پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
دوستان بنده امروز طی تماسی که با دیتا سنتر هتزنر داشتم اعلام کردند که هزینه حواله خورده و حواله تائید شده ! و به هیچ عنوان مستر کارتی تایید نشده بوده از طرف دیتا سنتر که از حساب اون مستر کارت پول کم بشه. به هرخال. دوستان شماره فاکتور هست می تونم بدم بهتون شماره های هتزنر هم هست. می تونید تماس بگیرید و واقعیت امر رو جویا بشید. یا علی
شما اول پول سرور رو بده
دوم همین شما ها هستین که دیتاسنترو به ستوه میارین
من گفتم که پول از مستر هم کسر شده و باید دوشمبه جویا بشم پس سکوت کنید و به کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید
این قد هم تلفن بازی در نیارین که باز مشکل درست نشه از طرف دیتاسنتر آقای بیگی و دوست آقای خسروی تماس میگیره کافی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
شما اول پول سرور رو بده
دوم همین شما ها هستین که دیتاسنترو به ستوه میارین
من گفتم که پول از مستر هم کسر شده و باید دوشمبه جویا بشم پس سکوت کنید و به کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکنید
این قد هم تلفن بازی در نیارین که باز مشکل درست نشه از طرف دیتاسنتر آقای بیگی و دوست آقای خسروی تماس میگیره کافی هست
من دیگه تماسی نخواهم گرفت جناب موسوی، بنده کارم امروز صبح با باز شدن سرور های شما به پایان رسید، اون قبضی هم که پابلیک کردید، برای اثبات اینکه مقداری از حواله برای شما بوده کافی هست، آنچه که مسلم هست حواله به دیتاسنتر هتزنر رسیده، Invoice شما هم از اون طریق پرداخت شده ونه کارت اعتباری، اگر از کارت اعتباری هم کم کردن این مشکل به بنده هیچ ربطی نخواهد داشت، میتونید درخواست بدید تا ریفاند بشه به کارت که از 3 الی 15 روز کاری بسته به نوع حساب و بانک های واسطه به حساب متصل به اون کردیت کارت واریز خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
من دیگه تماسی نخواهم گرفت جناب موسوی، بنده کارم امروز صبح با باز شدن سرور های شما به پایان رسید، اون قبضی هم که پابلیک کردید، برای اثبات اینکه مقداری از حواله برای شما بوده کافی هست، آنچه که مسلم هست حواله به دیتاسنتر هتزنر رسیده، Invoice شما هم از اون طریق پرداخت شده ونه کارت اعتباری، اگر از کارت اعتباری هم کم کردن این مشکل به بنده هیچ ربطی نخواهد داشت، میتونید درخواست بدید تا ریفاند بشه به کارت که از 3 الی 15 روز کاری بسته به نوع حساب و بانک های واسطه به حساب متصل به اون کردیت کارت واریز خواهد شد.
برعکس شما باید اون حواله رو کامل به من بدی تا من دوشنبه بتونم پیگیر پول بشم چه مستر چه حواله،
معلوم هست مشکل از کی بوده فکر کنم همه متوجه شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
برعکس شما باید اون حواله رو کامل به من بدی تا من دوشنبه بتونم پیگیر پول بشم چه مستر چه حواله،
واقعا خجالت نمیکشید؟ پول از طریق حواله رسیده حالا دنبال پول هستی از مردم بگیری بیشتر داشته باشی؟ مگر مسخره بازیه که مستر کارت اد شده مگه ایرانه؟
حق داری جایی زندگی میکنی که تا حالا از اینها ندیدی من که ازت سرور ندارم الان اگر داشتم با یک شکایت از شما و نداشتم شرکت شما کاری میکردم که دیگه اینجوری کلاهبرداری نکنی
جناب موسوی عزیز
اصلا شما قبول داری که ایشون حواله ای رو واریز کرده یا نه؟
جواب این سوال مهمه!
اگه واریز شده باشه که یعنی آقای بیگی کارش رو انجام داده! حالا بحث دیر رسیدنش جداست!
حالا چه با پرداخت شما سرور باز شده باشه په پرداخت ایشون ------------>>فرقی هم نمیکنه
کار ایشون پرداخت وجه بوده که کارشون رو انجام دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
من مشخصاتی که مربوط به شماست رو ایمیل کردم، بیشتر از این هیچ موردی به شما تعلق نخواهد گرفت. مشکلتون رو خودتون باید حل کنید، بنده عهده دار مشکلات شما نیستم چون : http://www.webhostingtalk.ir/f11/411...tml#post513384
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
معلوم هست مشکل از کی بوده فکر کنم همه متوجه شدن
کی بوده؟
به خدا خوده من قاطی کردم
دوستان پیشنهاد میکنم همه دوستانی که از این اقا خرید کردند یک تاپیک بزنند من شخصا دنبال کارشون میفتم و از طریق همه شما به دلیل معامله غیر قانونی این اقا شکایت میکنم.من فردا با دوستان در پلیس فتا مشورت میکنم که واقعا بفهمم یک ادم 22 ساله که هیچ مدرکی نداره شرکتی نداره واقعا میتونه بیاد اینطور معامله کنه و کلاهبرداری یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golpahost
واقعا خجالت نمیکشید؟ پول از طریق حواله رسیده حالا دنبال پول هستی از مردم بگیری بیشتر داشته باشی؟ مگر مسخره بازیه که مستر کارت اد شده مگه ایرانه؟
حق داری جایی زندگی میکنی که تا حالا از اینها ندیدی من که ازت سرور ندارم الان اگر داشتم با یک شکایت از شما و نداشتم شرکت شما کاری میکردم که دیگه اینجوری کلاهبرداری نکنی
دوست عزیز اگه خورده حساب شخصی دارید لطف کنید با همون یوزر اصلیتون بیاین پست بدید!!
نه اینکه برید یوزر جدید بسازید و از ترس بن شدن از واژه ی کلاهبرداری استفاده کنید
جناب موسوی آدم شریفی هستن و اینجور حرف زدن ها از اعتبارشون کم نمیکنه!
مورد بعدی هم اینه که دنبال آشوب نباش!مشکل حل شده!به جای مردم تصمیم نگیر