مشخص کن شما آخرش ، مشکل سرعت داری ، تیکت دیر جواب میدم ، نمی دونم کم فروشی کردم ، پورت بسته هست ، چه جرمی مرتکب شدم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مشخص کن شما آخرش ، مشکل سرعت داری ، تیکت دیر جواب میدم ، نمی دونم کم فروشی کردم ، پورت بسته هست ، چه جرمی مرتکب شدم ؟
من پلان اول را می خوام با ۲۰ گیگ فضای اضافی اما قبلش می خواستم بدونم شما سرویس تست دارید تا ما یه تستی بزنیم و این که دسترسی vmware می دهید یا نه چون می خوام خودم روی vps آرچ بریزم ---ممنون
سلام همشری منتظر آفر بودم ولی نیومدی !
پلان اول رو میخام - میکروتیک باشه
بعد از پرداخت چقدر طول میکشه آماده بشه ؟
1- کارایایی سرویس مثل این نوین وی پی اس برای فرمت یه پارتیشن ۱۰ گیگی یه ساعت وقت نگیره
۲- سرعت دانلود
۳- آپ تایم بودن سرویس هاتون
۴- اما خیلی دوست دارم سیستم را خودم نصب کنم تا اشکالی در نصب نداشته باشه چون خیلی حساس هستم
مشکلی نیست ، ای پی تاریمنقل قول:
مشکل کمبود آی پی که ندارید ؟ !
همین امشب تحویل میدین ؟
در مورد Novin VPS نظری ندارم ،نقل قول:
- کارایایی سرویس مثل این نوین وی پی اس برای فرمت یه پارتیشن ۱۰ گیگی یه ساعت وقت نگیره
۲- سرعت دانلود
۳- آپ تایم بودن سرویس هاتون
۴- اما خیلی دوست دارم سیستم را خودم نصب کنم تا اشکالی در نصب نداشته باشه چون خیلی حساس هستم
سرعت از 3 تا 15 متغیر هست
تضمین 99.5 درصد .
تصب رو شما انجام بدید ؟ عجب ! . ما هم اینجا برگ هستیم:D
حاجی از این اول کار بگم ، گوجه های ما رو خوب کباب کن ، این طوری معامله نمیشه هانقل قول:
بابا شما چقدر زود جوش می یارین چه برگی چه کوبیده ای شما سرور مایین >:d<
عزیز جان ما یک VPS داریم که Full Config و Update شده و تنظیمات لازم انجام شده ، و ازش کپی می کنیم برای سایرین ، یعنی تستش رو پس داده . این در مورد Windows هست
در مورد MikroTik هم ، فعلا فقط بهش اینترنت میدیم و کانفیگش به عهده خودت هست