یا میلیاردر هست یا داخل بنگاه معاملاتی مشغول به کار هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
این مشکل paypal شده دردسر برای همه
بهترین راه باز کردن یک حساب بانکی و کار کردن مستقیم خود آدم با بانک و paypal هست
همیشه source پول بانک باشه مطمئن تره
دقیقا هم همینه در واقع شما باید یک حساب بانکی به نام خودتون داشته باشید و اون به اکانت پی پل متصل کنید و وریفای بشه در این حالت پی پل میزنه اکانت شما وریفای شد ولی در واقع فقط حساب بانکی شما وریفای شده نه خودتون. بهتون اجازه کار داده میشه تا زمانی که پی پل تصمیم میگیره شما رو هم وریفای کنه که اینجاست که مشکل بروز میکنه اگر کارت هویتی خارج از ایران با نام خودتون و عکس خودتون داشته باشید و قبوض پرداخت آب، تلفن و غیره که مال ماه های اخیر یا حداکثر شش ماه قبل باشه اکانت مجدد وریفای میشه و شما هم تایید میشید توسط پی پل ولی اگر نه باید قید اون اکانت و پول هایی که توش هست رو بزنید و لیمیت باقی میماند.
بخصوص این سخت گیری ها از اول سال 2011 بیشتر شده است.
اگر ما حساب رو به نام یکی از دوستان که تو آلمان هست باز کنیم و حساب بانکی رو از مثلا جمهوری آذربایجان باز کنیم مالیاتی چیزی این دوست ما رو می گیره؟
بعد پی پال مشکل ایجاد نمیشه که اینجوری؟
دوست عزیز باید حساب ها و مدارک ارائه شده به نام خودتون باشه و یا حساب رو به نام ایشان بازکنید.
بحث کشور محل اتصال هم مهم هست باید از همان کشور ای پی داشته باشید.
دوست عزیز همیشه پی پال وقتی لیمیت میکنه شما مدارک میفرستید, حساب رو باز نمیکنه!
چون یکی از حسابهای شرکت ما در انگلیس که سالانه بالاتر از 5 میلیون پوند (تراکنش داخل بانک) + سالانه حدود 50هزار دلار هم گردش خود پی پال بود رو بستن با وجود ارسال مدارک کامل و قانونی باز نکردن!(البته منظورم حساب پی پال بود که بستن نه حساب بانکی)
وقتی که لیمیت میشه دیگه باز کردن حساب سخت هست :| حساب man قانونی باز شده همه چی هم به نامه خودم هست اما سره این که یک بار با IP ترکیه یکی پرداخت کرده دیگه باز نکردن که نکردن کلا بیخیالش شدم ! یکی دیگه باز کردم
____
رو هوا حرف نزدم !
http://www.up98.org/images/ja1wtftntenxenbxz0zd.png
http://www.up98.org/images/gyj8gcgfimpjgp9xn.jpg
پس بهتره بدید به یه شرکت مطمئن .
والا من چند بار پیش آمده که لیمیت کرده مدارک رو فرستادم باز کردن دیشب هم یه سند مانی داشتم گیرداد که این برای چی بوده گفتیم برای اینکه برای ما ایشان بازاریابی کرده بودند و پول بازاریابی ایشان رو ارسال کردیم اکی کردن.
من تا به حال مشکل بر نخوردم و هر بار هم مشکل پیش اومده سریع باز شده گوش شیطان کر.
فعلا که 300 تومن پول ما واریز نشده ....