پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siingle_boy
جواب پ خ مارو بدید ممنون میشم
چشم
1 فایل پیوست
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
فایل پیوست 13233
اقا شایان شما که میگید مصرف ریدکال بالاست این عکس چی میگید :)
وی پی اس که شما دادید همه چیش دروغ هست من یک برنامه رایدکال باز کردم cpu user 34% شد اما این 3 تا ریدکال باز هست 0%
حالاچی میگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
تایید میشن چون مصرف تا 4 عدد رایدکال هیچ سی پی یو مصرف نمیکنه.
1 دونه نمیدونم چطوری 34 تا سی پی یو میکشه احتمالا سی پی یو شیر شده به سرور شما کمتر از 500 gh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
فایل پیوست 13233
اقا شایان شما که میگید مصرف ریدکال بالاست این عکس چی میگید :)
وی پی اس که شما دادید همه چیش دروغ هست من یک برنامه رایدکال باز کردم cpu user 34% شد اما این 3 تا ریدکال باز هست 0%
حالاچی میگی
عزیزم همونطور که گفتم سرورتون 1گیگاهرتز سی پی یو داره میدونید یعنی چی؟ یعنی اگر به شما 30 هسته سیپی یو هم بدم نهایتش میتونید از 1گیگاهرتز کل قدرتش استفاده کنید این چیزی هست که توی توضیحات و توی اکثر صفحات این نوشتم که کل سرویس های من 1گیگاهرتز سی پی یو داره
اینکه شما توی سرور دیگری کاری همانند کار توی سروری انجام میدید و مصرف سی پی یو ها فرق داره برای همین هست چون ممکنه جای دیگه بهتون 10 گیگاهرتز سی پی یو داده باشه
این عکس مقدار سی پی یو ای هست که بهتون اختصاص داده شده :
http://upcity.ir/images2/86313174016988033331.jpg
این عکس منابع شمارو نشون میده که دارید مصرف میکنید
http://upcity.ir/images2/26379785900595637388.jpg
و این عکس هم سی پی یو کل سرور رو نشون میده که بیتشر از 60 درصدش خالی هست و به ایپی هاست ها دقت کنید بعدا نگید این عکس یک سرور دیگه هست
http://upcity.ir/images2/37442220372172885225.jpg
همونطور که قبلا هم گفتم هیچ مشکلی توی سرور های ما نیست و ما چیزی رو که تصمین کردیم داریم بهتون میدیم
راستی این عکس هم از رم سرور هست که میبینید هیچ محدودیتی توش نیست و کامل از 2گیگ میتونید استفاده کنید ( با توجه به اینکه قبلا گفته بودید رم سرور محدود کردید )
http://upcity.ir/images2/52505464325039057185.jpg
مشکلاتتون رو از طریق پشتیبانی پیگیر باشید و انتقاد هاتون رو از بخش انتقاد چون اینجوری پست هاتون گزارش داده میشه و باقی نمیمونه
موفق باشید
کاری نداره که زمانی که می خواید عکس و نشون بدید همه چیزو دست کاری میکنید و عکس میگیرد که ثابت کنید بعد که کارتون تموم شد همون اش همون کاسه
بعدش هم توی این دور زمنونه ب هیچ کس نمیشه اعتماد کرد چه برسه به یک عکس (:|
یک برنامه فتوشاپه بچه 5 ساله هم بلده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
کاری نداره که زمانی که می خواید عکس و نشون بدید همه چیزو دست کاری میکنید و عکس میگیرد که ثابت کنید بعد که کارتون تموم شد همون اش همون کاسه
بعدش هم توی این دور زمنونه ب هیچ کس نمیشه اعتماد کرد چه برسه به یک عکس (:|
یک برنامه فتوشاپه بچه 5 ساله هم بلده
فیلم بگیرم بازم حرفی دارید بزنید؟
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 MGhz
CPU داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 MGhz
به دروغ دادین وگرنه این 1000 تا نیست 500 تا هم نیست شاید هم کمتر باشه
هیچ چیزی بعید نیست
به فیلم هم اعتمادی نیست توی یعنی شما میگی مرد عنکبوتی واقعا وجود داره ؟ :79: یعنی بتمن واقعا هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 mghz
cpu داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 mghz
هیچ چیزی بعید نیست
به فیلم هم اعتمادی نیست توی یعنی شما میگی مرد عنکبوتی واقعا وجود داره ؟ :79: یعنی بتمن واقعا هست؟
دوست عزیز
ما از ایشون سرور گرفتیم راضی هستیم.
در مورد cpu من مطمین نیستم ولی شما راه حلتون برای اثبات چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
چطور سرور جدید که گرفتم 1000 MGhz
CPU داده
هیچ مشکلی نداره
اماه شما 1000 MGhz
هیچ چیزی بعید نیست
بیا برو باو ! (:|
بنده 4-5 ماهه از ایشون سرویس دارم هیچ مشکلی هم نداشتم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
دوست عزیز
ما از ایشون سرور گرفتیم راضی هستیم.
در مورد cpu من مطمین نیستم ولی شما راه حلتون برای اثبات چیه؟
دوست عزیز صفحه قبل رو برسی کنید متوجه خواهی شد