ اگه پیداش کردم اول اط خود ایشون اجازه میگیرم بعد میذارم که همه ببینن. در سیستم نسرین و آدونیس هم رنج یکی هست.
به زودی میذارم .
سلام به همگي دوستان من كمتر كسي رو ديدم تا تو نت از يكي تشكر كنه،چون همه از همديگر ناراضي هستن ولي من مي خوام از آقاي داوري تشكر كنم ،چون بنده از سيستم >:) ايشون استفاده مي كردم ولي امروز تصميم گرفتم اين سيستم رو بخرم كه طبق صحبتهاي كه شد آقاي داوري همه جوره با من كنار اومد ،واقعا دستشون درد نكنه واقعا لطف كردن در حق بنده.
ممنون آقاي داوري
با سلام. آقای داوری لطفاً به سوالات زیر در مورد آدونیس پاسخ دهید:
oon emkane sabte online domain ro dare ?
emkane ijad host be soorate online rooye control panel haye mokhtalef ro dare !?
emkane taeede mali online domain ir ro dare !??
سایت رسمی این سیستم کجاست ؟ از کجا میشه خریداری کرد ؟ بابا نالش بیشتر از سایت رسمی اش توی گوگل هست با این همه ادعا وقتی تو گوگل میزنی آدونیس فقط نسخه نال شده اش میریزه پایین دریغ از یک سایت رسمی فروش
نمی خوام از نسخه نال استفاده کنم دوستان آدرس سایت اصلی فروش رو بدندباهاشون هماهنگ بشیم برای خرید .
mohsendavari.ir این سایت آقای داوری تماس با ما رو بزن جواب میدن!
1-بلی امکان ثبت دامین آنلاین داره ولی یه باگ وحشتناک توش بود فکر کنم البته خود محسن خان این رو گفته بودن.
2- والا من تا الان فقط روی Cpanel این رو دیدم شایعه شده بود که دایرکت ادمین هم اتصال پیدا میکنه به این
3-تو نسخه جدید فکر کنم بلی
دوستان و محسن خان جسارت مارو ببخشن دیدم تاپیک داره خاک میخوره جواب دادم:53:
شایعه چیه؟اینا را کی گفته؟از کسی پول میگیری اینجا بقیه را خراب کنی؟؟؟؟
کجای سیستم ما باگ داشته؟؟؟اصلا تاحالا یک نفر هم سیستم ثبت آنلاین دامین مارا نخریده که توش باگ باشه ( داریم ولی کسی نخریده )
سیستم هم به دایرکت ادمین هم وصل میشه!!!
ایشاالله به زودی یه تاپیک میزنم و یک سری اقدامات جدید در اون تاپیک انجام میدم.