پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
کش و کوکی مرورگرم رو پاک کردم ولی هنوز سایت بالا نمیاد... امیدوارم سریعتر درست بشه
سایت بدون مشکل در دسترس هست
این مورد میتونه به دلیل تغییرات dns باشه و حداکثر طی یک ساعت آینده برای کلیه کاربران به صورت قبل و به صورت صحیح در دسترس خواهد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yossef
مدت پشتیبانی رو نفرمودید.
برای هربار نصب هزینه باید بدید یا یکبار هست؟
دریافت آپدیت و پشتیبانی به صورت نامحدود و همیشگی می باشد
نصب به دفعات به صورت رایگان انجام میشه
کانفیگ سرور های ویندوزی برای بار اول رایگان و بعد از اون با هزینه بین 25.000 الی 50.000 تومان
الان با این اسکریپت این مشکل رو دارم که به هرکی که تو سایت ثبت نام کنه، چه پرداخت کنه و چه پرداخت نکنه لینک دانلود میده و طرف می تونه دانلود کنه!
چرا اینجوری شده؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
الان با این اسکریپت این مشکل رو دارم که به هرکی که تو سایت ثبت نام کنه، چه پرداخت کنه و چه پرداخت نکنه لینک دانلود میده و طرف می تونه دانلود کنه!
چرا اینجوری شده؟؟؟
دلیلش تنظیمات سیستم هست
برای حل این گونه موارد فقط و فقط از طریق تیکت پشتیبانی در سایت ویکی سرویس در تماس باشید و از مطرح کردن درخواست های پشتیبانی در انجمن, ایمیل, تلگرام و ... اکیداً خودداری کنید
پشتیبانی سیستم بسیار ضعیف هست
هیچ آموزش یا مستنداتی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadhey
همچنان بعد از 5 روز منتظر نصب سرویس از طرف ایشون هستیم!!!
من یک ماه شده سیستمم مشکل داره! کلی هم ضرر کردم...
دوستان که از این اسکریپت استفاده می کنند، شما هم این مشکل ها رو دارید یا مختص منه؟
- از زمانی که پیغام اپدیت جدید در صفحه اسکریپت میاد (پیغام ابی رنگ)، لود پنل پایین اومده.
- حتی با اپدیت جدید هم، همچنان مشکل تمدید در برخی کاربرها گزارش میشه.
- از هر چندتا کاربر، یکی دو تاشون به مشکل " اتمام پهنای باند" مواجه می شوند. و این درصورتی هست که اکانتشون نا محدوده. (البته این مورد رو پشتیبانی پاسخ داد و گفت که ممکنه افزونه ای روی مرورگرشون نصب است. ولی بهرجهت اینجا پرسیدم که ببینم بچه های دیگه هم به مشکل خوردن و راه حلی پیدا کردن یا نه.
در کل پاسخ گویی به تیکت ها روزهای اول خیلی عالی بود. الان یه تیکت میزنی، معمولا 24-48 ساعت بعدش یه نیم خط جوابی داده میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riranet
دوستان که از این اسکریپت استفاده می کنند، شما هم این مشکل ها رو دارید یا مختص منه؟
- از زمانی که پیغام اپدیت جدید در صفحه اسکریپت میاد (پیغام ابی رنگ)، لود پنل پایین اومده.
- حتی با اپدیت جدید هم، همچنان مشکل تمدید در برخی کاربرها گزارش میشه.
- از هر چندتا کاربر، یکی دو تاشون به مشکل " اتمام پهنای باند" مواجه می شوند. و این درصورتی هست که اکانتشون نا محدوده. (البته این مورد رو پشتیبانی پاسخ داد و گفت که ممکنه افزونه ای روی مرورگرشون نصب است. ولی بهرجهت اینجا پرسیدم که ببینم بچه های دیگه هم به مشکل خوردن و راه حلی پیدا کردن یا نه.
در کل پاسخ گویی به تیکت ها روزهای اول خیلی عالی بود. الان یه تیکت میزنی، معمولا 24-48 ساعت بعدش یه نیم خط جوابی داده میشه!
برا ما هم همینه... گفتن تو آپدیت بعدی درست میشه ولی کی بیاد خدا میدونه
اصلا به تیکت ها جواب نمیدن!
به همه دانلود میده حتی کاربرانی که پرداخت نکردند!
تمایل دارید این مشکل رو رفع کنید؟؟؟؟؟
متاسفانه سیستم پاسخگویی به تیکت ها خیلی ضعیف است.<br>اما بهر جهت دوست عزیز منم مشکل شما رو داشتم، این اپدیت 5 رو دانلود کنید و بعد مجدد فایل هاست دانلود را ، از طریق اسکریپت ساخته و replace کنید.<br>من مشکلم اینطوری حل شد. و گوش شیطون کر مدتی هست اسکریپت داره درست کار می کنه. بجز وارد زیر:<br>- کندی اتصال اولین لینکی ک کاربر برای دانلود اتخاب می کند.<br>- هر چند روز یکبار لینک های داخل دانلود منیچر خطای refresh می دهند و کاربر مجبور است مجدد انها را وارد کند.<br>- بعضی تمدید ها هنوز مشکل دارند.<br>
<br>ضمنا اسکریپت جدید هم با ظاهر بسیار زیباتری عرضه شده. ولی حقیقتا من با این روند کند اپدیت و پشتیبانی، ترسیدم اون رو تهیه کنم.
کلا
کی
درست
میشه/
هرکسی به طور جوانمردانه مشکلات را بگیم و از فروشنده تقاضا کنیم جواب بدهد جواب نداد- همه اطلاع رسانی کنیم بقیه نخرن
6ماه است همش می گه درست میشه
کلا سرکاریم ظاهرا