پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store
سپاس از رسیدگی شما
یه مشکل دیگه ام هست این که بعضی ها به تعداد زیاد خرید تست میزنن اگر بشه محدودش کرد یه جوری به این که تنها سه خرید بتونن در روز بزنن یا چهار خرید عالی میشه از روی ای پی فک کنم بشه این کارو کرد با کوکی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
سپاس از رسیدگی شما
یه مشکل دیگه ام هست این که بعضی ها به تعداد زیاد خرید تست میزنن اگر بشه محدودش کرد یه جوری به این که تنها سه خرید بتونن در روز بزنن یا چهار خرید عالی میشه از روی ای پی فک کنم بشه این کارو کرد با کوکی.
سلام درود
شما ورژن چندومین دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
سلام درود
شما ورژن چندومین دوست عزیز
سلام مجدد
نسخه فعلی : 2.0.2
همچنان منتظر ورژن جدید هستیم چرا نمیاد
چندین ماهه منتظر ورژن جدیدیم اگر قرار نیست بیاد لطفا اطلاع بدید که منتظر نمونیم اگرم قراره بیاد حداقل یه تاریخ دقیق بدید خسته شدیم به خدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
چندین ماهه منتظر ورژن جدیدیم اگر قرار نیست بیاد لطفا اطلاع بدید که منتظر نمونیم اگرم قراره بیاد حداقل یه تاریخ دقیق بدید خسته شدیم به خدا
سلام و درود
در همین ماه انتشار میشه موفق باشید
فکر کنم کلا سر کاریم و قرار نیست ورژن جدیدی ارائه بشه.
از ورژن جدید چه خبر ؟
لطف میکنید قالب جدیدی که منتشر کرده بودید برای نسخه آخر رو برام ایمیل کنید
من با این ایمیل خرید کرده بودم
avatco.com@gmail.com
سلام
من ورژن 3 این اسکریپ رو واقغا نیاز دارم ولی میزنم روی خرید اصلا امکانش نیست میشه کسی کمک کنه راهنمایی کنه ؟
من خیلی به این اسکریپت نیاز دارم خیلی هم گشتم ولی اصلا نیست . فقط تورو خدا زودتر جواب بدین. :(
ممنونم
- - - Updated - - -
من شمارم 09213387591 هست و نمیتونم پیام خصوصی بدم به دلیل فعال نشدن این سرویس لطف کنید توو تلگرام برام مسیج بدید
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arashna
سلام
من ورژن 3 این اسکریپ رو واقغا نیاز دارم ولی میزنم روی خرید اصلا امکانش نیست میشه کسی کمک کنه راهنمایی کنه ؟
من خیلی به این اسکریپت نیاز دارم خیلی هم گشتم ولی اصلا نیست . فقط تورو خدا زودتر جواب بدین. :(
ممنونم
- - - Updated - - -
من شمارم 09213387591 هست و نمیتونم پیام خصوصی بدم به دلیل فعال نشدن این سرویس لطف کنید توو تلگرام برام مسیج بدید
ممنونم
گشتم نبود - نگرد نیست
خیلی دنبال این اسکریپ بودم ولی انگار سایت ارائه دهنده دیگه ازائه نمیده - پشتیبانی نمیکنه