پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
-----------------------------------------------
به نظرم این بحث رو اصلا مطرح نمیکردید خیلی بهتر بود چون قطعا شما تو این جریان 1ریال هم ضرر نمیکنید ...بخاطر اینکه خیلی ها پرداخت انجام دادن ولی مشخصات پرداخت رو نداشتن و یا پیگیری نکردن و این پول در واقع میره تو جیب شما...
منم نگفتم شما قصد دارید این پولارو برای خودتون بردارید چون به اندازه کافی بهتون اعتماد دارم(اگر گردش حسابم رو چک کنید میبینید که این مبلغ ها در مقابلش خیلی ناچیز هست) ولی بحث اصلی من سرعت عمل هست ...متاسفانه اصلا به این موضوع اهمیت نمیدید و همه چی رو هم میندازید گردن بانک ...یعنی واقعا بانک فقط یکبار قبول میکنه که شما مشخصات رو بفرستید براشون و اگر مشخصات پرداخت جدید رو بار دوم بفرستید پیگیری نمیکنن ؟؟
با سلام خدمت شما،
تمامی حرف های شما صحیح، بنده در جریان فعالیت و گردش حساب شما هستم
اما ذکر شد 10 روز زمان دادیم تا تراکنش ها اعلام شود
بعد از 10 روز، "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" برای ارسال شماره کارت ها از ما فرصتی 5 روزه خواستند
در نتیجه تا زمان تکمیل اطلاعات 15 روز طول کشید
هم اکنون تمامی اطلاعات جمع آوری شده و در امروز و یا فردا به صورت کارت به کارت به حساب خریداران برگشت داده خواهد شد
از طرفی، به دلیل تسویه حساب کاملی که با سامانه پرداخت امن پاسارگاد انجام شده است، بر روی تراکنش های روز 28 اردیبهشت حسابرسی انجام شده؛ در نتیجه تراکنش های نا موفق مشخص شده اند
برای تراکنش های نامشخ نا معلوم هم به زودی تصمیم گرفته خواهد شد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
کدام قابلیت جی پل را از سایر درگاه های پرداخت اینترنتی متمایز می کند؟
سلام،
لطفا" در نظرسنجی شرکت کنید...
(لازم به ذکر است، برخی گزینه ها به زودی در سیستم اعمال خواهند شد)
سلام.
این نظر سنجی یک طرفه ست! شما اگه واقعا دوست دارید پیشرفت کنید بگذارید دیگران ازتون انتقاد کنند. نه اینکه نکات مثبت رو بگن. این درسته که که نکات مثبت دارید، ولی نکات ضعف هم کم ندارید! نظرسنجی باید طوری باشه که باعث پیشرفت شما باشه. یکی از مواردی که من در طی این حدودا 9 ماه ازتون زیاد دیدم، وعده هایی هست که میدین! واقعا کسی به اندازه شما وعده نمیده که انجام نده. این واقعا یکی از خصوصیات فوق العاده بد این مجموعه شماست. پیشنهاد میکنم، واقعا یه فکری به حال این موضوع کنید. وعده ای که میدین و تاریخی که مشخص میکنید رو واقعا انجام بدین. در اکثر موارد تاخیر دارید. نمونش قرار بود سایر درگاه ها قبل از سال جدید اضافه بشه. انقدر طول دادینش که تا درگاه پاسارگاد اذیتتون کرد مجبور شدین و اون هم از روی اجبار درگاه پارسیان رو آماده کردید. یعنی در واقع اگه پاسارگاد مشکلی پیش نیومد همون پارسیان رو هنوز هم آماده نمیکردید!!!
امیدوارم از نظر بنده به دیدگاه نقد نگاه بشه. من به عنوان یک کاربر انتظاراتی از شما دارم. انتظار دارم بهبود داشته باشید. روراست باشید. باور کنید اینطوری کارها بهتر پیش میره.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام.
این نظر سنجی یک طرفه ست! شما اگه واقعا دوست دارید پیشرفت کنید بگذارید دیگران ازتون انتقاد کنند. نه اینکه نکات مثبت رو بگن. این درسته که که نکات مثبت دارید، ولی نکات ضعف هم کم ندارید! نظرسنجی باید طوری باشه که باعث پیشرفت شما باشه. یکی از مواردی که من در طی این حدودا 9 ماه ازتون زیاد دیدم، وعده هایی هست که میدین! واقعا کسی به اندازه شما وعده نمیده که انجام نده. این واقعا یکی از خصوصیات فوق العاده بد این مجموعه شماست. پیشنهاد میکنم، واقعا یه فکری به حال این موضوع کنید. وعده ای که میدین و تاریخی که مشخص میکنید رو واقعا انجام بدین. در اکثر موارد تاخیر دارید. نمونش قرار بود سایر درگاه ها قبل از سال جدید اضافه بشه. انقدر طول دادینش که تا درگاه پاسارگاد اذیتتون کرد مجبور شدین و اون هم از روی اجبار درگاه پارسیان رو آماده کردید. یعنی در واقع اگه پاسارگاد مشکلی پیش نیومد همون پارسیان رو هنوز هم آماده نمیکردید!!!
امیدوارم از نظر بنده به دیدگاه نقد نگاه بشه. من به عنوان یک کاربر انتظاراتی از شما دارم. انتظار دارم بهبود داشته باشید. روراست باشید. باور کنید اینطوری کارها بهتر پیش میره.
با تشکر
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما،
این نظر سنجی برای معرفی و دانستن بهترین و متمایز ترین سرویس ما می باشد.
ذکر نکات مثبت برای قوت کار و ذکر نکات منفی برای بهبود سیستم نیاز می باشد.
موفق باشید
با درود چطور میتونم نوع بانک رو عوض کنم فقط باید پارسیان باشه ؟
بعد اینکه موقع برگشت به سایت بر نمی گرده به سایت من
آقای عادل ما درگاه پارسیان شما رو نصب کردیم اما هر کاری میکنیم این درگاه پاسارگارد هنوز تو صفحه اول میاد با اینکه از پوشه پلاگین و تمپلیتس و از افزونه های فرییر حذفش کردیم !
چکار کنیم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما،
این نظر سنجی برای معرفی و دانستن بهترین و متمایز ترین سرویس ما می باشد.
ذکر نکات مثبت برای قوت کار و ذکر نکات منفی برای بهبود سیستم نیاز می باشد.
موفق باشید
تشکر/ امیدوارم موفق باشید.
این درگاه بانک گردشگری که فرمودید هفته پیش تا کی آماده خواهد شد؟
با سلام خدمت شما،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
با درود چطور میتونم نوع بانک رو عوض کنم فقط باید پارسیان باشه ؟
هم اکنون تنها درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان فعال می باشد.
تا چند روز آینده درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر تکمیل و شما میتوانید از آن استفاده نمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Snowa
آقای عادل ما درگاه پارسیان شما رو نصب کردیم اما هر کاری میکنیم این درگاه پاسارگارد هنوز تو صفحه اول میاد با اینکه از پوشه پلاگین و تمپلیتس و از افزونه های فرییر حذفش کردیم !
چکار کنیم ؟
لطفا" اطلاعات هاست خود را برای ما ایمیل کنید تا درگاه قبلی پاکسازی گردد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
تشکر/ امیدوارم موفق باشید.
این درگاه بانک گردشگری که فرمودید هفته پیش تا کی آماده خواهد شد؟
درگاه بانک شهر قرار است به سیستم اضافه شود.
همانطور که میدانید، در سیستم جدید ما چندین مرحله جهت تایید تراکنش و برگشت تراکنش های ناموفق وجود دارد که باید برنامه نویسی گردد.
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
سلام. آقای عادل این مشکل برای بانک پارسیان کی حل میشه؟ وقتی رو انصرف کلیک میشه دیگه به سایت برنمیگرده... این یک مشکل هست.
با سلام ماژول درگاه whmcs کی اماده میشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام. آقای عادل این مشکل برای بانک پارسیان کی حل میشه؟ وقتی رو انصرف کلیک میشه دیگه به سایت برنمیگرده... این یک مشکل هست.
با سلام خدمت شما،
به زودی این مشکل برطرف میشود(به دلیل تعطیلات اخیر، زمان دقیقی نمیتوان اعلام کرد).
موفق باشید