سلام به کلیه کاربران.
آدرس پورتال به این آدرس تغییر کرده از این به بعد از این آدرس استفاده کنید.
پورتال
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به کلیه کاربران.
آدرس پورتال به این آدرس تغییر کرده از این به بعد از این آدرس استفاده کنید.
پورتال
باسلام
به مناسبت فرارسیدن این عید عزیز به کلیه سفارشات دروز دوشنبه و سه شنبه 15 %تخفیف ماه اول ارائه میشود.
این تخفیف بر روی کلیه موارد حتی فلکسی و آی پی ها اعمال میشود
کد تخفیف : fetr
iranvps - سبد خرید
پرقدرت تر از قبل زیر مجموعه شرکت گذرگاه جهانی
عزیز یه توضیحی در این مورد میدین یعنی شرکت گذرگاه جهانی این مورد تایید میکنه و در صورت بروز هرگونه مشکل یا موارد پیش اماده شرکت گذرگاه هم مسول هستنقل قول:
پرقدرت تر از قبل زیر مجموعه شرکت گذرگاه جهانی
با تشکر
تمام سرور ها به پنل گذرگاه انتقال داده شده.
سایت هم به اسم این شرکت هست و تمام سایت های من به iranvps - سبد خرید ختم میشه.
باز شدید مثل قبل ؟
زیر مجموعه ی گذرگاه ؟!
دو عدد ex4s آمده تحویل.
ستاپ 59 یورو
ماهانه 59 یورو
بدون ستاپ 79 یورو
برای ماه اول 15% تخفیف در سفارش اعمال میشود
با احترام ابوالفضل موسوی
با سلام
برای بعضی از دوستان اين موضوع بد برداشت شده که کليه server ها به فروش رفته به شرکت گذرگاه جهانی .
خير اين طور نيست ما نه سروری و نه user رو فروختيم بلکه با شرکت همکار شديم و ديگه زيره نظره شرکت اصلی کار ميکنيم و حتی من با حفظ سمتی که جهت پشتيبانی ها داشتم همچنان هستم و قست ندارم که از کار کناره گيری کنم
اتفاقی هم که افتاد امکان داشت واسه هر کسی بيفته و شکر خدا مشکل حل شد.
این موضوع از اونجایی منشع میگیره که بعضی از دوستان امدن موش دوندن که شما شرکت نیستی و نباید فروش کلای مجازی داشته باشی.(یکی نبود بگه خودتون دارین)شماره شرکت هارو استعلام که بگیری میبینی شماره جواز بقالی رو به جای شماره شرکت ثبت کردن.
در کل دوستان نگران ادامه کار نباشند من هستم.
نکته آخر ما به دوستان دیگه هم داریم همکاری هایی انجام میدیم که به زودی همه میفهمن.
اگه توجه کنید از مشهد چند نفر هستن که اینجا دارن فعالیت میکنن با بهم یپوستن این چند نفر میشه خیلی کارها انجام داد!
در هر صورت نگران هیچ چیزی نباشید و مطمئن تر از قبل به کار و فروشتون ادامه بدین
جریان چیه تو عنوان گفتید بدون هزینه ستاپ ولی تو پست هزینه ستاپ رو هم نوشتید؟؟؟ حالا آخر هزینه داره یا نه؟؟؟