سلام . لطفا قیمت 3 ماهه - 6 ماهه و 1 ساله رو قرار بدید ممنون:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام . لطفا قیمت 3 ماهه - 6 ماهه و 1 ساله رو قرار بدید ممنون:53:
سلام
در حال حاضر برنامه ای برای ارائه اکانت های چند ماهه نداریم البته برای راحتی دوستان سرویس پرداخت انلاین را راه اندازی کرده تا پرداخت ماهانه در کمترین زمان ممکن انجام شود . چنانچه برنامه ای برای سرویس های چند ماهه داشته باشیم توسط ایمیل و همین تاپیک به اطلاع دوستان و شما دوست عزیز خواهیم رساند.
آقای نظری اقدام به تغیر اسم تاپیک کرده و به نظرم مدیرای وب هاستیگ کلا کوتاهی میکنن! کلاه بردارایی آدم میبینه که هنوز فعالیت دارن و بن هم نشدن!! و کلا در هیچ زمینه ای مدیرا اقدامی نمیکنن! من2.5 ماهه از ایشون سرویس گرفتم و 2 ماهه اول کاملا نا محدود بود و ایشون هزینه پهنا باند رو بدون اینکه 1 تومن اضافه از مشتری ها بگیرن از جیب دادن و کیفیت کارو حفظ کردن از ماهه جدید هم به همه به سرعت اعلام کردن که کار کسی نصفه کاره نمونه و اگه مایل به تعویض سرور بود وقت کافی داشته باشه... این ماهه اخیر محدود شد که بازم من مصرفم چون کار منطقی با سرور انجام دادم طوری که ایشون پهنا باند دادن متعادل هست و مشکلی ندارم. اینجا هم سایت رسمی نیست!! تو سایشتون (البته اینجا هم کاملا این قضیه مشخص شد!) به سرعت اعلام کردن برای یوزر ها... این مشکلیه که برای مشتری های جدید رخ داده که علتش عدم رسیدگی میدران به درخواست آقای نظری هست!
اگه به جز اینکه برای یک عده که کار سنگین میکنن و پهنا باند مناسب نیست براشون... کسی پیدا کردید که بگه سرور ایشون مشکلی داشته و کاری انجام دادن رو سرور که از روی نداشتن دانش فنی یا توی سایت عنوان جعلی گفتدند یا چیز دیگه ای بوده هر چی میخواید بگید!!
تنها مشکل اینه که اسم تاپیک ویرایش نشده !!
لطفا این چیزا رو بزرگ نکنید!!
بله اگر بنده اعلام کردم که خیلی مهم هست همین که آقای نظری از جیب پول پهنای باند اضافی پرداخت میکردند چون آفرهایشون نامحدود بود ماه های قبل
بازم خوب نام تاپیک عوض شد و دلیل بر صلاحیت ایشون و ارائه سرویس های درست و صحیح میباشد حال چه با پهنای باند عرضه شده در سایت شرکتشون :)
سلام من هنوز از ایشون سرویس نگرفتم به دلیل پر بودن سرور ها ولی میگیرم .من نظر خودم رو میگم بعضی از دوستان خیلی کم لطفی میکنند .در بخش پشتیبانی من هر تیکتی دادم به 1 ساعت نرسیده جواب دادن و کلیه سوال های من رو به طور کامل جواب دادن برای اکان تست هم بعد از درخواست 10 یا 20 دقیقه به من اکانت تست دادند برای پهنای باند هم خود اگر مصرف بالا دارید خوب باید پول بیستر بدید نمیشه که همه رو با هم بخواین من نظر خودم رو درباره شرکت و آقای نظری گفتم
ممنونم از يادآوري شما . چون اصلا دقت نكرده بودم نميشه همه چي رو با هم داشت
ولي شما صفحه اول همين تاپيك رو نگاه كنيد ميبينيد كه بنده نفر اول بودم از آقاي نظري خريدم و چون ديدم يك عده دارن ضد ايشون حرف ميزنن بلافاصله بعنوان يك يوزر از ايشون دفاع كردم ( صفحه اول و دوم رو بخونيد).
ولي اينم درست نيست كه من سرويس قبلي رو از دست دادم فقط بخاطر شرايط نوين وي پي اس ، بعد پهناي باند از نا محدود بشه 600 گيگ !!! هميشه ذره ذره حلقه رو تنگ ميكنن ، مثلا نامحدود رو ميكردن 1.5 ترا ، نه 1 ترا ، نه اينكه يهو بشه 600 تا.
من ميدونم كه 75 دلار ماه پيش از جيب دادن ، ولي منم اين ماه 5 تومان ضرر دادم .(يعني تا امروز 17 تومان من جور نشده هنوز)
الان سرويس قبلا داشتم هم متاسفانه پر شده
بهر حال 2 روز ديگه سرويس من تموم ميشه و براي شما جا خالي ميشه
دوست گرامی ببخشید ولی ایشون به شما با دلیل اومدند و این رو گفتند و حداقل جواب شما رو دادند به خدا من نمی خوام از کسی تعریف کنم ولی ایشون جواب تیکت میدند و من امروز تلفتی هم با ایشون صحبت کردم دوست گرامی من نمیگم شما اشتباه میگید ولی این رو قبول دارید که کاربرها تا یه یک چیز نامحدود میرسم سرور رو نابود میکنند ؟البته من منظورم با کس خواصی نیست
دوست گرامی بهتره دیگه بیخیال بشیم.
باز هم میگم به این پستها نگاه کنید(ذقت هم کنید اصلا ادیت نشده) (به شماره پستها هم دقت کنید)
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/#post159127
http://www.webhostingtalk.ir/f15/161...tml#post160348
بنده اولین نفر بودم اینجا ازشون گرفتم و تا دیدم یک عده بعلت قیمت مناسب علیه ایشون جبهه گرفتن ، دفاع کردم ازشون.
چون همیشه حرف خودم رو میگم از این شرایط جدید ناراضی هستم .
دیگه هم ادامه ندیم بحث رو . 2 روز دیگه سرور من خالی میشه شما ثبت نام کنید لطفا.
سلام من یه وی پی اس 256 می خوام!
به آی دی یاهو من پی ام بدید: taghdir1383
سلام با اجازه دوستان تیکت بزنید تو سایت زودتر به نتیجه میرسید
پشتیبانی