-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
سلام روز شما بخیر ،
بنده چند سوال دارم !
1. سرور اختصاصی هلند موجود دارید ؟ ظاهرا ندارید
2. سرور مجازی هلند شما مربوط به کدوم دیتا سنتر هست و محل دقیق ش کجاست ؟
بنده سرور مجازی هلند گرفتم اما از دیتاسنتر لیز وب اما تو فرانکفورت هست !!
3.سوال اخرم بنده سرور مجازی از کشور هلند با هارد SSD NVMe و ظرفیت رم 4 یا 8 گیگ میخوام ! ضمن این که 400 گیگ هم هارد اضافی نیاز دارم ! آیا موجود دارید ؟ یا امکان سفارشش هست ؟
در صورت کیفیت و پایداری سرویس 100% مشتری دایم هستم .
-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamyeye
سلام روز شما بخیر ،
بنده چند سوال دارم !
1. سرور اختصاصی هلند موجود دارید ؟ ظاهرا ندارید
2. سرور مجازی هلند شما مربوط به کدوم دیتا سنتر هست و محل دقیق ش کجاست ؟
بنده سرور مجازی هلند گرفتم اما از دیتاسنتر لیز وب اما تو فرانکفورت هست !!
3.سوال اخرم بنده سرور مجازی از کشور هلند با هارد SSD NVMe و ظرفیت رم 4 یا 8 گیگ میخوام ! ضمن این که 400 گیگ هم هارد اضافی نیاز دارم ! آیا موجود دارید ؟ یا امکان سفارشش هست ؟
در صورت کیفیت و پایداری سرویس 100% مشتری دایم هستم .
سلام وقت بخیر
سرور هلند متاسفانه پر شده است همچنین هلند ما هارد SSD NVMe هست که این مقدار هارد هم بسیار گران میشود و هم اصلا قابل ارائه نیست
هارد ساتا از کشورهای دیگر خواستید در خدمت شما هستیم.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
..........
این کد تخفیف کار نمیکه
-
سلام.
از انگلستان رم 1گیگ میخواستم بخرم ولی قیمتش نسبت به بقیه بالاتره.
رم1گیگ توی تاپیک زدید با کد تخفیف N8X66Y9ZSC میشه 23.715 تومان
کلا رم 1گیگ برا اکثر کشورها زدید 38.500 ، ولی من مثلا برا آلمان رم1گیگ زدم شد 26,950 تومان توضیح می فرمائید الان دقیقا رم1گیگ با تخفیف چقدر میشه.
من سرور با این مشخصات میخوام. از کدوم قسمت باید بخرم:
هارد: 40GB
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
لینک سفارش 23.715 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer-o
این کد تخفیف کار نمیکه
سلام وقت بخیر
کد تخفیف: N8x66y9zsc بر روی سرور با رم 1024 به بالا فعال هست و مشکلی ندارد به خوبی فعال هست.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zia2017
سلام.
از انگلستان رم 1گیگ میخواستم بخرم ولی قیمتش نسبت به بقیه بالاتره.
رم1گیگ توی تاپیک زدید با کد تخفیف N8X66Y9ZSC میشه 23.715 تومان
کلا رم 1گیگ برا اکثر کشورها زدید 38.500 ، ولی من مثلا برا آلمان رم1گیگ زدم شد 26,950 تومان توضیح می فرمائید الان دقیقا رم1گیگ با تخفیف چقدر میشه.
من سرور با این مشخصات میخوام. از کدوم قسمت باید بخرم:
هارد: 40GB
رم: 1024 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
لینک سفارش 23.715 تومان
سلام وقت بخیر
کد تخفیف در حال حاضر بر روی تمامی سرورها به غیر از انگلستان فعال هست
سرورهای انگلستان بدون تخفیف طبق سایت در خدمت شما هستیم
برای بدست اوردن قیمت درست ، در زمان خرید کد را وارد کنید قیمت به شما نمایش خواهد داده شد.
-
با عرض سلام یک سرور مجازی2048 از کشور آلمان با هارد SSD NVMe خریداری شد
-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
با سلام
قبلا یک سرور از یکی دیگر از دوستان از طریق همین سایت خریدم، یک ماه کار کرد و یکدفعه دیگه به ویندوز نشد ریموت بزنیم، خواهش کردیم ازشون که دسترسی کنسول بدن و گفتن امکان پذیر نیست و پسورد Admin رو بهمون بدید ببینیم مشکل سرور چی هست، پسورد ادمین هم برای ما مهم بود و نتونستیم بهشون بدیم و کلا سرویس رو از دست دادیم!!
بعد از چند روز تاپیک پشتوار سرور رو دیدیم و بعد از اطمینان از اینکه کنسول ارائه می کنن دوتا سرور توی کشورهای مختلف گرفتیم، کیفیت سرورها بسیار مناسب هست، کنسول و پنل با کیفیت بسیار خوب و امکان تغییر سیستم عامل از طرف خود کاربر دیده شده که امکان خیلی خوبی هست...
از خریدم راضی هستم و امیدوارم با همین کیفیت به کارشون ادامه بدن
ارادت.
-
سلام از اسیاتک افر ندارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
logofun
سلام از اسیاتک افر ندارید ؟
درود بر شما
نه متاسفانه ... .