پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid1net
سلام همون ورژن 1 درگاه حل کردم ای تی پرداخت انتقال دادم الان ایمیل بعد خرید ارسال نمیشه چرا؟
این ورژن ها که تبلیغ میکنید اصلا پیدا نمی کنم سایت هم که گذاشتی باز نمیشه ادرس جدید بزارید
فقط هرچه سریع تر مشکل ارسال ایمیل خریدار بهم کمک کنید هرکی خرید میکنه ایمیل نمیاد فراموشی رمز نداره باید دوباره دستی ارسال کنم
دوست عزیز تا ورژن جدید فروش و پشتیبانی قطع شده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rafatel92
با سلام
در قسمت توضیحات محصول علاوه بر
فیلد ها : {transId},{Au},{gatewayAu},{price}
لطفا فیلدهای {email} و {date} رو هم اضافه بفرمایید
با تشکر
حتما دوست عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eYounes
دوست عزیز شما نه سایت فروش و نه سایت پشتیبانی !!!! و برخورد طلبکارانه با مشتریان !!! وقتی اسکریپتی فاقد پشتیبانی باشد با عرض پوزش مفت هم نمی ارزد ! بهتر نیست جایی را برای پشتیبانی و فروش قرار بدید ؟ این سبک فروش هم با عرض پوزش مانند فروشندگان دروه گرد و فروشندگان مترو می باشد.
حق با شماست
فعلا فروش کامل متوقف کردیم تا انتشار ورژن جدید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mask-online
پس از گذشت 6 روز هنوز نصب نکردند اما موقع فروش همیشه در دسترس بودند تا پول کلیه دوستان که سفارش دادند رو دریافت کنند
ایشان رسما اعلام کردند که پشتیبانی ندارد امیدواریم سایر دوستان از ایشون توقعی نداشته باشن و از این پاسخ ها عبرت بگیرند
متاسفانه تا در امر فروش سازمانی معتبر و پاسخگو نباشد چنین موارد و مشکلاتی همچنان پابرجاست
دوست عزیز من فکر کنم برا شما چند بار توضیح دادیم تا انتشار ورژن جدید نه فروش ن پشتیبانی
چون ورژن جدید با ورژن الان شب تا روزه و ورژن های قبلی ب کار نمیاد
قرار بر این شده فعلا برا هیچ فردی نصب نشه
موفق باشید
سلام لطفا ورژن 2 اسکریپت لینک دانلود بزارید ممنون
ID Telegram @Hamidnet
ID Yahoo hamid1net
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
سلام درود
دوست عزیز در حال تمام کردن ورژن چهارم هستیم
البته تموم شده فقط بخش لاسینس مونده
موفق و پیروز باشید
با سلام
مدت زیادی هست که از این پست گذشته اما هنوز خبری نشده بخش لاینسنس هنوز کار میکنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز من فکر کنم برا شما چند بار توضیح دادیم تا انتشار ورژن جدید نه فروش ن پشتیبانی
چون ورژن جدید با ورژن الان شب تا روزه و ورژن های قبلی ب کار نمیاد
قرار بر این شده فعلا برا هیچ فردی نصب نشه
موفق باشید
دوست عزیز بنده هم به شما در خصوص این روند کار و عملکرد شما چندین بار گفتم
شما در ازای پولی که از بنده و سایر دوستان بابت این اسکریپت گرفتی موظفی که پشتیبانی ارائه بدی یا سورس در اختیار بگذاری
شما با آپدیت های متعدد ورژن قبلی مکررا از دوستان هزینه دریافت کردی بی آنکه به کسی دسترسی به اسکریپت رو بدی
دوستان هم با توجه به نیاز و جایگزین بودن اسکریپت از شما خریداری کردند اما فایلی به آنها داده نشد و نیز پشتیبانی مطلوبی دریافت نکردند
اگر خودتان به تایپیکی که زدید مروری داشته باشید اکثریت از وضعیت عدم ارائه سورس و نیز پشتیبانی شما ناراضی بودند در واقع یعنی پولی در جوی ریختن
ما از نسخه قبلی و قدیمی صحبت میکنیم بابت هزینه ای که دریافت کردی و شما دم از ارائه نسخه جدید میزنی اونم به مدت تقریبی یکماه که هنوز ارائه نشده
اونوقت در تلگرام اعلام میکنید که آبروی کاسب در کارش هست چطور اینکه با این وضع عملکرد شما سایر دوستان به شما اعتماد کنند
نتیجه ای که از پاسخ های شما میتوان دریافت نمود و جمع بندی کرد اینه که عمر این اسکریپت و رقابتش فقط یکسال بود و همچنین شما پول و گرفتی و یه آب هم روش
خیلی ها از دایره رقابت با توجه به این روش حذف شدند امیدواریم شما جزو آن دسته نباشید با آرزوی موفقیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid1net
بعد انتشار ورژن جدید حتما
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
با سلام
مدت زیادی هست که از این پست گذشته اما هنوز خبری نشده بخش لاینسنس هنوز کار میکنید ؟
بنا ب درخواست کاربران قسمت پنل کار بری در حال اضافه شدن است
که کاربر های شما اکانت های خریداری شده و اطلاعات کامل خرید تاریخ و .... در اختیار داشته باشند
حتی افزایش موجودی و پرداخت از حساب کاربری هم داشته باشند
ب امیدی روزی که تمام نیاز های شما در اسکریپت ما حل شده باشه
تمامی درخواست های شما در ورژن جدید ایجاد شده اگه بازم امکان خاصی مد نظر دارید حتما اضافه میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mask-online
دوست عزیز بنده هم به شما در خصوص این روند کار و عملکرد شما چندین بار گفتم
شما در ازای پولی که از بنده و سایر دوستان بابت این اسکریپت گرفتی موظفی که پشتیبانی ارائه بدی یا سورس در اختیار بگذاری
شما با آپدیت های متعدد ورژن قبلی مکررا از دوستان هزینه دریافت کردی بی آنکه به کسی دسترسی به اسکریپت رو بدی
دوستان هم با توجه به نیاز و جایگزین بودن اسکریپت از شما خریداری کردند اما فایلی به آنها داده نشد و نیز پشتیبانی مطلوبی دریافت نکردند
اگر خودتان به تایپیکی که زدید مروری داشته باشید اکثریت از وضعیت عدم ارائه سورس و نیز پشتیبانی شما ناراضی بودند در واقع یعنی پولی در جوی ریختن
ما از نسخه قبلی و قدیمی صحبت میکنیم بابت هزینه ای که دریافت کردی و شما دم از ارائه نسخه جدید میزنی اونم به مدت تقریبی یکماه که هنوز ارائه نشده
اونوقت در تلگرام اعلام میکنید که آبروی کاسب در کارش هست چطور اینکه با این وضع عملکرد شما سایر دوستان به شما اعتماد کنند
نتیجه ای که از پاسخ های شما میتوان دریافت نمود و جمع بندی کرد اینه که عمر این اسکریپت و رقابتش فقط یکسال بود و همچنین شما پول و گرفتی و یه آب هم روش
خیلی ها از دایره رقابت با توجه به این روش حذف شدند امیدواریم شما جزو آن دسته نباشید با آرزوی موفقیت
دوست عزیز زمانی که خریداری کردین ب شما گفته شده که فایلی در اختیارتون قرار نمیگیره
شما میتونید ب یک برنامه نویس سفارش اسکریپت اختصاصی بدید و با توجه ب قیمت ها حدود 10 برابر قیمت اسکریپت مارو پرداخت کنید و اسکریپت خودتون سورس شو تحویل بگیرید
اگه هم منتظرید در ورژن چهارم سورسی تحویل بگیرید بهتره از همین الان اقدام ب اسکریپت اختصاصی کنید .
جون ورژن چهارم فقط برای افراد مورد اعتماد خواهد بود که واقعا قصد استفاده دارند نه سو استفاده و برا بقیه که فقط جهت سو استفاده و کار های دیگه بودند حتی هاست هم در اختیار شون نیست ( شما هم بدلیل گفته های قبلیم جز دسته دومین چون واقعا دلیل این هم نصب و حذف رو نمیفهمم)
شما هم مبلغی که پرداخت کرده اید سورس ورژن 3وم کامل تحویل میگیرد ( بعد از انتشار ورژن جدید)
دلیل تاخیر هم شما ب ذوستان قول داده شده هیچ کمبود امکاناتی نباشه در ورژن جدید
بنده عذر خواهی میکنم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز زمانی که خریداری کردین ب شما گفته شده که فایلی در اختیارتون قرار نمیگیره
شما میتونید ب یک برنامه نویس سفارش اسکریپت اختصاصی بدید و با توجه ب قیمت ها حدود 10 برابر قیمت اسکریپت مارو پرداخت کنید و اسکریپت خودتون سورس شو تحویل بگیرید
اگه هم منتظرید در ورژن چهارم سورسی تحویل بگیرید بهتره از همین الان اقدام ب اسکریپت اختصاصی کنید .
جون ورژن چهارم فقط برای افراد مورد اعتماد خواهد بود که واقعا قصد استفاده دارند نه سو استفاده و برا بقیه که فقط جهت سو استفاده و کار های دیگه بودند حتی هاست هم در اختیار شون نیست ( شما هم بدلیل گفته های قبلیم جز دسته دومین چون واقعا دلیل این هم نصب و حذف رو نمیفهمم)
شما هم مبلغی که پرداخت کرده اید سورس ورژن 3وم کامل تحویل میگیرد ( بعد از انتشار ورژن جدید)
دلیل تاخیر هم شما ب ذوستان قول داده شده هیچ کمبود امکاناتی نباشه در ورژن جدید
بنده عذر خواهی میکنم
موفق باشید
شما هم با اینکه چندین بار توضیح داده شد متوجه نیستید که روش کارتون به چه صورت هست
وقتی شما متعهد به ارائه یه خدمتی میشین قطعا مفتی نخواهد بود و هزینه دریافت میکنید و در ازاش کار و پشتیبانی انجام میدید
وقتی هم که یه اسکریپت یا قالب از قبل تهیه شده عقل سلیم حکم میکنه از اون استفاده کنی نه اینکه بیای از اول بشینی و وقت بذاری تا پیاده کنی
باز هم مکررا شما همه موضوعات رو به نسخه جدیدتون وصل میکنید قطعا با عملکرد شما نه بنده همچنین سایر دوستان نیز امیدی به پشتیبانی و کار شما ندارند
پس نسخه جدید شما فقط برای عده ای داره کار میشه و اختصاصی هست نه برای عموم که دارین صحبش رو میکنین
شما کلا 3 بار نصب انجام دادید اونم در مدت یکسال یکبار پس از خرید نسخه 2 بود که باید نصب میکردید یکبار بعد از خرید نسخه 3 بود که اون رو هم باید نصب میکردید
یکبار هم بدلیل مشکلات ایجاد شده در هاست قبلی که تهیه شده بود نصب کردید که از عهده من خارج بود کلاه شد سه بار فکر نمیکنم 3 نوبت در سال عدد بالایی باشه
همچنین چطور دو نوبت نصب اولیه رو تو نصب پشتیبانی خودتون قرار میدید شما فقط یکبار خارج از کار برای پشتیبانی اقدام کردید پس دست پیش نگیرید
پولایی که از ما و سایر دوستان دریافت کردید که همش توی جوب آب ریخته شد رو هم الان دارید میگید بعد از بالا اومدن سایت کلیه نسخه ها قابل دریافت هست
این چه تفاوتی میان ما و اونایی که تازه با اسکریپت آشنا میشن هست ما هم میدونستیم صبر میکردیم بعد از اینکه دانلودش تو معرض عموم قرار میگیره هست
اگر بنده به ازای هر پست شما میام و جوابی میدم نه بیکارم نه اینکه قصد تخریب دارم میخوام بفهمید که عملکرد شما اشتباه است و و به قول گفتنی مرغ شما یک پا داره
پاسخ این سوالات و جواب ها رو هم تو ذهنتون مروری داشته باشید شاید روش و شگرد فعالیتی شما تغییر پیدا کنه و سایر دوستان نیز واسشون شفاف سازی بشه
که چی دارن از کی میگیرن و در آینده چی پشتیبانی و عملی میخواد سرشون بیاد و یه طرفه به قاضی نرن و بگن مقصر مشتری بوده نه برنامه نویس
سلام برادر سایتی ندارین ببینیم
سلام کسی هس ماژول ibsng کامل انجام داده باشه و استفاده کنه محصولات ماژول ibsng چطوری تعریف کنیم 1ماهه 3ماهه ... و در قسمت ماژول ها تنظیمات ماژول قسمت اخر نام گروه چطوری و دقیقا به چه صورت وارد کنیم فاصله بدیم / بزاریم * بزاریم ; یا ' یا " همه تست کردم
در قسمت محصولات ماژول 1ماهه 3ماهه ... باید تعریف کنیم مگر نه چطور مشخص میشه که مشتری چند ماهه میخواد تمدید یا خرید انجام بده
اقای tphp.ir چطور میتونم بهتون پیام بفرستم
ایمیل من ارسال کنید : hamidnet71@yahoo.com
http://id.dns1.us/index.php/admin/common/login
admin
admin
سلام خسته نباشید
واقعا اسکریپت کاملیه تشکر از شما ،
فقط ی چنتا سوال داشتم
اول این که درج ایمیل اجباریه چطور میشه اختیاریش کرد ؟ چیزی مشاهده نکردم در پنل و تنظیمات
دوم این که برای بالا بردن بیشتر امنیت چه کارهایی میشه انجام داد؟ روی کدوم پوشه ها پسورد بزاریم ؟
و سوال اخر سایت رسمی این اسکریپت چی هستش ؟
باسپاس از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrjonoob
سلام برادر سایتی ندارین ببینیم
چ سایتی دوست عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
سلام خسته نباشید
واقعا اسکریپت کاملیه تشکر از شما ،
فقط ی چنتا سوال داشتم
اول این که درج ایمیل اجباریه چطور میشه اختیاریش کرد ؟ چیزی مشاهده نکردم در پنل و تنظیمات
دوم این که برای بالا بردن بیشتر امنیت چه کارهایی میشه انجام داد؟ روی کدوم پوشه ها پسورد بزاریم ؟
و سوال اخر سایت رسمی این اسکریپت چی هستش ؟
باسپاس از شما
سلام دوست عزیز اگه چند روز صبر کنید با انتشار ورژن جدید اسکریپت در خدمت تون هستیم و همه سوال هاتون هم رفع میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid1net
سلام کسی هس ماژول ibsng کامل انجام داده باشه و استفاده کنه محصولات ماژول ibsng چطوری تعریف کنیم 1ماهه 3ماهه ... و در قسمت ماژول ها تنظیمات ماژول قسمت اخر نام گروه چطوری و دقیقا به چه صورت وارد کنیم فاصله بدیم / بزاریم * بزاریم ; یا ' یا " همه تست کردم
در قسمت محصولات ماژول 1ماهه 3ماهه ... باید تعریف کنیم مگر نه چطور مشخص میشه که مشتری چند ماهه میخواد تمدید یا خرید انجام بده
اقای tphp.ir چطور میتونم بهتون پیام بفرستم
ایمیل من ارسال کنید :
hamidnet71@yahoo.com
http://id.dns1.us/index.php/admin/common/login
admin
admin
سلام و عرض ادب با ایدی
https://telegram.me/vooker
در تماس باشید
- - - Updated - - -
دوست عزیز mask online شما هم تا انتشار ورژت جدید صبر کنید حتما سوال ها یا مشکلات تون حل خواهد شد
با تشکر