پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب OVH - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای +SSD +HW Raid - رم 1گیگابایت فقط 14000 تومان
سلام.
لطف می کنید یه آی پی از ovh فرانسه بدین واسه بررسی؟!
پیشاپیش ممنون
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب OVH - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای +SSD +HW Raid - رم 1گیگابایت فقط 14000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Transporter2009
سلام.
لطف می کنید یه آی پی از ovh فرانسه بدین واسه بررسی؟!
پیشاپیش ممنون
سلام
ارسال شد
با احترام
کیفیت واقعا عالی هست من توی این مدتی که سرویس دارم واقعا راضی هستم
با سلام ، درخواست یک سرور مجازی با مشخصات زیر دارم ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
شرح جزییات :
کلیه تنظیمات پس از نصب ویندوز توسط خودم انجام خواهد شد ،
سرور فقط برای بالا آمدن چند سایت با iis مورد استفاده قرار خواهد گرفت ، و نیاز به پنل اشتراکی برای فروش هاست و یا ... ندارم.
حداقل رم فکر کنم درخواست 2 گیگ می باشد ،
و حداقل هارد 50 گیگ با توجه به نیاز ویندوز و sql server می باشد.
مصرف پهنای باند :
میزان مصرف از نظر درصد استفاده از رم اختصاص داده شده محدودیت وجود دارد ؟ برای پردازنده به چه صورت است ؟
در ارسال ایمیل از سرور محدودیت وجود دارد ؟ چقدر است ؟ (برای تایید عضویت های سایت استفاده می شود بیشتر ... )
دسترسی ریموت :
در بعضی از شرکت ها ریموت به سرور به صورت ویژگی ها بیان شده ، سرور های مجازی شما به صورت پیش فرض ریموت به سرور را دارند ؟
دسترسی به پروت ها :
در سرور های مربوطه پورت فقط 80 و 8080 باز هستند ؟ پورت مربوط به http اگر اشتباه نکنم 443 باز هستش ؟ اگر بخواهیم پورت های 81 تا 88 باز کنیم اجازه و دسترسی را داریم ؟
نحوه لایسنس ها :
با توجه به این پایگاه داده نصب شده بر روی سرور از ورژن های کرک شده خواهد بود ، و توسط خودمان نصب خواهد شد .
در سرور های غیر ایران ، لایسنس خود ویندوز نصبی و پایگاه داده نصب شده بر روی آن به چه صورت است ؟
آیا باید لایسنس اورجینال تهیه شود ؟ یا اگر متوجه شوند اکانت بسته خواهد شد ؟
سلام
محدودیت ایمیل روزانه 1000 تا هست دوست عزیز
و رم پیشنهادی ما حداقل 2گیگابایت هست
ریموت به صورت پیش فرض هست و خودتان میتوانید پورت خاص نیز تعریف کنید
همه پورت ها باز هست روی سرور
مشکلی بابت کرک نیست
ویندوز سرور های استفاده شده کرک شده هستند .
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سرور شما با 150 گیگابایت هارد اضافه تحویل داده شد
با احترام
با سلام
من این سرور(از المان) را از شما دارم
میشه یه سرور دیگه با همین مشخصات با همین شرایط به من تحویل بدید روی همین cage یا سرور؟؟
و در صورت تحویل امکان کلاستر کردن دو تا سرور وجود داره؟؟
قیمت 1 ترا اضفه این سرور چند هست؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
با سلام
من این سرور(از المان) را از شما دارم
میشه یه سرور دیگه با همین مشخصات با همین شرایط به من تحویل بدید روی همین cage یا سرور؟؟
و در صورت تحویل امکان کلاستر کردن دو تا سرور وجود داره؟؟
قیمت 1 ترا اضفه این سرور چند هست؟
با تشکر
سلام و احترام
مشکلی نداره درخواست بدید براتون فاکتور میکنم
خیر ممکن نیست
هر 1ترابایت 50 هزارتومان براتون میزنم
با احترام فراوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام و احترام
مشکلی نداره درخواست بدید براتون فاکتور میکنم
خیر ممکن نیست
هر 1ترابایت 50 هزارتومان براتون میزنم
با احترام فراوان
سلام
ایا مشکل سیستمی برای این کار هست؟ خودمان دو سیستم را کلاستر میکنیم و درگیر بخش فنی شما نمی شویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdfsdfsdfsdfdsf
سلام
ایا مشکل سیستمی برای این کار هست؟ خودمان دو سیستم را کلاستر میکنیم و درگیر بخش فنی شما نمی شویم
اگر خودتان میخواهید انجام بدید مشکلی نداره
و متاسفانه ما نمیتونیم کمکی کنیم در کانفیگ ها