پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
سلام. سرورهای انگلیستون با تورنت مشکلی ندارن؟
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد سپهر
سلام. سرورهای انگلیستون با تورنت مشکلی ندارن؟
نه موردی نداره یعنی اونطوری که هم خود اقای فقیه گفتند و ما هم تجربه کردیم مشکلی نداره
ولی به نظرم برای محکم کاری از هلند بگیرید - برای مورد خاصی می خوایید حتما از انگلیس بگیرید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
نه موردی نداره یعنی اونطوری که هم خود اقای فقیه گفتند و ما هم تجربه کردیم مشکلی نداره
ولی به نظرم برای محکم کاری از هلند بگیرید - برای مورد خاصی می خوایید حتما از انگلیس بگیرید ؟
دلیل خاصی نداره، کلا به آی پی انگلیس علاقه دارم. با این حساب یک سرویس هلند میگیرم ببینم چطور هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد سپهر
دلیل خاصی نداره، کلا به آی پی انگلیس علاقه دارم. با این حساب یک سرویس هلند میگیرم ببینم چطور هست.
قربان خدمتتون سفارشتون تقدیم شد
1 فایل پیوست
چون ازم خواستن که نظرم رو درباره کیفیت سرویس بگم برای تست کیفیت deluge نصب کردم و تعداد کانکشن ها رو روی نامحدود تنظیم کردم و چندتا تورنت از سایت yts.to برای دانلود گذاشتم. سروری هم که دارم از هلند با ۱/۵گیگ رم هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد سپهر
چون ازم خواستن که نظرم رو درباره کیفیت سرویس بگم برای تست کیفیت deluge نصب کردم و تعداد کانکشن ها رو روی نامحدود تنظیم کردم و چندتا تورنت از سایت yts.to برای دانلود گذاشتم. سروری هم که دارم از هلند با ۱/۵گیگ رم هست.
ممنون از شما بابت پاسخ گویی تون
فقط مثلا افراد و امثالی مانند من که متاسفانه از تورنت زیاد استفاده نمی کنیم
نتایج بدست اومده که اسکرین شاتش رو گذاشتید چطور هست
- - - Updated - - -
پست اول ویرایش شد.
به خاطر مشکل سرور المان از دوستان عذرخواهی می کنم
مشکل به خاطر یه عوضی بود که 7 روز ما رو علاف کرد
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=148280
از دوستانی که پیش خرید کرده بودند و یا منتظر بودند جدا عذرخواهی می کنیم
برای ما واقعا یک تجربه ای شد که از هیچ ایرانی سرور اختصاصی نخریم
باز هم معذرت خواهی ما رو پذیرا باشید
با سلام
با kmv مجازی سازی نمیکنید؟؟ به خاطر منابع میگم
و منابع 100 درصد اختصاصی هست؟؟ دسترسی کنسول موجوده؟؟
- - - Updated - - -
با سلام
با KMV مجازی سازی نمیکنید؟؟ به خاطر منابع میگم
- - - Updated - - -
با سلام
با KMV مجازی سازی نمیکنید؟؟ به خاطر منابع میگم
با سلام
پلن 1 خریداری شد و تمام سرویسهای خواسته شده رو در اسرع وقت انجام دادن
پشتیبانی و پاسخ گویی : 20
مسئولیت پذیری : 20
کیفیت سرور : 20
مرسی اقای مددیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moviezone
با سلام
- - - updated - - -
با سلام
- - - updated - - -
با سلام
نه ما به خاطر برخی مشکلات که kvm با هارد داره با kvm مجازی سازی نمی کنیم
ولی با وی ام ویر مجازی سازی می کنیم - منابع نوشته شده کاملا اختصاصی هستند ولی همین منابع هستند و لیمیت هم شده اند
به خاطر حفظ کیفیت و ... نیاز به لیمیت سازی بود
دسترسی vnc و خاموش و روشن و ریستارت سرور ها نیز موجود است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
helfi
با سلام
پلن 1 خریداری شد و تمام سرویسهای خواسته شده رو در اسرع وقت انجام دادن
پشتیبانی و پاسخ گویی : 20
مسئولیت پذیری : 20
کیفیت سرور : 20
مرسی اقای مددیان
خواهش می کنم قربان
اونچه که انجام دادیم وظیفه بود
باز هم به خاطر قدردانیتون ممنون
سلام دوستان
من یکی دوماه پیش یه سرور مجازی از یه سایتی خریدم که با هزینه نصب و راه اندازی برام در اومد 150 هزار تومن ولی در کل برای تمدید 50 تومن باید میدادم که مشخصاتش به این صورت بود
Cpu : Celeron
Ram : 1 Gig
Hard : 30 Gig
Band: 100 Gig
سرعت دانلود : 500 کیلوبایت بر ثانیه (یعنی سرت رو بکوب به دیوار)
حالا من اومدم از VpsCO سرور مجازی امریکا رو خریداری کردم با بیست تومن ماهیانه اونم با راه اندازی رایگان
سرعت دانلودش : 15 الی بیست مگ بر ثانیه
و جالبش اینجاست که اصلا ویندوزش هنگی نداره و خیلی روان کار میکنه
پیشنهاد میکنم که بخرید
با تشکر از VpsCo