پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s0NY
دوست عزیز مجازی ساز قدرتمند OpenVZ - KVM تحویل انلابن مگه نمیده ؟
چحوری تحویل شما تا 48 ساعت است ؟
- سفارشات بین 1 تا 48 ساعت تحویل داده میشوند
در برخی موارد شاید پیش بیاید که نتوانیم سرور را زود تحویل بدهیم شاید مشکلی باشه و تحویل کمی زمان ببره
بودن این مطبل ضرر ندارد !
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
سلام
من یک سرور با رم 2 میخوام.ip از کدوم کشوره؟ خودم میتونم چندین بار os نصب کنم ؟
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;lt;&amp;amp;amp;lt;&am p;a mp;amp;lt;&a mp;amp;amp;lt ;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzshf
سلام
من یک سرور با رم 2 میخوام.ip از کدوم کشوره؟ خودم میتونم چندین بار os نصب کنم ؟
با سلام
آفر از کولو اختصاصی در دیتاسنتر مای لوک آلمان ارائه میشود. کسانی که مای لوک را میشناسند برتری آن نسبت به هتزنر را میدانند.
بله خودتان میتوانید از طریق این پنل که در خدمت شما قرار میدهیم هر کاری انجام دهید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%A7-panel-png
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
اره درسته که به سرعت نت بستگی داره ولی بعضی سرور اگه سرعت هم بالا باشه توی ریموت لگ داره.
کافیگ های روز چی؟ هستش!
شما بفرمایید نوع استفاده چیست ؟؟ و بفرمایید چی میخواید ؟
پینگ زیر 120 است و نباید لگ داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzshf
سلام
رم 2 تموم شد؟
با سلام
1 مورد اضافه کردیم میتونید سفارش بدید
سلام افر 2 یا 3 موجود هست بازم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
سلام افر 2 یا 3 موجود هست بازم؟
با سلام بله میتونید سفارش بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام بله میتونید سفارش بدید
افر سه رو ثبت کردم زمان تحویل چقدره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
افر سه رو ثبت کردم زمان تحویل چقدره؟
با تشکر از سفارش شما
کمتر از 20 دقیقه تقدیم میشود.
برادر
تیک های سایت رو هم چک بفرمایید
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alirezayb
برادر
تیک های سایت رو هم چک بفرمایید
ممنونم
سلام
فکر میکم اشتباه ارسال کردید !!!
زمان پاسخگویی دست کم در چند ساعت گذشته زیر 10 دقیقه بوده !!!