بنده چند ماهی هست که ازشون سرویس دارم
کاملا هم راضی هستم.پشتیبانیم بنده تا حالا مشکلی ندیدم 1ساعت شاید تو بعضی از ساعات مثلا 3شب نه ولی در ساعات اداری حدود همون و گاهی کمتر
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده چند ماهی هست که ازشون سرویس دارم
کاملا هم راضی هستم.پشتیبانیم بنده تا حالا مشکلی ندیدم 1ساعت شاید تو بعضی از ساعات مثلا 3شب نه ولی در ساعات اداری حدود همون و گاهی کمتر
با سلام دوست عزیز این سرویس نامحدود چقدر میشه آپلود کرد؟؟؟ ما برای سرور شماره 4 بک آپ میخوایم 2 ترابایت هم پر میکنیم مشکل نداره؟
کاربرانی که با هویت جعلی و آدرس پستی غیر حقیقی خرید می نمایند علاوه بر این که دهکده وب به وی سرویس دهی نخواهد داشت، بلکه در صورت "لزوم از کاربر مذکور پیرو مشخصات وجه واریزی در مرجع قانونی مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.
فلذا در نظر داشته باشید جعل عنوان و اسماء پیرو قوانین و مقررات آیین دادرسی مدنی شامل مجازات اسلامی خواهد شد.
پایدار باشید.
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
همکار محترم
در این سرویس فضا نامحدود و رایگان می باشد
در اذا پهنای باند محدود و شامل هزینه
شما تا میزانی که ترافیک پهنای باند دارید می توانید ترانسفر اطلاعات داشته باشید.
در حال حاظر از آلمان و فرانسه این سرویس ارائه می گردد.
جهت مشاهده تعرفه ها، لینک زیر را دنبال بفرمایید
میزبانی وب، هاست دانلود نامحدود
شایان ذکر است دانلود/آپلود از پهنای باند سرویس کسر می کند.
اقای ادمین نیاز نبود پستم حذف بشه میتونستید ویرایش کنید
ولی اصل موضوع من دور زدن این اقا به کاربرانش بود مهم نیست اینا بایستی اطلاع رسانی میشد ...... که ادمین محترم سایت نمی دونم حتما باهم کار میکنید ولی شفاف سازی بشه خوبه ;) سرویسی که این اقا میده خودش دور زدن دیگه کاراشو رک نمی گه موقعی که رفتی توی سرویسشون ثبت نام کردی اونوقت میفهمی یه چه کلاهی سرت رفته ....................................
والا من تا مادامی که مشتریشون بودم هیچ مشکل خاصی ندیدم؛ آدمیم نیستم بخوام الکی تعریف کنم ولی واقعا هیچ مشکلی وجود نداشت ! حالا نمیدونم چرا بعضی دوستان میگن سرویسدهی ایشون خوب نیست
همکاران و کاربران گرامی
در حال حاظر از لوکیشن های فرانسه و آلمان با پورت های دسترسی 1 گیگابیت بر ثانیه امکان ارائه سرویس می باشد
با تشکر
ببخشيد اين چيجوريه اين جا زدين 1000 ماهي اما تو سايت زده ماهي 9000
عنوان فعلی مبحث عبارت "
بینهایت هاست دانلود >> سرویس فوق العاده میزبانی وب دانلود/آپلود
" می باشد، عبارت ذکر شده شما عنوان قبلی مبحث بوده که ویرایش شده اما در Title تصحیح نشده است، تصور می کنم این از نقوص Vbulletin می باشد.
شایان ذکر است آفر 1000 تومانی به پایان رسیده است.