پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
o0ehsan0o
سلام و عرض ارادت
امکان داره سایت یاهو رو از داخل وی پی استون پینگ کنید و مقدار اونو اعلام بفرمائید؟
ممنون میشم اگر زحمت بکشید و مقدار پینگ سروهای مختلفتونو اعلام کنید.
بنده نیاز به سروری دارم که پینگ زیر 10 از یاهو باهاش داشته باشم یا گوگل فرق نمیکنه و کیفیت نت اون برام مهم هستش و نیاز به پشتیبانی و و مقدار هارد بیش از 1 گیگ هم ندارم و فقط 99% آپتایم واقعی باشه!
موفق باشید.
سلام
میگید یاهو یا گول این 2تا خیلی از نظر پینگی فرق دارند :دی
با سرور انگلیس یاهو + 400 هست و گوگل بین 10 تا 20
با سرور امریکا گوگل بین 1 تا 8 پینگ میشه و یاهو + 200 :دی
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
میگید یاهو یا گول این 2تا خیلی از نظر پینگی فرق دارند :دی
با سرور انگلیس یاهو + 400 هست و گوگل بین 10 تا 20
با سرور امریکا گوگل بین 1 تا 8 پینگ میشه و یاهو + 200 :دی
عرض ارادت مجدد
ممنون از پاسختون
پوزش میخوام بحث سرور و مباحث مربوط به اون در تخصص بنده نیست
دوست عزیز پینگ اینترت بنده در ایران زیر 120 برای یاهو هستش اینکه سروره و خیلی عجیبه!!!
من سرورو برای نرم افزار مخصوصی میخوام که باید مداوم به نت متصل باشه و کیفیت نت برای بنده مهمه
بنده در گذشته از شرکتهای خارجی سرویس تهیه میکردم مثل vpsland که پینگ این شرکت برای یاهو بین 0 تا 3 هستش!
گفتم به این انجمن سر بزنم شاید در بین ارائه کنندگان سرور بتونم پکیج با کیفیتی گیر بیارم ولی..
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
o0ehsan0o
عرض ارادت مجدد
ممنون از پاسختون
پوزش میخوام بحث سرور و مباحث مربوط به اون در تخصص بنده نیست
دوست عزیز پینگ اینترت بنده در ایران زیر 120 برای یاهو هستش اینکه سروره و خیلی عجیبه!!!
من سرورو برای نرم افزار مخصوصی میخوام که باید مداوم به نت متصل باشه و کیفیت نت برای بنده مهمه
بنده در گذشته از شرکتهای خارجی سرویس تهیه میکردم مثل vpsland که پینگ این شرکت برای یاهو بین 0 تا 3 هستش!
گفتم به این انجمن سر بزنم شاید در بین ارائه کنندگان سرور بتونم پکیج با کیفیتی گیر بیارم ولی..
موفق باشید.
توی سایت تیکتبدید من پینگ چندین سرور روبراتون میزارم هرکدوم رو پسند کردید براتون فاکتور میکنم
بازم از دست اقا شایان
یک مدت پشتیبانی شایان خوب شده بود
نمیدونم امروز چرا پشتیبانیش انقدر خراب شده
اگه بهش تیکت کنید دوتا جواب به شما میده
1:دو تا سه ساعت بعد جواب شمارو میده
2:یا بهتون میگه از یم تیکت پیگیر باشید
انگار جز این دو جمله کار دیگه ای بلد نیست.......
براش شرمنده هستم:102::102::102::102::102::102:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raha1990
بازم از دست اقا شایان
یک مدت پشتیبانی شایان خوب شده بود
نمیدونم امروز چرا پشتیبانیش انقدر خراب شده
اگه بهش تیکت کنید دوتا جواب به شما میده
1:دو تا سه ساعت بعد جواب شمارو میده
2:یا بهتون میگه از یم تیکت پیگیر باشید
انگار جز این دو جمله کار دیگه ای بلد نیست.......
براش شرمنده هستم:102::102::102::102::102::102:
وقتی برای یک مشکل 20 تا تیکت باز میکنید باید هم این 2 جمله رو بشنوید
پشتیبانی منساعت 12 ظهر تا 12 شب هست خارج از این محدوده ساپورت ندارم چون دیگه خوابم
پستتون گزارش شد
موفق باشید
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
یک عدد سرور مجازی از سایت سفارش داده شد ! انشالله طبق گفته خودشون شنبه تحویل میگیریم.
مطمئنا اگر پشتیبانی خوب باشه دومی هم فردا سفارش میدیم.
دوستان ببیند من دیشب زنگ زدم به ایشون گفتم اگه VPS مشکل داشت وجه را برگشت میدید ایشون هم قول دادن که برگشتن بدن ولی الان زیر حرفشون میزنن
اینم یک عکس
CPU : 500 ghZ
Ram 2
هم که داده بین 8 نفر به اشتراک گذاشته شده
اخه این درست CPU اینجا زده 2.67GhZ
ولی من فقط یک دونه برنامه فقط یک دونه برنامه باز کردم CPU USE 30 % - 40% بالا پایین میشه اخه این درسته اقا شایان حرف مرد یکی هست به حرفی که زدی عمل کن خواهشا
فایل پیوست 13191
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zer0
دوستان ببیند من دیشب زنگ زدم به ایشون گفتم اگه VPS مشکل داشت وجه را برگشت میدید ایشون هم قول دادن که برگشتن بدن ولی الان زیر حرفشون میزنن
اینم یک عکس
CPU : 500 ghZ
Ram 2
هم که داده بین 8 نفر به اشتراک گذاشته شده
اخه این درست CPU اینجا زده 2.67GhZ
ولی من فقط یک دونه برنامه فقط یک دونه برنامه باز کردم CPU USE 30 % - 40% بالا پایین میشه اخه این درسته اقا شایان حرف مرد یکی هست به حرفی که زدی عمل کن خواهشا
فایل پیوست 13191
قبل خرید دقت کنید که برگشت وجه ندارم ( دیشب هم بهتون گفتم اگر مشکلسرعت پایدار باشه بک میدم که تست شد و هیچ مشکلی نبود )
توی پست های صفحه قب مشکلتون تست سرعت دانلود بود که بهتون تست دانلود بالا دادم حالا هم سی پی یو رو بهونه کردید موقع خرید هم بهتون گفته شده توی تضیحات سرور سی پی یو ۱گیگاهرتز هست
الانم سی پی یو تون رو لیمیت رو ۱گیگاهرتز گزارشتم با ۸ هسته سی پی یو میخوام بهونه بعدیتون رو ببینم
سرور هم ۱۹۲ گیگ رم داره عزیزم ۱درصد رم شیر نیست
البته با این ریدکالی که شما باز میکنید مصرف این سی پی یو عادی هست
موفق باشید
جواب پ خ مارو بدید ممنون میشم