-
پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
فعلا که از دیروز به دلیل اسپم یک نفر سرور قطع و الان هم اینطور که مشخصه نه بک آپی در کار است نه هزینه نه سرویس جایگزین تا امشب اینطور باشه به همراه مدارک در قسمت مربوطه تاپیک زده خواهد شد تا یورشون بسته بشه ..
-
منم سرور 5 هستم وقطعم
دچار مشکل شدیم
چکار باید کرد؟؟
-
سرور ما هم 2 روزه dOWN هست...
نه تلفن جواب میدن نه تیکت
-
هاستینگ و سرور مجازی هم شده بچه بازی.
خیلی باحاله هر کسی می شینه توی خونه یک سرور می خره بعد VPS می فروشه.
خدا پدر مادر شرکت Vmware رو بیامورزه که ESXI رو ساخت تا شما بتونید مجازی سازی کنید و گرنه عمرا این اشخصاص بدونن KVM و XEN چی هست.!!!
-
سرور منم قطع شده دو روزه و به تيكت هم جواب نميده؟ خوبه كه ده تومن هزينه كرديم نه بيشتر
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
هاستینگ و سرور مجازی هم شده بچه بازی.
خیلی باحاله هر کسی می شینه توی خونه یک سرور می خره بعد VPS می فروشه.
خدا پدر مادر شرکت Vmware رو بیامورزه که ESXI رو ساخت تا شما بتونید مجازی سازی کنید و گرنه عمرا این اشخصاص بدونن KVM و XEN چی هست.!!!
جالب اینجاست که این آقای محمد مهدی علیزاده خیلی هم ادعاش میشه که اطلاعات و دانش فنی بسیار زیادی در این زمینه داره:)):))
-
سلام علیکم
مشکل سرور پنجم وی گیگ از طریق اطلاعیه سایت و ایمیل به کاربران گفته شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
مشکل سرور پنجم وی گیگ از طریق اطلاعیه سایت و ایمیل به کاربران گفته شد
موفق باشید
یه نفر دیگه abuse داشته
backup مارو نمیدن...
خوبه والا...
-
سلام علیکم
طبق اطاع رسانی که 2روز پیش انجام شد از طریق اطلاعیه و ایمیل سایت
سرویس کاربرانی که خاموش شده تعدادی که ابیوز اسپم داشتند سرویس داده نخواهد شد
کاربرانی که سرور مجازی شون چند روز از یک ماه ان مانده بعلاوه تعداد روز های رایگان درنظر گرفته شده در تمدید سرویس ماه دوم لحاظ خواهد شد لذا کاربرانی که تمدید انجام بدهند این کار انجام خواهد شد
تمدید سرویس ماه دوم:13 هزارتومان خواهد بود بعلاوه 10-15روز رایگان برای سرویس کاربران که سرور مجازی خاموش بوده
این رو هم خدمت کاربران سرور پنجم بگم که دیتاسنتر هیچ اطلاعاتی به ما نداده و ما هیچ گونه اطلاعاتی از سرویس کاربران نداریم و موظف به ارائه اطلاعات بکاپ کاربران نیستیم و کاربر محترم باید از اطلاعات سرور مجازی خود بکاپ تهیه بکنه
دیتاسنتر به خاطر تعداد ابیوز و نوع ان که اسپم بوده سرور ما رو تریمنیت کرده و در صورتی که لازم بودنم خودم متن ابیوز ها و موارد دیگر را به صورت پابلیک در سایت میزارم و در همین تایپک هم قرار میدم
مدت زمانی طول خواهد کشید تا سرور های مجازی کاربران را تقدیم کنید چند روز لطفا کاربران عجله نکنند در سریع ترین زمان تحویل خواهیم داد
لطفا با صبر خود به بنده و همکارانم کمک کنید تا مشکلات بوجود امده را در سریعترین زمان ممکن جل کنیم
با تشکر
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
کاربرانی که سرور مجازی شون چند روز از یک ماه ان مانده بعلاوه تعداد روز های رایگان درنظر گرفته شده در تمدید سرویس ماه دوم لحاظ خواهد شد لذا کاربرانی که تمدید انجام بدهند این کار انجام خواهد شد
تمدید سرویس ماه دوم:13 هزارتومان خواهد بود بعلاوه 10-15روز رایگان برای سرویس کاربران که سرور مجازی خاموش بوده
این رو هم خدمت کاربران سرور پنجم بگم که دیتاسنتر هیچ اطلاعاتی به ما نداده و ما هیچ گونه اطلاعاتی از سرویس کاربران نداریم و موظف به ارائه اطلاعات بکاپ کاربران نیستیم و کاربر محترم باید از اطلاعات سرور مجازی خود بکاپ تهیه بکنه
دیتاسنتر به خاطر تعداد ابیوز و نوع ان که اسپم بوده سرور ما رو تریمنیت کرده و در صورتی که لازم بودنم خودم متن ابیوز ها و موارد دیگر را به صورت پابلیک در سایت میزارم و در همین تایپک هم قرار میدم
مدت زمانی طول خواهد کشید تا سرور های مجازی کاربران را تقدیم کنید چند روز لطفا کاربران عجله نکنند در سریع ترین زمان تحویل خواهیم داد
لطفا با صبر خود به بنده و همکارانم کمک کنید تا مشکلات بوجود امده را در سریعترین زمان ممکن جل کنیم
با تشکر
چرا سرور های ما که سرور مجازی میفروشیم برای ابیوز بسته نمیشه؟
این مشکلات چرا همیشه جای شما باشه؟
-
دوستان شمایی که به سرور مجازی 10 هزار تومانی راضی بودین و تعریف میکردین
باید منتظر مشکلات این چنینی میبودین
پس لطفا صبر کنید تا به مشکلاتتون رسیدگی کنند !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
چرا سرور های ما که سرور مجازی میفروشیم برای ابیوز بسته نمیشه؟
این مشکلات چرا همیشه جای شما باشه؟
اقا خواهشا نگو میخواد بندازه الان گردن دیتاشک بدبخت!
فقط اینجور فروشنده ها بلدن چهره ی این دیتا سنتر هارو خراب کنن!
نمیگه که بنده 5 ماهه دارم با دیتاشک کار میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تا ابیوز هم اومده مشکل رو رفع کردم سرورام اوکی بودن همه ترمینت و خاموشی هم در کار نبوده!
سرور های ما که به هیچ وجه خاموش نشده تاحالا
البته بله ها منم هفته ای یه بار بیام نت دیتاشک که سهله یس آپ کانادام باشه سرورمو میبنده!
-
آقا پس سرور ها کی وصل میشن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
با تشکر
اگه سروری بود و وصل بود ما بک آپمون رو میگرفتیم...
متاسفانه ما DownTime بیشتری از Uptime داشتیم
به نظر من شما اصلا صلاحیت فروش سرور نداری
-
خدا رو شکر من تمدید نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
با تشکر
جمعش کنید این سخنرانی ها را،آبروی هر چی سرور فروش هست بردید شما...
-
برید چند صفحه قبل پست های من و بخونید
هی گفتم از اینجا سرویس برای کارهای مهم تهیه کنید
بخرید اما خیلی حساب باز نکنید.......
کاملا هم درسته
دیتاشک خیلی مهربونی که نهایتش تا 3تا ابیور به شما فرصت میده و سرور و می بنده
در عوض سرور با رم 16 گیگ و بهتون میده 300 تومان
این به اون در.....
-
سلام علیکم
در حال رسیدیگی و تحویل سرور های مجازی کاربران هستیم
از طریق تیکت و سایت و ایدی یاهو و شماره موبایل در تماس باشید
اینجا پشتیبانی نداریم اطلعیه ها و خبر های مهم و نحوه فروش و راهنمایی های لازم انجام خواهد شد در تاپیک
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
اینجا پشتیبانی نداریم اطلعیه ها و خبر های مهم و نحوه فروش و راهنمایی های لازم انجام خواهد شد در تاپیک
با تشکر
آقا ما سرور با این کیفیت نمی خوایم
ما اگر به میزان زمان باقی مانده بخوایم پولمون را پس بگیریم تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا می ترسید جواب مردم را بدید؟؟؟مشخصه چون یه ریگی تو کفشتون هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
با تشکر
هنوز که به ما ندادن می گن دارن سرور عوض می کنن ای خدااااا
این دومین سروره که همینطور میشه...
واقعا همه ی سایت ها هم در ماه 10 روز باز هستن؟ هی ایبوز داره سرورشون؟؟؟ :56:
-
کدام مدیر همدست این حقه باز هستش و.. ما چیزی مینویسیم پاک میکنه... یا واقعا هم دست ایشان هستید .. یا خواهان نیستید کسی بفهمد این اقا حقه باز هستش .. ای مدیر یا ادمین که نوشته دیگران پاک میکنی .. بفرما پول دوستان ازش پس بگیر بعد پاک کن .. واقعا این چه منطقی هستش که نوشته های مردم پاک میکنید .. لطفا توضیح بدید چه منطقی هستش ..
-
فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
کدام مدیر همدست این حقه باز هستش و.. ما چیزی مینویسیم پاک میکنه... یا واقعا هم دست ایشان هستید .. یا خواهان نیستید کسی بفهمد این اقا حقه باز هستش .. ای مدیر یا ادمین که نوشته دیگران پاک میکنی .. بفرما پول دوستان ازش پس بگیر بعد پاک کن .. واقعا این چه منطقی هستش که نوشته های مردم پاک میکنید .. لطفا توضیح بدید چه منطقی هستش ..
ما به عنوان مدیر مسئول اجرای قوانین سایت هستیم، هیچ ارتباطی هم با فروشندگان یا خریداران نداریم.
هیچ فعالیت تجاری هم در زمینه هاستینگ نداریم و رقیب و همکار کسی محسوب نمیشیم.
اگر به بالای انجمن نگاه کنید قوانین سایت رو به طور خلاصه در یک کادر زرد رنگ میبینید.
2- جهت ارسال پست های انتقادی قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید.
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
این هم اضافه کنم که پس گرفتن پول، وظیفه شما است و ما در جریان تبادلات مالی شما نیستیم. اگر شخصا نمیتونید این کار رو انجام بدید از طریق پلیس فتا اقدام کنید.
پست های بقیه هم پاک شد.
همگی یک تاپیک در بخش انتقاد و پیشنهاد ایجاد کنید یا از طریق فتا پیگیری کنید. اینجا تاپیک فروشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
ما به عنوان مدیر مسئول اجرای قوانین سایت هستیم، هیچ ارتباطی هم با فروشندگان یا خریداران نداریم.
هیچ فعالیت تجاری هم در زمینه هاستینگ نداریم و رقیب و همکار کسی محسوب نمیشیم.
اگر به بالای انجمن نگاه کنید قوانین سایت رو به طور خلاصه در یک کادر زرد رنگ میبینید.
2- جهت ارسال پست های انتقادی قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید.
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
این هم اضافه کنم که پس گرفتن پول، وظیفه شما است و ما در جریان تبادلات مالی شما نیستیم. اگر شخصا نمیتونید این کار رو انجام بدید از طریق پلیس فتا اقدام کنید.
پست های بقیه هم پاک شد.
همگی یک تاپیک در بخش انتقاد و پیشنهاد ایجاد کنید یا از طریق فتا پیگیری کنید. اینجا تاپیک فروشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
lمدیر انجمن محترم ما هم میدانیم تاپیک فروش هستش.. و اینها را در اینجا مینویسیم یکی مثل ما پولش رو به اب بریزه نه داخل جیب این اقاو این اقایان... باید مردم تاپیک فروش میبینند و قیمت ها رو مشاهده میکنند ... مشاهده هم کنند که این اقا کلاهبردار هستش و باید این اقا خودش خجالت بکشه تاپیک فروشش این همه شاکی داره...؟ و مردم هم متوجه میشوند .. و اگر این قانون در اینجا و تاپیک فروش این اقا بمب باران شود از طرف شاکی ها این مسائیل پیش نمیاد.. با تشکر از مدیران .. لطفا در این مورد با مدیران دیگر بحث و گفتگو کنید
-
من هم آشنا دارم ، هم شدیدا پیگیرم تا یه حالی به دوست کلاه بردارمون بدم
-
من سرور خودم رو تحویل گرفتم ممنون از آقای کینگ سرور البته اگه ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Seven7soft
من سرور خودم رو تحویل گرفتم ممنون از آقای کینگ سرور البته اگه ....
انشاالله که چرخش بچرخه براتون ;)
-
معمولا این مدل رفتارها طبیعی هست از کاربران ایرانی!! ببینید دوستان همین شماها نبودید روز اول به به و چه چه میکردید که سرورمون چقدر توپه چقدر اله پس چی شد الان اومدید دارید به فروشنده انگ کلاه برداری میزنید پس میتونیم به این نتیجه برسیم که چشتون هزینه کم سرور رو گرفته بود و دیگه نیاز ندیدید که یه کم فکر کنید و تجزیه تحلیل کنید که اگر منابع به شدت شیر نشه مگه میشه رم 2 گیگ رو با همچین قیمتی داد مگر باید خو فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!! به نظرم الان این حرف ها بی فایدست بهتر هست یه فکر اساسی بکنید نه اینکه بیایید فش و بد بیراه بگید مطمئنن هیچ حرفی باعث برگردوندن هزینه تون نمیشه پس این حرفا به نظرم بی اثره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
مگر باید خود فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!!
عزیز کار ایشون از " اورسل " هم فراتر رفته !
اورسل را که تمام فروشنده ها انجام می دهند... فقط بعضی با دقت و به گونه ای انجام می دهند که کاربر متوجه نخواهد شد ! و بعضی هم بسیار آماتوری !
-
من نظر خودم اینه که اورسل اصلا بد نیست
بیاید از دید مدیریت منابع بهش نگاه کنیم
منظورم اینه که نابع بین کاربران یک بالانس قشنگی داشته باشه تا همه از حداکثر منابع سروراستفاده کنن
و به عبارتی منابع شما بی کار نمونه خلاصه
اما اگر بخوایم ارزش به عنوان فریب دادن مشتری استفاده کنیم آخرش دستمون رو میشه....
البته این نظر شخصی بنده بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
معمولا این مدل رفتارها طبیعی هست از کاربران ایرانی!! ببینید دوستان همین شماها نبودید روز اول به به و چه چه میکردید که سرورمون چقدر توپه چقدر اله پس چی شد الان اومدید دارید به فروشنده انگ کلاه برداری میزنید پس میتونیم به این نتیجه برسیم که چشتون هزینه کم سرور رو گرفته بود و دیگه نیاز ندیدید که یه کم فکر کنید و تجزیه تحلیل کنید که اگر منابع به شدت شیر نشه مگه میشه رم 2 گیگ رو با همچین قیمتی داد مگر باید خو فروشنده بیاد اینجا داد بزنه هوار بکشه که آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایهناس من دارم اورسل میکنم تا شما باورتون بشه ؟!! به نظرم الان این حرف ها بی فایدست بهتر هست یه فکر اساسی بکنید نه اینکه بیایید فش و بد بیراه بگید مطمئنن هیچ حرفی باعث برگردوندن هزینه تون نمیشه پس این حرفا به نظرم بی اثره
نمیادانم چرا همیشه دیگران را مورد خطاب میدهید ..چیزی بگم بهتون بر میخوره .. کمی فکر کنید .. کی از سرور شکایت داشته .. کی گفته سرعتش این و ان هستش .. کی نوشته که رم نمیکشه یا سی پی یو نمیکشه و یا چیزی .. به عقل خودتان رجوع کنید بعد حرف بزنید .. کلاهبرداری چیزی دیگری است که طرف عین خیالش نیست با پررویی تمام سرو هم میفروشه و تایپیک هم دنبال میکنه .. چون حقش هست بهش بگیم حقه باز و میدونه حقه بازی کرده چیزی نمیگه.... حقه بازی از جای دیگه هستش نه سرعت و یا سرور .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
نمیادانم چرا همیشه دیگران را مورد خطاب میدهید ..چیزی بگم بهتون بر میخوره .. کمی فکر کنید .. کی از سرور شکایت داشته .. کی گفته سرعتش این و ان هستش .. کی نوشته که رم نمیکشه یا سی پی یو نمیکشه و یا چیزی .. به عقل خودتان رجوع کنید بعد حرف بزنید .. کلاهبرداری چیزی دیگری است که طرف عین خیالش نیست با پررویی تمام سرو هم میفروشه و تایپیک هم دنبال میکنه .. چون حقش هست بهش بگیم حقه باز و میدونه حقه بازی کرده چیزی نمیگه.... حقه بازی از جای دیگه هستش نه سرعت و یا سرور .
بنده از ایشون سرور تهیه نکردم پس نتیجتا مخاطبم خودم نیستم و نمیام برای خودم بگم !! بنده طرفم شما هم نیستید پس بهتره رعایت ادب رو بکنید اینجا انجمن هست و یه مکان عمومی اگر درکش براتون سنگینه بهتره نیایین در غیر این صورت باید از بکار بردن الفاظی که شایسته نیست دوری کنید چون برخورد میشه باهاتون بنده بار آخری هست جواب شما رو میدم و این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید ! شما همونی هستید تا یه ماه پیش میومدید به به میکردید و الان میایین از کلاه برداری میگید بنده هم منظورم رم و سی پی یو یا کوفت و زهرمار نبود منظورم شما همون آدم یه ماه پیشید و ایشونم فروشنده یه ماه پیش که میومدید ازش تعریف میکردید پس چی شده که الان یه ما نشد کلاه بردار از آب در اومد لطفا مطلب رو با دقت بخون بعد نظر بده هر چند بازم میگم مخاطبم شما نیستید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
بنده از ایشون سرور تهیه نکردم پس نتیجتا مخاطبم خودم نیستم و نمیام برای خودم بگم !! بنده طرفم شما هم نیستید پس بهتره رعایت ادب رو بکنید اینجا انجمن هست و یه مکان عمومی اگر درکش براتون سنگینه بهتره نیایین در غیر این صورت باید از بکار بردن الفاظی که شایسته نیست دوری کنید چون برخورد میشه باهاتون بنده بار آخری هست جواب شما رو میدم و این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید ! شما همونی هستید تا یه ماه پیش میومدید به به میکردید و الان میایین از کلاه برداری میگید بنده هم منظورم رم و سی پی یو یا کوفت و زهرمار نبود منظورم شما همون آدم یه ماه پیشید و ایشونم فروشنده یه ماه پیش که میومدید ازش تعریف میکردید پس چی شده که الان یه ما نشد کلاه بردار از آب در اومد لطفا مطلب رو با دقت بخون بعد نظر بده هر چند بازم میگم مخاطبم شما نیستید!
///
رعیات ادب دارم .. چرا امدید تاپیک فروش دیگران و نظر میدهید ... نه خریدار هستید و نه فروشنده .. پس چکاره هستید .. خودتان هم نمیدانید .. حتما امدید خودتان اینجا مطرح کنید .. که این مطرح کردن هیچ سودی به حال شما ندارد .. .. کسی که از حال و وضع دیگران بخواهد سوء اتفاده کند .. از ان بدتر است .. حال باز ازتون میپرسم با نهایت ادب ... این تاپیک چکار میکنید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
این بار ببینم رفتار دور از ادب و نزاکت از خودتون نشون میدید برخورد جدی خواهم کرد باهاتون تا یاد بگیرید هر حرفی رو به زبان نیارید !
عزیز شما جسارتا چکاره ی این انجمن هستید ؟ که دیگران را تهدید می کنید ؟ شما هم یک فروشنده ای که برای منافع سازمانی به این انجمن میاد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
عزیز شما جسارتا چکاره ی این انجمن هستید ؟ که دیگران را تهدید می کنید ؟ شما هم یک فروشنده ای که برای منافع سازمانی به این انجمن میاد !
دوست عزیز ضمن اینکه این اقا یک فروشنده هست و در انجمن تبلیغ میکند ... این برام سوال هستش.. این تاپیک چه ربطی با ایشان دارد .. جزء این که خودش رو نخود هر اشی میکند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
منافع سازمانی ؟! تهدید ؟! من شما رو تهدید کردم ؟! من اصلا تورو میشناسم که تهدید کنم بهتر نیست در مورد گفتارت یه کم بازبینی کنی و در حد خودت حرف بزنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
دوست عزیز ضمن اینکه این اقا یک فروشنده هست و در انجمن تبلیغ میکند ... این برام سوال هستش.. این تاپیک چه ربطی با ایشان دارد .. جزء این که خودش رو نخود هر اشی میکند
جواب شما ابتدا خواموشی ست و در ادامه گزارش پست ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
اولا دوست دارم مدیران در جریان باشند .. چون میخواهم انها هم قانع بشوند و در جریان باشند ادم که کلاه بردار هست جای در این سایت ندارد .. دوما مثل شما بچه نیستیم . با تهدید کار کنیم وگرنه میتونم تهدید کنم /// دوما لطفا گزارش کن ... زیاد خودت دست بالا گرفتی=)):67: =))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
حالا نگفتی چکار هستی در این تاپیک.. دوما همه را مثل خودت نگاه نکن... اون خاموشی که نوشتی ... برای خودت کاربرد داشته و در حال حاظر هم هست .. کافر همه را به کیش خود پندارد ... هنوز بچه هستی با من کل کل کنی ... یادت هست ازت خرید نکردم اخرش دست به ناسزا کردن کردی .. =))=)):67: