پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو
سلام
دوست عزیز من توی سایتتون ثبتنام کردم ، ولی سرور های مجازیتون رو نمیاره ، کجا برم برای خرید ؟
ممنون .
پاسخ : فروش سرور مجازی دارای هارد SSD و SATA و پورت 1GBps- نصب مجدد سیستم عامل توسط کاربر - شروع از ماهانه 5000 تومان! - گارانتی 30 روز عودت وجه - تحو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
دوست عزیز تمام کسانی که درخواست بکاپ کردن داده شده
فقط چند مورد که اینا اتک کردن و خرابکاری کردن
برای این بکاپ داده نمیشه
طبق قوانین هر کسی اتک کنه و خرابکاری کنه و ddos و هک و نت اسکن در سرورهای این دیتاسنتر کنه بدون اطلاع قبلی سرور بسته میشه و عودت وجه و بکاپ ارائه نمیشه .
این همه جو سازی نکنید.
بچه جون چرا الکی دروغ میگی . کجا بکاپ دادی . دو هفتست امروز فردا میکنی . کلاهبردار .
اقا من ایمیل دادم پلیس فتا میگه از طریق دادستانی شیراز اقدام به شکایت کنید .
زحمات 3ساله ب هدر دادی . به خدا بیخیالت نمیشم .
35 هزینه سرور + 50 تومان هزینه انتقال به سرورتو ازت میگیرم ***ه کثیف
- - - Updated - - -
جالب اینه چند روز پیش سایتشو به یاهو ریدایرکت کرده بود . الان که باز شده و به پنل سایت میری هیچ اثری از سرور مجازیت نیست . انگار نه انگار 80000 تومان دادیم
- - - Updated - - -
شماره موبایلش : 09173800604 بنام مصطفی محمودی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza752
بچه جون چرا الکی دروغ میگی . کجا بکاپ دادی . دو هفتست امروز فردا میکنی . کلاهبردار .
اقا من ایمیل دادم پلیس فتا میگه از طریق دادستانی شیراز اقدام به شکایت کنید .
زحمات 3ساله ب هدر دادی . به خدا بیخیالت نمیشم .
35 هزینه سرور + 50 تومان هزینه انتقال به سرورتو ازت میگیرم ***ه کثیف
- - - Updated - - -
جالب اینه چند روز پیش سایتشو به یاهو ریدایرکت کرده بود . الان که باز شده و به پنل سایت میری هیچ اثری از سرور مجازیت نیست . انگار نه انگار 80000 تومان دادیم
- - - Updated - - -
شماره موبایلش : 09173800604 بنام مصطفی محمودی
شما که خوبه یوزرت هست مال من که کلا ایمیلم رو از سایتش حذف کرده :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
برای هر کسی قرار داده نمیشه
ایپی سرور رو در تیکت در سایت اعلام کنید تا ایمیل report رو ارائه کنیم .
درود
حرفای این آقا کاملا دروغ می باشد تمام تیکت های مربوط به سرور های مجازی پاک شده و هیچ کدومو پاسخ نداده ، مشخصات خود سرور کامل پاک شده ، بکاپی داده نشده ، هزینه ای عودت داده نشده
تا جایی که من میدونم به این کار میگن کلاه برداری !
در ضمن ایشون پسری 15-16 ساله هست.
فکر کنم از نظر ایشون همه تخلف کردن
ایشون اینقد ترسو هست که تیکت ها رو از سایت پاک کرده و پیامارم میخونه و جواب نمیده:))
اگه آدم بودن تو تلگرام پیام و میدیدن و آنلاینن جواب میدادن
حتما صاحبای 900تا سرور بهش پیام میدن سرش شلوغه جواب نمیده!
مر*یکه من رو سرور فقط یه دانلود منیجر ریخته بودم با یه مرورگر، بعد دیداس و کرک کردم ک میپچیونی!
کاری ک کردی نتیجش برات خیلی بده
دوستان!
اینقد بنده و همکاران گفتیم گول قیمت رو نخورید
یکی از کاربران در پاسخ گفت:
حالا یک نفر اومده به مردن لطف کنه شما می خواهید جلوشو بگیرید
دوستانی که قربانی شدند تجربه کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
دوستان!
عزیز همیشه قیمت حرف اول نمیزنه
بودن نماد و قیمت بالا برای تضمین همچین موردی اما خلاف این بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahra
دوستان!
من سرورای گران خریدم ارزانم خریدم هیچ تفاوتی باهم نداشتن! پس سرور گرلنترم دلیلی بر خوبی اون نیست.
اینجا نصف سایتا سرورای ارزون میدن برید اونجا هم مردمو هوشیار کنید!
اینجا خیلی از سایتای به ظاهر معطبر بارها کلاهبرداری کردن از من...فقط اسم این اقا بد در رفته!
اینجا اکثر شرکتها مردمو اذیت میکنن و کلاهبرداری میکنن اما کسی خبر دار نمیشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
donyayema
من سرورای گران خریدم ارزانم خریدم هیچ تفاوتی باهم نداشتن! پس سرور گرلنترم دلیلی بر خوبی اون نیست.
اینجا نصف سایتا سرورای ارزون میدن برید اونجا هم مردمو هوشیار کنید!
اینجا خیلی از سایتای به ظاهر معطبر بارها کلاهبرداری کردن از من...فقط اسم این اقا بد در رفته!
اینجا اکثر شرکتها مردمو اذیت میکنن و کلاهبرداری میکنن اما کسی خبر دار نمیشه..
جالبه كه با اين كه به تازگى ثبت نام كرديد اين همه سرتون كلاه رفته و خيلي هارو تجربه كردين :) برو آقاى مولتى يوزر. زشته واقعا ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk