پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakpazooki
احتراما بجای هارد 100 گیگ 2 هارد 50 گیگ تحویل شد در صورتیکه یک هارد 100 گیگ یکپارچه نیاز داشتم.
ضمنا سرور در این لحظه قطع می باشد و در سرویسهای من امکان ورود نیست .....!!!!!!!!!!
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
عدم پاسخ به تیکت قطعی سرور ....
فکر نکنم تیکتی مهمتر از قطعی سرور بتونم بسازم!
چرا جواب و توضیحی وجود ندارد!!؟؟؟؟
لطفا هزینه پرداختی بازگردانده شود:
154,500
تیکت عودت هزینه را زدم: #665964
ممنون
سرور منم قطعه و کسی پاسخگو نیست !
پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1
سلام . ظاهرا این دوست عزیزمون هم تو زرد از اب در اومدن.چون از دیروز سرویس بنده هم قطع میباشد . تلفن هم خاموش کرده .
باز خوبه خرید ما فقط برا تست کیفیت بود نه چیز دیگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
سلام . ظاهرا این دوست عزیزمون هم تو زرد از اب در اومدن.چون از دیروز سرویس بنده هم قطع میباشد . تلفن هم خاموش کرده .
باز خوبه خرید ما فقط برا تست کیفیت بود نه چیز دیگه.
منم برای تست خریدم !
ولی زورم میاد نیم وجب بچه بخواد سرمو کلاه بزاره ! من که از طریق پلیس فتا پیگیری می کنم اگر کسی خواست بیاد با هم اقدام کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakhan
منم برای تست خریدم !
ولی زورم میاد نیم وجب بچه بخواد سرمو کلاه بزاره ! من که از طریق پلیس فتا پیگیری می کنم اگر کسی خواست بیاد با هم اقدام کنیم.
پرداخت از طریق این سایت انجام شد:
http://www.sharjiran-pay.ir
فکر کنم برگشت پول از این طریق قابل پیگیری باشه ...
یک زمانی تست سرور میدادند جواب تیکت هم نمیدهند که گفتند تیکت کن تست بدم بعد یک هقته یاهو پیام میدیم فحاشی میکنند چرا تیکت نمیزنی :| واسه همینه کسی ازش نمیخره هر کی هم بخره ناراضی است
سرور بنده کمتر از 1 هفته روشن بوده.به سایت پلیس سایبری گزارش داده شد.از طریق دادگستری شهر نیز پیگیری شده و در حال تشکیل پرونده هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakhan
منم برای تست خریدم !
بنده هم ازشون یه سرور 500 گیگ خریدم. جالبه خاموش شده یه خبر هم ندادن.
منم دو روزه سرو شلوغه تاره رفتم دیدم کلا سرور تعطیله!!!
درخواست دادن مشکل رو جوبا بشم. بعد چند ساعت فقط نوشتن لطفا فردا درخواستتون رو مجدد ارائه بدید!
درخواست عودت وجه به شماره تیکت #297274 ارسال شد.
حالا ببینیم کی جواب میدن و چقدر زمان میباره تیک رو پاسخ گو باشن. نتیجه همین جا اعلام خواهد شد.
دوست عزیز تا امشب پول من رو نریختن روی شکایت منم حساب کن
پس برنامه این باشه تا امشب واسه عودت وجه صبر کنیم اگه نشد همه با هم یه اقدام متشرک می کنیم !
شماره تیکت عودت وجه : #199737
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s0NY
یک زمانی تست سرور میدادند جواب تیکت هم نمیدهند که گفتند تیکت کن تست بدم بعد یک هقته یاهو پیام میدیم فحاشی میکنند چرا تیکت نمیزنی :| واسه همینه کسی ازش نمیخره هر کی هم بخره ناراضی است
توهین به دوستان روستایی نشه ولی چیزی که من تجربه کردم کلا یکی دو نفر تو یه دهات کوره ای که حتی فارسی درست بلد نیستن حرف بزنن و آداب معاشرت بلد نیستن اومدن دارن سرور داری می کنن و چه بخوایم چه نخوایم سرمون کلاه گذاشتند !
آی پی آلمان جهت تست لطف میکنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it_yashar
آی پی آلمان جهت تست لطف میکنین؟
آقا ایشون کلاه برداری کردن شما تست میخواید ؟!