پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
احتمالا ایبوز داشتید برای کاری که انجام ندادید !!! دسترسی بهنون دادم که خودتون درست کنید ..... سرور ریست شده چند دقیقه دیگه چک کنید ........... به طور کلی جملات معروفی از ایشون است ، بعد از چند وقت سرو کله زدن آخر پشیمون می شید و عطایش را به لقایش می سپارید درست مثل من
پست های منم گزارش کن !!!!!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سرور رد استیشن بالا نمیاد .
سایت خوابیده و گوشی هم خاموش.
مرسی
سلام دوستان کسی از این vpsfars خبر داره ازشون سرور گرفتم الان هم نه سایتش بالا میاد نه تلفنش روشنه هزار
سرورش خاموش شده الانم ارشاد میخواد ببینه بهم مجوز بده همین امروزم که میخاد ببینه خاموش شده کلی زحمت کشیدم برا این مجوز کسی ازش خبر نداره؟
سلام به همگی،
vps من هم بالا نمياد.
الان با آقای عسگر پور تماس گرفتم گفتند که دارند مشکل رو حل ميکنند و تا يک ساعت ديگه برطرف ميشه.
سرور انگلیس بعضی مواقع این مشکل رو داره ، من از یه جا دیگه هم سرور انگلیس داشتم که چند روز پیش یهو قطع شد سایت طرف هم بالا نمیومد و تلفن رو هم خاموش کرده بودند که سیل مشتریان خواستار تماس بودند.
بعد از حدود یکی دو ساعت مشکل برطرف شد و سرور ها روشن شد.
الان سرورهای خودم هم قطع هست ولی با توجه به تجربه ای که در بالا گفتم به دوستان پیشنهاد میکنم فعلاً صبور باشید تا حداقل چند ساعت بگذره و اگر درست نشد بعد یکاری میکنیم.
ما هم منتظر هستیم :) ولی انشاالله که مشکل جدی نباشه
من هم منتظر هستم، اگر درست شد لطفا اینجا پیام بزنین خیلی زود می تونیم دریافت کنیم ...........
سلام
شرمنده کلاس بودم و دسترسی به نت تا الان نداشتم
سرور بدلیل شلوغ کاری یکی از کاربر ها بسته شده
دارم بررسی میکنم و مشکل رو رفع میکنم
ممنون میشم کمی صبور باشید
آقا شایان تایید میشن:55::55:
خیلی وقت پیش هم همچین مشکل یک بار پیش اومد و حل شد. دوستان شکیبا باشن...:67:
سرور بالا اومد و مشکل برطرف شد