پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
با سلام و عرض خسته نباشید.سرویسی خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز تحویل داده نشده و اصلا تحویل اتوماتیک نبود.لطف بفرمایید تحویل بدید چون بسیار زیاد به سرورم الان نیاز دارم.سپاسگزارم
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoftware
با سلام و عرض خسته نباشید.سرویسی خریداری کردم ولی متاسفانه هنوز تحویل داده نشده و اصلا تحویل اتوماتیک نبود.لطف بفرمایید تحویل بدید چون بسیار زیاد به سرورم الان نیاز دارم.سپاسگزارم
دوست من تعداد زیادی سفارش در حال حاضر وجود دارد
ممنون می شم در طی پیغام خصوصی ادرس ایمیل ثبت نامیتون رو بفرمایید تا خودم شخصا پیگیر مورد شما باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست من تعداد زیادی سفارش در حال حاضر وجود دارد
ممنون می شم در طی پیغام خصوصی ادرس ایمیل ثبت نامیتون رو بفرمایید تا خودم شخصا پیگیر مورد شما باشم
سلام روزتون بخیر
سپاس از پاسخدهی شما در فروم. بنده براتون پیغام خصوصی ای ارسال کردم.ممنون میشم محبت بفرمایید زحمت تحویل را بکشید.تشکر
من از همه دوستان به خاطر همکاری صمیمانه تشکر می کنم!
ولی دوستان مد نظر داشته داشته باشید که سرور های آمریکا تحویلشون انی نیست
همچنین سرور ها با سیستم عامل های بجز ویندوز و لینوکس تحویلشون انی نیست (مثل میکروتیک و کریو و ....)
بیشتر از 2 ساعته سرور هلند که تحویل اتوماتیکه سفارش دادم و همچنان سفارش درحال آماده سازیه و خبری از تحویل نیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
idinkhabis
بیشتر از 2 ساعته سرور هلند که تحویل اتوماتیکه سفارش دادم و همچنان سفارش درحال آماده سازیه و خبری از تحویل نیست...
با سلام
دوست من ، جدا از شما بابت این مورد عذرخواهی می کنم! متاسفانه هاستی که ازش استفاده می کنیم این مشکل رو داره
برای همین این مساله بعضا که تعداد سفارش بالاست پیش می اد. ممنون می شم مشخصات ورود رو بفرمایید تا براتون بررسی و سریعا نصب و تحویل داده بشه
باز هم عذرخواهی ما رو پذیرا باشید
- - - Updated - - -
منظور از مشخصات ورود ، ایمیلی هست که در وب سایت ما ثبت فرمودید هست رو در طی پیام خصوصی ارسال بفرمایید
درود
امکان ارائه سرور مجازی ایران رو ندارید ؟
از سرویسهاتون برای تورنت هم میشه استفاده کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
درود
امکان ارائه سرور مجازی ایران رو ندارید ؟
با سلام ، متاسفانه خیر سرور مجازی ایران ارائه نمی شود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz1000
از سرویسهاتون برای تورنت هم میشه استفاده کرد؟
با سلام ، سرورهای هلند مشکلی با استفاده و دانلود موارد کپی رایت دار از تورنت ندارند
سلام
سرور هلندتون از کدوم دیتاسنتر هست؟