پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
قصد تخریب ندارم اما یک وی پی اس خریداری شد بعد 1 هفته الی 10 روز تحویل داده شد
بعد از 2-3 روز وی پی اس نه پینگ می شد نه ریموت وصل می شد هنوز که هنوزه تقریبا 1 هفته ای میشه این مشکل حل نشده !
از اونجایی که به این تاپیک بیشتر از تیکت ها اهمیت داده میشه خواستم بدونم تا کی به همین وضعیت هست ؟ از سرور فوق 2 روز هم نتونستم استفاده کنم !
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
http://www.webhostingtalk.ir/f15/73455/index107.htm
lسلام دوست گرامی toojih
این صفحه رو بخون من یک روز استفاده کردم دیگه تعطیل شد رفت ... چند روز سرکار بودیم درست میشه = ریست شد = کنسول دادم - پینگ میده - در آخر هم راحت گفتند ایبوز داشتید بسته شد رفت
عطایش را به لقایش ببخش
من هنوز از این موضوع ناراحتم چون بی دلیل سرویس منو بستند برای کاری که انجام ندادم
سرویس های انگلیس رو تغییر قیمت نمیدین؟ تا کی این قیمت میمونه؟
تغییر آیپی هم دارین؟
درضمن سرویس فرانسه خبری ازش نشد؟
بعضی از دوستان اینجارو با ساپورت سایت اشتباه گرفتند!
پست هاتون گزارش شد
اینجا نه پشتیبانی بنده هست نه بخش انتقاد انجمن
جواب یوزر hope هم توی همون صفحه داده شده نیازی نیست دوباره بخوام موضوع رو باز کنم
درکل از این به بعد هرکی اینجا پشتیبانی بخواهد 48 ساعت کلا جوابش داده نمیشه
مشکلتون پشتیبان بود که توی سایت اضافه شده
برای همین دیگه دلیل دیده نمیشه بخواهید اینجا پیگیر باشید
درکل اگر دوست دارید 48 ساعت جوابتون داده نشه اینجا پشتیبانی بخواهید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WUBIAN
با سلام
اگه امشب یک سفارش بدم میتونید بهم تحویل بدید؟
بدرود
سلام
تحویل ها 48 ساعته هست
درود
آقا اگر امکانش هست در یاهو بیاید
سرور مجازی میخواستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Master Game
درود
آقا اگر امکانش هست در یاهو بیاید
سرور مجازی میخواستیم
متاسفانه هارد کامپیوترم مشکل داره و سرعتش اومده پایین :دی
فقط میتونم صفحه باز کنم و ریموت بزنم یاهو بیام 2ساعت هنگ هست
سوالی دارید یااینجا بگید یا توی سایت واسم تیکت کنید
سلام
مهندس 2تا سرور مجازی حتما از امریکا به رم 2گیگ و هارد 50 گیگ قیمت ؟ و کی تحویل میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
آقا شایان اگه اومدی تیکت ها رو بررسی کن، ممنونم
با توجه به پست بنده در صفحه قبل به شماره ۱۲۲۵ ۴۸ ساعت اینده جواب تیکت شما داده میشه
موفق باشید