پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
از دوستان کسی خواست من براش تنظیم و نصب میکنم (قیمت توافقی) poriya_gishamusic
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MAHMOUDI
مطمعن نیستم ای پی هاست
64.79.82.130 هست
این ip مال امریکاست ایا این به مشکل من ربطی داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nekooee
مشکل اط طرف خود تک پرداخت بود برام برطرف کردن. ولی دو تا مشکل دیگه دارم. یکی همین مشکل دوستمون یعنی عکس برای کارت آپلود میکنم ولی بعد عکسی نشون نمیده در حقیقت اصلا آپلودم نمیشه چون تو پوشه ایمیج عکسی نمیره و خیلی زودم اوکی میکنم میره معلومه آپلود نمیکنه.
و مشکل بعد اینکه وقتی یکی میزنه پرداخت ولی از وسط کار انصراف میده اون کارت از تعداد کارتهای من کم میشه و مثلا اگر یک کارت باشه دفعه بعد میزنه دیگه کارتی نیست! در حالی که هنوز کارت قبلی در لیست کارتها هست.
حالا وقتی یک کارت باشه معلومه کدومه آدم پاکش میکنه و دوباره میسازش. اما وقتی تعداد کارتها زیاد باشه که نمیشه دیگه چون باید هم کارتها رو پاک کنی و دوباره بریزی تا درست شه
راه حلی برای این نیست؟؟
مشکل اولی تایید میشه.عکس هر کارتی که آپلود میکنی نشون داده نمیشه یا کلا آپلود نمیشه.احمدآقا فکر کنم بتونه حل کنه یا خود آقای بایرام
آخه من دفعه اول نصب کردم درست بود دفعه دوم خراب شد. احتمالا باید یک بار پاکش کنم دوباره نصب کنم که من از خیرش گذشتم آخه پرداتها هم کامل نمیشن. یعنی پول به حساب میره ولی میزنه تکمیل نشده
دوستان واسه اسکریپت فریر چه هاستی بهتره ؟
هاست ایران؟
هاست cpanel?
از چه سایتی هاست خوب و مطمئن بخرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashen91
دوستان واسه اسکریپت فریر چه هاستی بهتره ؟
هاست ایران؟
هاست cpanel?
از چه سایتی هاست خوب و مطمئن بخرم؟
مهم نیست از چه هاستی استفاده کنید
اگر هاست خوب و مطمئن می خواین تو قسمت درخواست سرویس تاپیک بزنید تا دوستان بهتون آفر بدن اینجا امکان دادن آفر نیست
دوستان من بدون هیچ مشکلی این اسکریپت رو برای شما نصب و تنظیم میکنم کسی خواست
poriya_gishamusic
هاست هم از جایی که خودم استفاده میکنم معرفی میکنم
سلام
هاست خارج خوبه اما ایران خیلی بهتره.سی پنل هم بهتره.مشکل داشتید بگید براتون نصب کنم.
دوستانی که میان اینجا میگن با کمترین هزینه واستون اسکریپت رو نصب میکنیم بدونن اینکار چه از نظر انسانی چه شرعا عرف نیست مراحل نصب ساده بوده و بجای اینکه بخواید از ملت پول الکی و ناحق بگیرید با چند راهنمایی ساده کاربرو به هدفش برسونید و خوشحالش کنید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
هاست خارج خوبه اما ایران خیلی بهتره.سی پنل هم بهتره.مشکل داشتید بگید براتون نصب کنم.
پس چرا دوستان میگن رو هاست خارجی نصب نمیشه
مشکل من اینه که پوشه اینستال را باز میکنم صفحا نصب نمیاد و به جای اون صفحه زیر می اید
فایل پیوست 8317