پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
لطفا قیمت نماینداگی دامین بین المللی را بفرمایید
طراحی وب سایت
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
سلام
رایگان هست دوست عزیز
کافی هست در سایت
resellers.rack101.net
عضو شوید
سلام
دوستان عزیز متاسفانه من مدتی نبودم و به همین دلیل مشکلاتی برای فاند های اد شده ایجاد شده بود.
مشکل برطرف شد
با تشکر
هر دلار و چند حساب میکنید؟
من ریسلری از تک وب دارم و امنه هام اونجا هستند و از قیمت های اسلب 3 استفاده میکنم.شما میتونید حساب من رو شارز کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamnafas
هر دلار و چند حساب میکنید؟
من ریسلری از تک وب دارم و امنه هام اونجا هستند و از قیمت های اسلب 3 استفاده میکنم.شما میتونید حساب من رو شارز کنید؟
سلام
قیمت که در سیستم ما 8.40 دلار هست
شما میبایست از ما پنل جدید دریافت کنید و دامنه های خود را به ان منتقل کنید و در این صورت میتوانیم شما را شارژ کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
قیمت که در سیستم ما 8.40 دلار هست
شما میبایست از ما پنل جدید دریافت کنید و دامنه های خود را به ان منتقل کنید و در این صورت میتوانیم شما را شارژ کنیم
انتقال دامنه ها هزینه داره؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
و اینکه نرخ دلار رو برچه اساسی تنظیم میکنید؟
free hast? yani chi raygane? yani raygan behet panel midan va mitooni majani domain sabt koni?mage mishe?
طراحی سایت
دروود
با اجازه جناب نصر آبادی،
پانل رایگان یعنی شما می توانید بدون هزینه پیش پرداخت یک پانل خام داشته باشید،حال اگر خواستید دامنه ثبت کنید،باید پانل را شارج کنید که باید بر اساس اسلاب بندی های انجام گرفته بهای دامنه مورد نظر را پرداخت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
13001300
free hast? yani chi raygane? yani raygan behet panel midan va mitooni majani domain sabt koni?mage mishe?
طراحی سایت
سلام
کاملا واضح و عقلانی توضیح داده شده است دوست عزیز
پنل رایگان است.
دامنه ها رایگان نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamnafas
انتقال دامنه ها هزینه داره؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
و اینکه نرخ دلار رو برچه اساسی تنظیم میکنید؟
چون از دایرکت ای به دایرکت ای هست رایگنان هست
دلار بر اساس نرخ روز ما هست
فعلا 1200 هست
با تشکر از شما.حساب رو ایجاد کردم.برای شارز حساب غیر از زرینپال میشه به حساب بانک ملتتون حواله کنم؟
اگر بله لطفا شماره حساب رو لطف کنید
و اینکه برای انتقال دامنه ها باید چه کنم؟