پاسخ : سرمایه گذاری و درآمد ثابت روزانه
حالا دوستان متوجه میشن فرق سایتی که با نرخ سود 10% چنیدن سال داره کار میکنه و سایتی که در چندین ماه با نرخ سود 42% فعالیت داره !! تایپک بنده با معرفی سایت قانونی و درست بسته شد ولی همچین تایپک هایی هنوز پا برجا هستن از مدیریت وب هاسینگ تالک واقعا ممنونم :) دوستان توی سرمایه گذاری به 4 تا سند ساده توجه نکنید!! حتما در موردش تحقیق کنید که اینجوری سرمایتون یه شبه از بین نره !!
سلام میشه یکم راهنمایی کنید دوستان در مورد این سیستم ها
با تشکر
بسیار تجربه خوبی بود
برای از جمله بنده و برخی دوستان هر چند چند ملیونی از دست رفت اما تجربه ای شد برای این که روزی چند صد ملیون در مورد صرف این طور کار ها از دستتون خارج نشه
مطمان باشید دوستان اگر این سایت تا 2 ماه دیگه فعالیت میکرد بیش تر دوستان از جمله خود بنده تمامی سرمایه خودمون رو میذاشتیم
پس خدا رو شکر کنید ( دوستانی که اولین بار هست این سرمایه گذاری رو میکنند) که با چند صد هزار تومان یا نهایت چند ملیون این قضیه خاتمه پیدا کرد
و کل زندگیتون رو روی این موضوع نگذاشتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sukooot
سلام میشه یکم راهنمایی کنید دوستان در مورد این سیستم ها
با تشکر
در سرمایه گذاری به صورت اینترنتی 2 دسته سایت وجود دارد سایت های هایپ که با سود های خیلی بالا مثل 50% فعالیت دارند و توی چنیدن ماه با آمار تقلبی و تبلیغات کذب رو آمدن ؛ بعد از چنیدین ماه با جمع آوری سرمایه ی زیاد اسکم(کلاه بردار) میشن و پرداختی دیگر ندارند و سایت هایی که به صورت معقول با سود های کمتر از 18% فعالیت دارند که باید ببینید در چه حوضه ای فعالیت می کنند
لطفا دنبال سود دهی غیر معقول نباشید که اینجوری پول خودتونو از دست بدید .. هیچ جای دنیا همچین چیزی وجود نداره و عقلانی نیست !!
همون دوستانی که می گفتند سایتی که بنده معرفی کردم با 10% سود اصلا ارزش نداره الان چنیدین میلیون ضرر کردن..
دوستان اگه به دنبال سایتی با چنیدن سال فعالیت و کاملا قانونی هستین راه ارتباطی درج کنید ( پیام خصوصی بنده فعال نیست ) که بهتون معرفی کنم ... :)
بزرگواران ما چطوری میتونیم اینقدر محکم در مورد پدیده ای اظهار نظر کنیم هنوز شواهد محکی دال بر تایید حرف ما نیست؟!
هدفم دفاع از وبسایت ذکر شده نیست ولی خود سایت میگه تا 7 روز کاری پرداخت میکنه.سایتش دوان نشده.به تیکت ها جواب میده هنوزم.شاید سیاست هاشو عوض کرده.شایدم نه کاملاحق با شما باشه ولی قاشق هر اشی نشیم.
الان واقعا هفته دیگه پرداخت ها رو انجام بدن مسئولیت حرف خودتون رو میپذرید؟! همین کارو کردیم اقایی به خودش حق میده قول های انتخاباتی 4سال پیششو الان خیلی جدی میزنه زیرش!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al021
در سرمایه گذاری به صورت اینترنتی 2 دسته سایت وجود دارد سایت های هایپ که با سود های خیلی بالا مثل 50% فعالیت دارند و توی چنیدن ماه با آمار تقلبی و تبلیغات کذب رو آمدن ؛ بعد از چنیدین ماه با جمع آوری سرمایه ی زیاد اسکم(کلاه بردار) میشن و پرداختی دیگر ندارند و سایت هایی که به صورت معقول با سود های کمتر از 18% فعالیت دارند که باید ببینید در چه حوضه ای فعالیت می کنند
لطفا دنبال سود دهی غیر معقول نباشید که اینجوری پول خودتونو از دست بدید .. هیچ جای دنیا همچین چیزی وجود نداره و عقلانی نیست !!
همون دوستانی که می گفتند سایتی که بنده معرفی کردم با 10% سود اصلا ارزش نداره الان چنیدین میلیون ضرر کردن..
دوستان اگه به دنبال سایتی با چنیدن سال فعالیت و کاملا قانونی هستین راه ارتباطی درج کنید ( پیام خصوصی بنده فعال نیست ) که بهتون معرفی کنم ... :)
راههای ارتباطی هست
یه کد داد 70 درصدی بود! اصلا شاخ در اوردم واقعا . ضمنا تیکت ها رو پاسخ میدن و سایت داون نشده اما برای چنین سایتی که ادعای سابقه خوب در این نوع کسب و کار سرمایه گذاری داره ، نباید اینطوری باشه ...
البته من با سخنان دوستمون Lopez هم موافق هستم . تا 10 روز آینده صبر کنید ( بخاطر روز های تعطیل که جزو روز کاری به حساب نمیان ) ، و بعد برید به دنبال تصمیم آخر . منم مثل این دوستمون قصد دفاع یا حمایت از سایت مذکور رو ندارم اما یه مقدار صبور باشید . آخه چقدر زود قضاوت کردن!!
انشاا... که سرمایه هاتون برگرده ...
:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
دست به دعا و قران بردارید پولتون رو بالا نکشن...میگم چطوره تو انجمن دخیل ببندید!!
کلا معرفی و زدن چنین تاپیکهایی که مشخصه تهش کلاه بر داریه تو wht اصلا درست نیست..
چی شد اسکم شد؟ پرداخت نمیکنه؟